Tales of Symphonia (PC) DIGITÁLIS

Tales of Symphonia (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Szerepjáték / RPG

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Azok a videojátékok, amelyek a fantázia világába tartozó személyekre irányuló, kissé szemléletesebb jellegű erőszakot és/vagy ember-kinézetű vagy felismerhető állatokra irányuló nem szemléletes jellegű erőszakot ábrázolnak, valamint azok a videojátékok, amelyek kissé szemléletesebb jellegű meztelenséget ábrázolnak, ebbe a kategóriába sorolhatók. A durva beszédnek ebben a kategóriában mérsékeltnek kell lennie, és nem tartalmazhat szexuális töltelékszavakat. A játék erőszak ábrázolását tartalmazza A játék durva beszédet tartalmaz

Leírás

A TÚLÉLÉSÉRT FOLYTATOTT EPIKUS KÜZDELEM

 

Egy haldokló világban a legenda arról szól, hogy egy napon az emberek közül felemelkedik a Kiválasztott, a föld pedig újjászületik. A jó és a rossz közti határmezsgye elmosódik ebben az epikus kalandban, melyben két, egymással összefüggő világ sorsa a tét.

 

  • EGY EPIKUS KALAND – Több mint 80 órányi játékidő vár ebben az epikus, érzelmekben gazdag történetben.
  • VALÓS IDEJŰ 3D HARCRENDSZER – Tapasztald meg a vad harcokat az akciódús harcrendszer révén. Kombinálj több száz különleges támadást és varázslatot!
  • A KLASSZIKUS GRAFIKAI STÍLUS ÚJRAÉLEDÉSE – Hagyd, hogy magával ragadjanak a híres művész - Kosuke Fujishima - által megtervezett, Cel-Shading stílusú, szeretetre méltó karakterek.
  • ELŐSZÖR A STEAMEN – Az eredeti GameCube játék PlayStation®3 portján alapuló RPG klasszikus végre a PC-re is megérkezett.

 

 

 

 

©KOSUKE FUJISHIMA Tales of Symphonia™
©2004 BANDAI NAMCO Entertainment Inc.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Operációs rendszer: Windows Vista 32/64, Processzor: Intel Core 2 Duo 2.4Ghz / AMD Athlon 64 X2 5200+, 2.6GHz, Memória: 1 GB RAM, Videokártya: Nvidia GeForce 8800GT / ATI Radeon HD 4830, DirectX: 9.0-ás verzió, Merevlemez: 7 GB szabad hely, Egyéb megjegyzések: Gamepad támogatás


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás