Asterix & Obelix XXL 2 (PC) DIGITÁLIS

Asterix & Obelix XXL 2 (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Gyerek, Kaland, Platform

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Minden olyan játék, amely különben 3 besorolású lenne, de tartalmaz néhány ijesztő jelenetet vagy hangot, ebbe a kategóriába sorolható be.

Leírás

Toutatisra! A rettenthetetlen gallok egy új videojátékkal térnek vissza!

10 évvel legutóbbi - játékkonzolokon és a PC-n történő - megjelenésüket követően Asterix és Obelix visszatért, és jobb formában vannak, mint korábban bármikor!  Az Asterix & Obelix XXL 2 egy minden korosztály számára ajánlott, akció és a kaland keverék, amely a humor és a verekedés győztes kombinációjával rendelkezik.
De hová lett Csodaturmix? A hosszú szakállas druida eltűnt, miután elárulta saját népét - ráadásul Julius Caesarnak! A gall falu felbolydult! Ki kell deríteniük az igazságot! A mindig harcrakész Asterixet és Obelixet a törzsfőnök Hasarengazfix Rómába küldi egy megbízással. A városban egy új vidámparkot - a Las Vegumot - találják, amelyet a híres római császár építtetett. De milyen célból? És vajon mit rejteget Csodaturmix?

Játssz mint Asterix és Obelix!

Fedezd fel Las Vegumot az elválaszthatatlan Asterix és Obelix segítségével, de ne feledkezz meg hűséges társukról Idefixről sem, aki nem kis segítség lesz a római legionáriusok elleni harcban.  És nem ő lesz az egyetlen szövetségesed, mivel a páratlan mágikus főzet továbbra is az első számú fegyvered a rómaiak ellen!
Válts a ravasz Asterix és az emberfeletti erejű Obelix között, hogy felvedd a harcot a rómaiak hordáival, megoldd a fejtörőket és leküzdd a rád váró kihívásokat!

Egy különleges, magával ragadó kaland

Fedezd fel a hatalmas Las Vegum vidámparkot, amelyet még soha nem láthattál a sorozatban! Két vidám kalandorunk ezt a gazdag, részletes és színes világot járja be, amely hű marad a Goscinny és az Uderzo által megalkotott képregény-sorozathoz. Asterix és Obelix irányítása olyan élmény, amely tényleg megér egy utazást az időszámításunk előtti 50-es évekbe!

Egy játék minden korosztály számára

Akár a gall törzs legnagyobb rajongója vagy, akár csak éppen most fedezed fel kalandjaikat, az Asterix & Obelix XXL 2 egy könnyen elsajátítható, ugyanakkor rendkívül szórakoztató játék. Emellett élvezheted a sok, felfedezésre váró utalást és kikacsintást. Szinte lehetetlen nem szeretni a játék lenyűgöző szereplőit és helyszíneit. Különleges, megtalálandó bónuszok, valamint egy új nehézségi mód várja a tapasztaltabb játékosokat.

Frissített verzió

Az Asterix & Obelix XXL 2 eddig nem látott, páratlan szintre emeli az eredeti játék élményét. A továbbfejlesztett grafika tiszteleg a képregények előtt, a játékmenet pedig teljesen átalakult, hogy a rómaiak elleni harc még szórakoztatóbb legyen! A játék emellett egy új rendszert is tartalmaz a támadásaid javítására, de segítségével különleges kihívásokat is beállíthatsz magadnak!

 

Asterix® - Obelix® - Idefix® / © 2018 Les Éditions Albert René / Goscinny – Uderzo ©2018 Anuman Interactive SA. Kiadja az Anuman Interactive SA. A Microïds az Anuman Interactive SA bejegyzett védjegye. Minden jog fenntartva. Fejlesztette a Osome Studio.

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

  • Operációs rendszer: Windows 7/8/10
  • Processzor: Intel Core i3-2125 (3.3 GHz)/AMD FX-4100 (3.6 GHz)
  • Memória: 4 GB RAM
  • Videokártya: 1 GB, GeForce GTX 560/Radeon HD 7790
  • Merevlemez: 2 GB szabad terület

AJÁNLOTT:

  • Operációs rendszer: Windows 7/8/10
  • Processzor: Intel Core i7-3820 (3.6 GHz)/AMD FX-8350 (4.0 GHz)
  • Memória: 8 GB RAM
  • Videokártya: 2 GB, GeForce GTX 760/Radeon R7 370
  • Merevlemez: 2 GB szabad terület

Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás