Next Up Hero (PC) DIGITÁLIS EARLY ACCESS

Next Up Hero (PC) DIGITÁLIS EARLY ACCESS

Kategória:

Akció, Indie (Független), Szerepjáték / RPG

Nyelvi verzió:

Polska/Angielska

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi7

Leírás

FIGYELEM: Ez egy korai hozzáférésű játék, amely nincs készen, és a megjelenésig még változhat.

 

HARCOLJ! HALJ MEG! GYŐZZ!

 

Támad a Végtelen Siratódal! Küzdj Legendás Hősöket irányítva a kőkemény mechák és szörnyek ellen. Ahányszor meghalsz, egy Ekhót hagysz hátra, akit a következő játékos megidézhet. Minél több hős hal meg, annál erősebbé válunk, amíg közösen ki nem vívjuk a győzelmet. Hős vagy? Remek. Te vagy a következő.

A Next Up Hero egy brutálisan nehéz 2D akciójáték, amelynek alapja a 'közösségi continue'. A Next Up Hero-t a játéktermekben töltött, eltékozolt gyermekévek ihlették, amikor a legjobb haverok felváltva próbálták legyőzni a igazságtalanul nehéz játékokat. játékot úgy alakítottuk ki, hogy a pályák sikeres teljesítése közös győzelem legyen - ami szórakoztatóbb, mintha egyedül játszanál. 

Válaszd kilenc - eltérő fegyverarzenállal és képességekkel rendelkező - Legendás Hős közül a játékstílusodnak leginkább megfelelőt, és harcolj kardokkal, rakétavetőkkel, lézertornyokkal, bongo dobokkal, és bumerángokkal.  Amikor elegendő hős ért el nagyszerű teljesítményt, megnyílnak a Bajnoki Próbák, a legbüntetőbb kalandok, amelyeket a Digital Continue saját pályatervezői alkottak, és amelyek összehangolt kommunikációt és csapatmunkát igényelnek, ha a győzelem leghalványabb reményével szeretnél nekifutni ezeknek.  

A Next Up Hero a Digital Continue első saját játéka. A céget Joe Tringali, a - Scribblenauts, Lock’s Quest és Drawn to Life játékokat fejlesztő - 5TH Cell társalapítója alakította.

 

Főbb jellemzők:

  • 'Közösségi Continue' - Vegyél részt a legmodernebb stílusú kooperatív játékban, ahol a közösségi kihívások teljesítése közös siker, és szórakoztatóbb, mintha egyedül játszanál.
  • Bajnoki Próbák (Champion Trials) - A legkeményebb kihívások. Csak akkor nyílnak meg, ha a közösség bizonyította, hogy készen áll rájuk. Ahhoz, hogy esélyetek legyen a túlélésre, közösségként kell összedolgoznotok, hogy megfejtsétek a rejtvényeket, legyőzzétek a lehetetlen főellenfeleket, és új jutalmakat nyissatok meg. Valószínűleg úgyis meghalsz. 
  • Kiemelt kalandok és ranglisták - Versenyezz a közösséggel a napi, heti, és havi ranglistákon! Kalandozz kedvenc streamereiddel, vagy csatlakozz a hírességekhez az exkluzív VIP próbálkozásokban!
  • Testreszabott hősök - Győzd le a szörnyeket, és lopd el képességeiket! Kombináld a szörnytámadásokat, a karakter-skineket, és az ősi képességeket több ezer halálos változatban!
  • Válaszd meg a saját teljesítményeidet - Szabd testre következő célodat a Mad Lib-stílusú naplórendszer segítségével. Teljesítsd ezeket a célokat, hogy megkapd a Grand Tokeneket, amelyek szükségesek a halálos Bajnoki Próba megkezdéséhez.

 

 

 

 

© 2017 Aspyr Media, Inc. Next Up Hero developed by Digital Continue, published by Aspyr. Aspyr is a registered trademark of Aspyr Media, Inc., and the Aspyr star logo is a trademark of Aspyr Media. Next Up Hero is a registered trademark of Digital Continue. All other marks and logos are property of their respective owners. All rights reserved. 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:
Operációs rendszer: Windows 7, Windows 10
Processzor: Intel Core i3 (3.4 GHz) vagy AMD A8-7600 (3.1 GHz)
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: AMD Radeon HD 6850 / NVIDIA GeForce 650 / Intel Iris Pro 5200
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Merevlemez: 5 GB szabad hely
Egyéb megjegyzések: 1 GB VRAM; a Windows 8 & 8.1 operációs rendszer nem támogatott


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás