DARK SOULS™ III Deluxe (PC) DIGITÁLIS

DARK SOULS™ III Deluxe (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Akció, Szerepjáték / RPG, DLC

Nyelvi verzió:

PL/ANG (napisy)

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi16

Leírás

A DARK SOULS™ III Deluxe Edition tartalmazza az alapjáték teljes változatát, valamint a szezonbérletet (Season Pass). Bővítsd a játékélményt a szezonbérlettel, amelyben új pályákat, főellenfeleket, ellenségeket, valamint további fegyvereket és páncélokat találhatsz.


 

A Dark Souls III tovább feszegeti a határokat a kritikailag elismert, műfaj-meghatározó sorozat legújabb, legambíciózusabb részeként.

A tüzek kialszanak és a világ romba dől. Utazz egy hatalmas ellenfelekkel és helyszínekkel teli univerzumba, ahol az epikus, ugyanakkor komor hangulat azonnal magával ragad, a gyorsabb játékmenet és a még intenzívebb harcok révén. Mind a jelenlegi, mind a leendő rajongók egyaránt elveszhetnek a jól ismert játékmenetben és a hangulatos látványvilágban.

Amikor pedig már csak a parázs marad... Készülj fel még egyszer utoljára, és hagyd, hogy beszippantson a sötétség!

 

A Dark Souls III egy akció-szerepjáték, amelynek korábbi részei a harc és a varázslat-használat, valamint a szerepjáték elemek sikeres keverékével, valamint a korábban soha nem látott, brutális kihívást jelentő nehézségi szintjükkel tűntek ki. Az új, még sötétebb hangulatú, apokaliptikus utazás során a rajongók végre megismerhetik a Hidetaka Miyazaki, a From Software és a NAMCO BANDAI Entertainment által megálmodott, egyedi világ végső titkait! A játékosok folyamatos kihívásokkal néznek szembe, miközben a számtalan helyszínen kutatják a közelgő apokalipszis túlélésének módját. A Dark Souls III-ban a korábbi játékoknál hangsúlyosabb szerepet kapnak az RPG elemek, főként az eszközök és opciók révén, amelyekkel a játékot a kedved szerint szabhatod testre. Képességek - a DARK SOULS új játékmechanikája módosítja a különböző fegyverekkel véghezvitt támadásokat, így juttatva a harcok során különböző taktikai előnyökhöz a játékosokat.

 

 

 

Dark Souls™ Ⅲ & ©BANDAI NAMCO Entertainment Inc. / ©2011-2016 FromSoftware, Inc.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

Operációs rendszer: Windows 7 SP1 64bit, Windows 8.1 64bit Windows 10 64bitProcesszor: Intel Core i3-2100 / AMD® FX-6300Memória: 4 GB RAMVideokártya: NVIDIA® GeForce GTX 750 Ti / ATI Radeon HD 7950Hálózat - Szélessávú internet kapcsolat: Szélessávú internet kapcsolatDirectX verzió: Version 11Merevlemez: 25 GB szabad területHangkártya: DirectX 11-es audio-eszközEgyéb: Internet kapcsolat szükséges az online játékhoz és a termék aktiválásához

 

AJÁNLOTT:

Operációs rendszer: Windows 7 SP1 64bit, Windows 8.1 64bit Windows 10 64bitProcesszor: Intel Core i7-3770 / AMD® FX-8350Memória: 8 GB RAMVideokártya: NVIDIA® GeForce GTX 970 / ATI Radeon R9 seriesHálózat - Szélessávú internet kapcsolat: Szélessávú internet kapcsolatDirectX verzió: Version 11Merevlemez: 25 GB szabad területHangkártya: DirectX 11-es audio-eszközEgyéb: Internet kapcsolat szükséges az online játékhoz és a termék aktiválásához

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás