Super Neptunia RPG (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)

Super Neptunia RPG (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)

Kategória:

Akció, Szerepjáték / RPG

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Azok a videojátékok, amelyek a fantázia világába tartozó személyekre irányuló, kissé szemléletesebb jellegű erőszakot és/vagy ember-kinézetű vagy felismerhető állatokra irányuló nem szemléletes jellegű erőszakot ábrázolnak, valamint azok a videojátékok, amelyek kissé szemléletesebb jellegű meztelenséget ábrázolnak, ebbe a kategóriába sorolhatók. A durva beszédnek ebben a kategóriában mérsékeltnek kell lennie, és nem tartalmazhat szexuális töltelékszavakat.

Leírás

Az önjelölt hős Neptune egy ismerős világban ébred, de nevén kívül semmire sem emlékszik. Egy titokzatos, Chrome nevű lány, valamint a szeretett Neptunia™ sorozatban megismert három ismerős arc segítségével Neptune egy utazásra indul a titokzatos dimenzión keresztül, hogy megpróbálja visszaszerezni emlékezetét.

Nem is sejtik, hogy az általuk lakott világ egy olyan ellenség támadása alatt áll, aki a civilizációt vissza akarja taszítani abba az időbe, amikor a 2D uralkodott.

Vajon Neptune és barátai meg tudják menteni a világot és az általunk ismert 3D-s játékokat, vagy örökre két dimenziósra lesznek „vasalva”?

 

Főbb jellemzők:

Egy új én, 2D-ben - A kedvenc istennőid három dimenzióból kettőre váltanak! Az Artisan Studios és a Compile Heart büszkén mutatják be az új, élénk háttereket és az újonnan kifejlesztett, kézzel rajzolt 2D animációkat,ebben az akció-ihletett, oldalscrollozós szerepjátékban! Az Artisan Studios és a Tsunako együttműködésében megalkotott új háttér- és karaktergrafikákkal a rajongók és sorozattal csak most ismerkedők is egy új 2D-s perspektívában csodálhatják meg Gamindustri-t.

Ahol te vezetsz, ott követni foglak - Négy, a csata során egymást váltó istennővel a játékosok megváltoztathatják formációjuk típusát, és pusztító támadókombókat hajthatnak végre. Attól függően, hogy melyik istennő vezeti a csapatot, a játékosok stratégiai szempontból négy különböző támadóformációt határozhatnak meg: Ütés, varázslat, támogatás és gyógyítás!

Break-elő istennő! - Mutasd be büszkén felszereléseidet, és használd a különleges Break Attack-et, hogy biztosítsd a győzelmet! A klasszikus átalakulási képességükkel felfegyverzett istennők további statisztikai bónuszokat kapnak, amelyek fokozzák támadásaikat és elpusztítják az ellenséget!

Helyezz rá egy +2-es erejű gyűrűt - erősítsd meg istennőidet olyan készségek és képességek használatával, amelyek fegyverek, páncélok vagy kiegészítők segítségével nyithatók meg! Használd stratégiai módon a hozzárendelhető készségeket, és alakítsd át képességeidet minden egyes csatára.

Nyilatkozat: Az „A” gomb „Visszalépés”-re, és a „B” gomb „Jóváhagyás”-ra történő beállításához állítsd a Steam nyelvét japánra vagy kínaira, vagy manuálisan konfiguráld újra a billentyűzetkiosztást a Button Config menüben a játék közben.

 

© 2019 IDEA FACTORY / COMPILE HEART / ARTISAN STUDIOS Minden jog fenntartva. A Neptunia az IDEA FACTORY védjegye. Az Idea Factory International, Inc. számára licencelve. Kiadja az Idea Factory International, Inc.

 

 

 

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

 • A játék futtatásához 64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
 • Operációs rendszer: Windows 7, 32 bites, 64 bites (DirectX 12-vel egyenértékű)
 • Processzor: Intel i5 2.3 GHz vagy AMD A9 2.9 GHz, vagy azzal egyenértékű
 • Memória: 4 GB RAM
 • Videokártya: ATI Mobility Radeon HD 5xxx, 1GB VRAM 5000
 • Merevlemez: 5 GB szabad terület
 • Hangkártya: DirectSound (DirectX) kompatibilis hangkártya

 

AJÁNLOTT:

 • A játék futtatásához 64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
 • Operációs rendszer: Windows 10 64bit (DirectX 12-vel egyenértékű)
 • Processzor: Intel i5 3.3 GHz vagy AMD FX-8350 4.0 GHz, vagy azzal egyenértékű
 • Memória: 8 GB RAM
 • Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 960、ATI Mobility Radeon R9 290
 • Merevlemez: 5 GB szabad terület
 • Hangkártya: DirectSound (DirectX) kompatibilis hangkártya

Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás