Dark Souls II: Scholar of the First Sin (PC) DIGITÁLIS

Dark Souls II: Scholar of the First Sin (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Akció, Szerepjáték / RPG

Nyelvi verzió:

PL/ANG (napisy)

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi16

Leírás

FIGYELEM! Ez a jelenlegi - DirectX 11-es - verzió nem kompatibilis az előző, DirectX 9-et támogató változattal.

 

A játékosokra hatalmas meglepetés vár a DARK SOULS™ II: Scholar of the First Sin-ben. Egy felejthetetlen kalandra invitál a lélegzetelállító világ, ahol minden sötét sarok és váratlan találkozás próbára teszi bátorságodat és elhatározásodat. Lépj túl azon, amit lehetségesnek gondoltál, és fedezd fel a brutális nehézségű kihívásokat, amelyek leküzdése hatalmas, intenzív érzelmi töltettel ajándékoz meg. Akár játszottál korábban a DARK SOULS™ II-vel, akár újoncként ismerkedsz a díjnyertes sorozattal - a játék ezen exkluzív, rendezői változata teljesen új élménnyek és meglepetésekkel vár rád.

 

  • A DARK SOULS™ II legteljesebb kiadása - A DARK SOULS™ II: Scholar of the First Sin  sok egyéb extra mellett - egy csomagban tartalmazza az eddig megjelent összes DARK SOULS™ II tartalmat!
  • Egy teljesen új élmény és új kihívások - Az ellenfelek elhelyezése teljesen átdolgozásra került, gyökeresen megváltoztatva, dinamikusabbá téve a játékot. Az eddig biztonságosnak gondolt"safe zone"-ok többé már nem biztonságosak! Egy új, Forlorn névre hallgató NPC behatoló is kulcsszereppel bír a játékélmény megváltozása szempontjából. Még a tapasztalt játékosoknak is el kell felejteniük mindent, amit eddig a DARK SOULS™ II-ről tudtak. Vagy azt hitték, hogy tudják.
  • A többfős játék egy különleges tárggyal bővült, amely a csaták során megszerzett lelkek szabályozására szolgál - így ezeket már következetesebben lehet elosztani az online játék során. A partiban résztvevő játékosok száma is nőtt, az eddigi 4 főről 6 főre, teljesen megváltoztatva az online játék dinamikáját.

 

A DARK SOULS™ II: Scholar of the First Sin új szintre emeli a sorozatra oly jellemző sötét hangulatot és izgalmas, kihívásokban gazdag játékmenetet. Indulj egy sötét utazásra és dacolj az esélytelennek ígérkező csatákkal, ördögi veszélyekkel és a könyörtelen kihívásokkal.

 

A multiplayer játék, a mentések, valamint az eredmények nem kompatibilisek a két verzió (DX9 és DX11 között). Az egyik verzió megvásárlása nem biztosít hozzáférést a másik változathoz. A rendszerkövetelmények eltérőek a két változat esetében. További információk a különféle verziót eltérő termékoldalain találhatóak.

 

 

DARK SOULS™ II: Scholar of the First Sin & ©2015 BANDAI NAMCO Entertainment Inc. / ©2011-2015 FromSoftware, Inc.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Operációs rendszer: Windows 7 SP1 64-bit / 8.1 64-bit, Processzor: AMD A8 3870 3,6 GHz-es vagy Intel® Core™ i3 2100 3.1Ghz, Memória: 4 GB RAM, Videókártya: NVIDIA GeForce® GTX 465 / ATI Radeon™ HD 6870; Internet: Szélessávú internet-kapcsolat, DirectX: 11-es verzió, Merevlemez: 23 GB Hangkártya: DirectX 11 kompatibilis, Támogatott vezérlők: Ajánlott controller: Microsoft Xbox 360® Controller for Windows® (vagy azzal egyenértékű)

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás