Tempest: Pirate Action RPG (PC/MAC) DIGITÁLIS

Tempest: Pirate Action RPG (PC/MAC) DIGITÁLIS promóció

Kategória:

Akció, Kaland, Mac játékok, Indie (Független), Szerepjáték / RPG

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi12

Leírás

Hé kapitány! Most hogy a halálfejes zászló lobog az árbóc felett, itt az idő, hogy a tenger felé vedd az irányt, ahol zsákmánnyal megpakolt kereskedőhajók és hatalmas erődítmények várnak. Vond fel a vitorlákat, és tedd rá a kezed a legendás kincsekre, amelyek csak arra várnak, hogy valaki megtalálja őket!

Amikor megalkottunk a Tempest játékot a kalózélet legizgalmasabb részére - a tengeri csatákra - fektettük a hangsúlyt.

Miközben a játék veszélyes vizein barangolsz, nem csak kereskedőkkel találkozol, de kalózokba, egy titkozatos kultusz hátborzongató követőibe, és rettenetes mondabeli lényekbe - a krakenbe, a leviathánba, és más hírhedt bestiákba - is botlasz.

A hajód - minden 'szabadúszó' büszkesége és öröme - testreszabására számos lehetőséged nyílik. Szinte mindent szabadon megváltoztathatsz - a zászlód és a vitorlák színétől egészen a hajótestig, és az orrdíszig. 

Természetesen rengeteg fegyver közül választhatsz a csaták során: egyebek mellett ágyúk, mozsárágyúk, és lángszórók állnak rendelkezésedre. Emellett további különleges eszközökkel szerelheted fel hajódat, hogy az bármilyen feladatra megfeleljen. Azonban a legértékesebb tárgyakat csak akkor nyerheted meg, ha sikerrel teljesíted a több pályából álló "legendás" küldetéseket.


Jó vadászatot!

 

Főbb jellemzők:

  • Mindig van mit csinálni
    Három régió, tucatnyi sziget, több száz küldetés!
  • Barangolj szabadon 
    Korlátok nélküli, valós idejű vitorlázás - csak akkor használd a világtérképet, ha akarod!
  • Együttműködő kalózok
    Osztozkodj barátaiddal Tempest világán! Kalózkodjatok, kereskedjetek, és induljatok együtt küldetésekre, vagy üzenjetek hadat egymásnak, és fessétek vérvörösre az óceán vizét!
  • Szintiszta egyjátékos
    Inkább magányos tengeri farkas lennél? A multiplayer játék csak egy lehetőség, mivel a játék eredetileg egy játékosra készült.
  • Tengerészkalandok
    Vegyél hajókat, fejleszd és csinosítsd a hajóidat!
  • Kalózélet: kereskedsz vagy zsarolsz?
    Vásárolj valamit olcsón és add el drágán... Vagy foszd ki a gályákat, süllyeszd el a sorhajókat, és pusztítsd el az erődöket!
  • Harcolj hatalmas szörnyekkel
    A Kraken tengeri barátai már várnak rád!
  • Nem csak ágyúk
    Használd a misztikus kristályokat, hogy elkerüld az ellenség ágyúgolyóit, meteorzáport zúdíts az ellenfelére, vagy épp egy hatalmas polipot hívj a segítségére!
  • Toborozz egy nagyszerű legénységet, amely a tűzbe megy érted
    Lépj szintet kalózaiddal, hogy tengerészfiúcskákból vén tengeri medvékké váljanak!

 

 

 

 

(с) 2017, HeroCraft

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

PC

MINIMUM:

Operációs rendszer: Windows XP SP3, Processzor: 2 GHz Dual Core, Memória: 2 GB RAM, Videokártya: hardvergyorsítással rendelkező videokártya, DirectX verzió: 9.0, Merevlemez: 500 MB szabad terület

 

MAC

MINIMUM:

Operációs rendszer: OS X version Leopard 10.5, Processzor: 2.4GHz Intel Core 2 Duo, Memória: 1 GB RAM, Videokártya: NVIDIA GeForce 9600M GT, Hálózat: szélessávú internetkapcsolat, Merevlemez: 300 MB szabad terület, Egyéb megjegyzések: egér, billentyűzet


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás