Gift of Parthax (PC) DIGITÁLIS

Gift of Parthax (PC) DIGITÁLIS promóció

Kategória:

Akció, Kaland, Indie (Független), Szerepjáték / RPG

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi3

Leírás

Kövesd Arif, a lila köpenyes varázslószökevény történetét, aki egy hatalmas kalandra indul, hogy megmentse barátja életét. Egy olyan világban, ahol törvénytelen a mágia használata, a varázslók - Arif és társa Veleus - egy kémcsoport fogságába estek, és börtönbe vetették őket, amikor el akartak menekülni a Duredill Királyságából. Egy napon Veleust arra ítélték, hogy a ’Parthax’ nevű hatalmas mágus által vezetett Atixa Grand Colosseumban küzdjön meg életéért. Veleus bátran küzdött, de vereséget szenvedett, súlyosan megsérült és cselekvésképtelenné vált. Arif hallotta a pletykákat az állapotáról, és tudta, hogy a kizárólagos módja annak, hogy megmentse barátját az, ha legyőzi az összes ellenfelet, aki közte, és a barátja egyetlen gyógyulását jelentő bajnoki díj - Parthax ajándéka - között áll.

 

Főbb jellemzők:

  • Hozd létre és kombináld saját varázslataidat: Fedezz fel 6 mágikus elemet, és használj 29 varázslatot, valamint 39 varázslatnövelő rúnát saját játékstílusod kialakításához. Minden varázslathoz 4 rúna slot tartozik, amelyekkel hatásokat adhatsz hozzájuk. Adj a varázslathoz még többet kedvenc rúnádból a hatásának fokozásához! Ez a számos varázslat és rúna számos varázslat-testreszabási lehetőséget kínál.
  • Növeld meg erődet és tudásodat: Minden Arifként sikeresen teljesített kihívásért növekszik mágia ismereted, bővítve karaktered elméjét. Minden alkalommal, amikor elegendő tudást gyűjtesz elméd kibővítéséhez, több életerőt és manát szerzel, valamint a mágikus sebzésed is növekszik.
  • Nyiss meg és sajátíts el hatalmas ősi varázslatokat: A főellenfelek ellen vívott harcaidat követően az erkölcsi rendszer erdményei alapján lehetőséged nyílik a Fény- vagy a Vérmágia megnyitására.
  • Vegyél részt epikus arénacsatákban: Éld túl az Atixa Grand Colosseum 5 évadának 25 kihívását, és küzdj meg varázslatos és mitológiai lényekkel.
  • Merülj el egy magával ragadó történetben: Lépj kapcsolatba a kolosszeum karaktereivel és tárgyaival, hogy többet tudj meg a háttértörténetről, zsákmányra lelj, vagy újabb ismereteket szerezz a mágiáról.
  • Alakítsd te a játék befejezését: A bossharcok alatt meghozott erkölcsi döntéseid a történet négy lehetséges befejezésének egyikéhez vezetnek.

 

© 2018 1C Company. Developed by Foldergeist Studios IVS. All rights reserved.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

Operációs rendszer: Windows 7

Processzor: 1.66 GHz Dual core

Memória: 2 GB RAM

Videokártya: Intel HD Graphics 5000 vagy újabb

DirectX verzió: 9.0c

Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat

Merevlemez: 1 GB szabad terület

Hangkártya: Igen

 

AJÁNLOTT:

Operációs rendszer: Windows 7/8.1/10

Processzor: 2.4 GHz Quad Core 2.0 (vagy jobb)

Memória: 8 GB RAM

Videokártya: Nvidia GTX 660 vagy jobb / ATI 7950 vagy jobb

DirectX verzió: 9.0c

Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat

Merevlemez: 1 GB szabad terület

Hangkártya: Igen


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás