Outer Worlds: Murder of Eridanos (DLC) Epic

Outer Worlds: Murder of Eridanos (DLC) Epic promóció DLC

Kategória:

Akció, DLC, Szerepjáték / RPG

Nyelvi verzió:

Polska/Angielska

Védelem:

Epic Game Stores

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi18

Leírás

The Outer Worlds: Murder on Eridanos a második történetvezérelt kiegészítő az Obsidian Entertainment és a Private Division díjnyertes szerepjátékához.

Látogass el Eridanos egére, és fedd fel a Halcyon kolónia legnagyobb gyilkossági rejtélyét! Mindenki gyanúsított ebben a különös nyomozásban, miután Rizzo felfogadott szóvivője, a híres Halcyon Helen, holtan kerül elő a vadonatúj Spectrum Brown vodka megjelenése előtt. Társaiddal együtt utazz Eridanos lebegő szigetei közt és rakd össze a nyomokat a diszkrepanciaerősítővel, ami egy új eszköz az egyébként láthatatlan nyomok megjelenítésére. Ez a rejtély több, mint aminek elsőre látszik, és csak rajtad áll (meg persze a csapatodon, ha úgy döntesz), hogy megoldod-e az ügyet.

The Outer Worlds: Murder on Eridanos a második és egyben végső történetkiegészítő, amely önállóan vagy kedvezményes pakkban kapható a The Outer Worlds Expansion Pass részeként.

  • Rejtélyes gyilkosság: Gyanúsított akad bőségesen, és csak rajtad áll, hogy a végére járj Halcyon Helen meggyilkolásának, aki a kolónia legismertebb híressége volt. Az új diszkrepanciaerősítő az ügy megoldásának kulcsa, mert kiemeli az ideiglenes rendellenességeket, amelyek különben szabad szemmel láthatatlanok maradnának.
  • Egyedülálló világ: Utazz Eridanos lebegő szigetei közt, a Grand Colonial Hotel fényűző elszigeteltségétől a Rizzo színpompás ligeteiig. De légy óvatos a mosolygós alkalmazottakkal, akikkel találkozol, mert valami sötét dolog lappang a derűs és vidám felszín alatt.
  • Új fegyverek ás karakter-testreszabási lehetőségek: Három új tudományos fegyver kerülhet be a játékos arzenáljába, valamint fegyver- és páncélváltozatok, amelyeket felhasználhat az ügy megoldása során. Megnövelheted a maximálisan elérhető szintedet hárommal, és új jártasságokat és hibákat vehetsz fel, hogy a megalkosd a valaha volt legegyedibb karaktert.

A The Outer Worlds egy példánya szükséges azonos platformon ahhoz, hogy kiegészítőkkel játszhass.

 

© 2021 Obsidian Entertainment, Inc. Obsidian Entertainment and the Obsidian Entertainment logo are trademarks or registered trademarks of Obsidian Entertainment, Inc. The Outer Worlds and The Outer Worlds logos are trademarks or registered trademarks of Obsidian Entertainment, Inc. Private Division and the Private Division logo are trademarks of Take-Two Interactive Software, Inc. All rights reserved.

Use of this product requires agreement to the following third party end user license agreement: http://www.take2games.com/eula/

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Minimum

  • OS: Windows 7 (SP1) 64bit
  • CPU: Intel Core i3-3225 or AMD Phenom II X6 1100T
  • RAM: 4GB
  • GPU: Nvidia GTX 650 Ti or AMD HD 7850
  • HDD Space: 40GB

Recommended

  • OS: Windows 10 64bit
  • CPU: Intel Core i7-7700K or Ryzen 5 1600
  • RAM: 8GB
  • GPU: GeForce GTX 1060 6GB or Radeon RX 470
  • HDD Space: 40GB

Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás