The Elder Scrolls V: Skyrim (PC) DIGITÁLIS

The Elder Scrolls V: Skyrim (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Akció, Szerepjáték / RPG

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

A felnőttekre részére történő besorolást kell alkalmazni durva erőszak ábrázolása esetén és/vagy akkor, ha konkrét erőszaktípusok elemei kerülnek ábrázolásra. A durva erőszakot a legnehezebb meghatározni, mivel sok esetben nagyon szubjektíven értelmezhető, de általánosságban olyan erőszakként jellemezhető, amelynek az ábrázolása a nézőben visszatetszést vált ki. A játék erőszak ábrázolását tartalmazza

Leírás

Tamrielben rég nem látott feszültség tapasztalható. Skyrim nagykirályának meggyilkolását követően régi szövetségek bomlanak fel és újak köttetnek, miközben mindenkinek a trónra fáj a foga.


A kiéleződni látszó konfliktusnál sokkal nagyobb fenyegetést jelent egy ősi gonosz. A rég letűnt sárkányok, kikről már csak az ősi tekercsek néhány sora emlékezett meg, visszatértek Tamriel földjére. Skyrim jövője, sőt az egész Császárságé bizonytalanná vált.

Mindenki a prófécia beteljesedésére vár: a hős, a sárkányszülött érkeztére, aki rendelkezik a hang hatalmával. Ő az egyetlen, aki szembeszállhat a sárkányokkal.


Jellemzők:

  • Újjászületett a monumentális fantasy – A Skyrim forradalmasítja és új szintre emeli a nyitott világú alkotásokat játékmenet és technológia tekintetében egyaránt. 
  • Élj másik életet egy másik világban – Légy az, aki mindig is lenni akartál, tedd meg, amire mindig is vágytál, élvezd a The Elder Scrolls legendás szabadságát, történeteit és kalandjait soha nem látott minőségben.
  • Teljesen új grafikai és játékmotor – A Skyrim új motorja az égen sodródó felhőkkel, magasba törő hegycsúcsokkal, nyüzsgő városokkal, buja mezőkkel és ősi útvesztőkkel teli komplett virtuális világot kelt életre.
  • Az határoz meg, ahogy játszol – Válassz a több száz fegyver, varázslat és képesség közül. Az új karakter-rendszernek köszönhetően bármilyen stílusban játszhatsz és tetteid révén határozhatod meg önmagad.
  • Visszatérnek a sárkányok – Küzdj meg ősi sárkányokkal úgy, ahogy még soha. Sárkányszülöttként lesd el a titkaikat és fordítsd a javadra hatalmukat.© 2011 Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company. The Elder Scrolls, Skyrim, Bethesda, Bethesda Game Studios, Bethesda Softworks, ZeniMax and related logos are registered trademarks or trademarks of ZeniMax Media Inc. in the U.S. and/or other countries. All other trademarks and trade names are the properties of their respective owners. All Rights Reserved.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Windows XP/Vista/7, Dual Core 2.0 Ghz processzor, 100% DirectX 9.0c kompatibilis videokártya, 512 MB memóriával, 2 GB RAM, 7GB HDD

DLC


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás