Puzzle Chronicles (PC) DIGITÁLIS

Puzzle Chronicles (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Szerepjáték / RPG

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Azok a videojátékok, amelyek a fantázia világába tartozó személyekre irányuló, kissé szemléletesebb jellegű erőszakot és/vagy ember-kinézetű vagy felismerhető állatokra irányuló nem szemléletes jellegű erőszakot ábrázolnak, valamint azok a videojátékok, amelyek kissé szemléletesebb jellegű meztelenséget ábrázolnak, ebbe a kategóriába sorolhatók. A durva beszédnek ebben a kategóriában mérsékeltnek kell lennie, és nem tartalmazhat szexuális töltelékszavakat.

Leírás

Lépj az Ashurin Birodalom sötét és vad vidékeire, miközben azért harcolsz, hogy megbosszuld a birodalom által a törzsed ellen elkövetett atrocitásokat. A birodalom megdöntésére irányuló hősies küldetéseden vadállatokkal és harcedzett harcosokkal kerülsz szembe ebben az új logikai-RPG hibridben. Aktív logikai harcrendszerével, komplex történetével, és az erős karakterfejlődési lehetőségeivel a Puzzle Chronicles a logikai-szerepjátékok új fejezetét nyitja meg.

 

Főbb jellemzők:

  • Logikai harci szerepjáték – Az aktív logikai harcrendszer egy igazán epikus játékélményben ötvözi a logikai játékok készség- és szórakoztató elemeit a szerepjátékok stratégiáival és kalandjaival.
  • Fedezd fel a dungeonokat – Keress rejtett kincsek és felszerelések után, amelyeket csak az igazi Hősök szerezhetnek meg, és küzdjed át magadat az Ashurin Birodalom kazamatáin.
  • Versus módú csaták – Hívd ki barátaidat egy logikai harcra lokálisan vagy online, és döntsétek el, hogy ki lesz az Ashurin Birodalom legnagyobb hőse
  • 5 minijáték – Tedd próbára logikai készségedet az 5 minijátékban, amelyek új tárgyakat nyitnak meg, és újabb, még fejlettebb képességeket adnak
  • Perzisztens hős – Mindegy, hogy Egyjátékos, Versus, Quick Battle, vagy Minijáték módban játszol, Hősöd új képességeket és tapasztalatot szerez, és új utakat nyit meg, hogy megtapasztald a játékot 
  • Loot és harci képességek – Szabd testre hősöd puzzle harcstílusát pusztító fegyverekkel, elvarázsolt páncélokkal, különleges harci képességekkel, és egyebekkel.

 

©2009 Konami Digital Entertainment
KONAMI is a registered trademark of KONAMI CORPORATION

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Operációs rendszer: Windows XP/Vista

Processzor: Intel Pentium 4

Memória: 512 MB (XP) / 1 GB (Vista)

Merevlemez: 8 GB szabad terület

Videokártya: DirectX 9.0c/Shader3.0, NVIDIA GeForce 6600 series vagy újabb, vagy ATI Radeon X1600 vagy újabb 

Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis 

DirectX verzió: 9.0c 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás