Overlord: Raising Hell (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS

Overlord: Raising Hell (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS DLC

Kategória:

Akció, Kaland, DLC, Mac játékok, Linux játékok, Szerepjáték / RPG

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Ezt a besorolást kell alkalmazni akkor, ha az erőszak (vagy szexuális tevékenység) ábrázolása olyan mértékű, hogy az a valós életben várhatóval megegyezik. A PEGI 16 besorolású játékok tartalmazhatnak szélsőségesebben durva nyelvhasználatot, a dohányáru és kábítószerek használatát és a bűnözői tevékenységek ábrázolását.

Leírás

A tartalom használatához szükséges az Overlord alapjáték Steam változatának megléte.

 

Mennyire válsz gonosszá?

Az Overlordban - egy kitekert fantasy akció-kalandjátékban, ahol gonosz (esetleg nagyon gonosz) lehetsz, próbára teheted, hogy mennyire vagy megrontható. A játék súlyosan torzult fantáziavilágában a játékosok az Overlorddá válva első kézből szerezhetnek tapasztalatot arról, hogy az abszolút hatalom a legteljesebb mértékben képes arra, hogy megrontson. Lehetsz egy hagyományos, 12-egy-tucat Overlord. Azonban hatalmas erőkkel és a Minionok - gonosz apró csaatlós lények - hadával, akik kívánságaidat lesik hogyan fogsz ellenállni a kísértésnek, hogy csodálatosan zsarnoki legyél?!

Merülj még mélyebbre az Overlord kifordult világába az egyjátékos kiegészítő tartalmakkal. Nyisd meg az új, pokoli pályák sorát, amelyek mindegyike a játék öt királyságának - Mellow Hills, Evernight, Heaven's Peak, Golden Halls, Ruborian Desert - természetfeletti alvilága. Az alvilágokhoz portálokon keresztül juthatsz el, amelyek azt követően nyílnak meg, hogy sikeresen leigáztad az adott királyságot, a korábbi uralkodót pedig a birodalmon belül található saját, személyes pokolba száműzted. Azonban nem csak az elesett hősök jutottak a pokolra, az Overlord új, hűséges parasztjai is a mélységbe kerültek.

Mivel az alvilágok élőhalott lakói támadásaikkal fenyegetik az Overlord föld feletti uralmát, csak egy dolgot tehetsz: gyűjtsd össze csatlósseregedet, ereszkedj le a mélybe, és a zsarnokság új hullámaként söpörj végig! Hozd vissza a jobbágyokat, győzd le az elesett hősöket, és - egyszer s mindenkorra - szerezd meg minden egyes királyság alvilági trónját.


TARTALMAZZA AZ OVERLORD CHALLENGE PACK CSOMAGOT:

Gyere, és nézd meg, hogy Overlordod mennyire kemény. Vadonatúj pusztító móka, hét további online többjátékos térképpel, köztük a kompetitív ‘Capture the Maiden’ pályával, valamint a ‘Protect Your Power’ térképpel, ahol a játékosoknak Overlordjuk tornyát kell megvédeniük a hullámokban támadó ellenségektől.

  • GONDOLKOZZ GONOSZUL, TENYÉSSZ GONOSZOKAT, IRÁNYÍTS MINDENT! Vesd magad az akcióba, hogy te légy az Overlord - egy mindenható, sötét úr, aki csatlósainak hordájával meghódítja a vidéket.
  • IRÁNYÍTSD A CSATLÓSOK HORDÁJÁT - Szolgalelkű és hűséges alattvalóid bármit széttörnek, elpusztítanak, megölnek és ellopnak a számodra. Számukra a szavad a törvény!
  • LEGYÉL TE AZ OVERLORD! - Félelemre, tiszteletre, aranyra és hatalomra vágysz? Válj a világ legerősebb lényévé - kerüljön bármibe is.
  • FOGLALJ EL EGY KITEKERT FANTASY-VILÁGOT - Mutasd meg a hét hősnek, a démoni félszerzeteknek és vezsett egyszarvúaknak, hogy ki a főnök.

 

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

A tartalom használatához szükséges az Overlord alapjáték Steam változatának megléte.

PC

MINIMUM:

Ajánlott operációs rendszer: Windows XP/Vista, Processzor: Pentium® 4 2.4 GHz vagy Athlon 2400+, Memória: 512 MB RAM, Videokártya: bármilyen, legalább 64 MB memóriával rendelkező videokártya, DirectX verzió: 9.0c vagy újabb, Merevlemez: 4,5 GB szabad terület

 

MAC

MINIMUM

Operációs rendszer: Mac OS X 10.9, Processzor: Intel, Memória: 4GB, Merevlemez: 4.5 GB

 

SteamOS + Linux

MINIMUM

Operációs rendszer: Ubuntu 15.10, Processzor: Intel Pentium 4/AMD, Memória: 4GB, Merevlemez: 4.5 GB, Videokártya: NVidia/AMD OpenGL 3.2, 512Mb VRAM, Hangkártya: ALSA/PulseAudio, GTK 3


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás