Dishonored: Definitive Edition (PC) DIGITÁLIS

Dishonored: Definitive Edition (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Akció, Szerepjáték / RPG, Lopakodós

Nyelvi verzió:

Magyar/Angol (felirat)

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

A felnőttekre részére történő besorolást kell alkalmazni durva erőszak ábrázolása esetén és/vagy akkor, ha konkrét erőszaktípusok elemei kerülnek ábrázolásra. A durva erőszakot a legnehezebb meghatározni, mivel sok esetben nagyon szubjektíven értelmezhető, de általánosságban olyan erőszakként jellemezhető, amelynek az ábrázolása a nézőben visszatetszést vált ki. A játék erőszak ábrázolását tartalmazza A játék durva beszédet tartalmaz

Leírás

FIGYELEM! A játék régiózáras és csak Magyarország területéről aktiválható.

A Dishonored - az Arkane Studios "Év Játéka 2012" díjas alkotása - valamint annak minden kiegészítő tartalma - a Dunwall City Trials, a The Knife of Dunwall, a The Brigmore Witches és a Void Walker’s Arsenal - is megtalálható a Dishonored Definitive Edition kiadásban! Éld át a Dishonored és az összes kiegészítő nyújtotta élményt feljavított grafikával, amely teljes mértékben kihasználja a generáció erőteljes hardvereit.

 

Tartalom:

 

  • A több mint 100 'Az Év Játéka' díjjal büszkélkedő Dishonored egy magával ragadó, első személyű akciójáték, amelyben egy természetfeletti erőknek parancsoló, bosszúszomjas orgyilkost alakítasz. A Dishonored rugalmas harcrendszerének köszönhetően a legötletesebb módokon végezhetsz ellenfeleiddel a rendelkezésedre álló fegyvereket, szokatlan szerkentyűket és természetfeletti képességeket kombinálva. Csapj le ellenfeleidre az árnyak takarásából, vagy ronts rájuk kivont karddal. Csakis a döntéseiden múlik, milyen véget ér a küldetésed.
  • Öltsd magadra Daud, a legendás orgyilkos, a császárnő végzete szerepét a The Knife of Dunwall-ban. Miután a császárnő meggyilkolása örökre megváltoztatta Dunwall sorsát, Daud elszántan keresi a megváltást. Szerezz hozzáférést Daud új fegyvereihez, szerkezeteihez és természetfeletti képességeihez, miközben  Dunwall olyan, eddig nem látott részein haladsz, mint például a város bálnavadász központja, a Rothwild Vágóhíd, vagy az erősen őrzött Jogi Negyed. 
  • Folytasd kalandodat a legendás orgyilkos, Daud szerepében a The Brigmore Witches kiegészítőben. Daud történetének befejezésében háborúzó bandákkal és a veszélyes Brigmore boszorkánygyülekezettel kerülsz szembe. Utazz Dunwall eddig nem látott helyszíneire, mint például a Drapers Ward és a Brigmore Kastély, ahol természetfeletti erőkkel kell szembenézned, amelyek próbára teszik új fegyvereidet és képességeidet is.
  • Dunwall City Trials kiegészítőben a Dishonored rugalmas harcrendszerét, lopakodós játékmenetét, és jellegeztes helyszíneit teljesen új módon ismerheted meg, miközben végighaladsz a 10 különböző, változatos kihívásokban bővelkedő térképen. Tedd  próbára jártasságod a harc, a lopakodás, valamint a villámgyors helyváltoztatás területén, miközben végrehajtod a küldetéseket, új achievement-eket szerzel és titkokat fejtesz meg, valamint megmászod a globális online ranglistákat.
  • Void Walker’s Arsenal kiegészítő-csomaggal négy olyan tartalomcsomaghoz férhetsz hozzá, amelyek eddig csak a Dishonored előrendelői számára voltak elérhetőek. E csomagok egyedi karakter-bónuszokat, és további csont talizmán slotokat tartalmaznak egyebek mellett.

 

 

 

 

 

© 2012 ZeniMax Media Inc. Developed in association with Arkane Studios. Dishonored, Revenge Solves Everything, Arkane, Bethesda, Bethesda Softworks, ZeniMax and related logos are registered trademarks or trademarks of ZeniMax Media Inc. in the U.S. and/or other countries. All other trademarks or trade names are the property of their respective owners. All Rights Reserved.

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Windows Vista / Windows 7, 3.0 GHz dual core vagy jobb processzor, 3 GB RAM rendszermemória, 9 GB szabad merevlemez terület, 
DirectX kompatibilis, NVIDIA GeForce GTX 460 / ATI Radeon HD 5850 vagy jobb videokártya, 512 MB RAM-mal

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás