The Witcher: Enhanced Edition (PC) DIGITÁLIS

The Witcher: Enhanced Edition (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Akció, Szerepjáték / RPG

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

GOG key

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi18

Leírás

Rozszerzona edycja gry opartej o prozę Andrzeja Sapkowskiego, oferowanej od premiery w świetnej cenie. Zamów grę już teraz w naszym sklepie i bez reszty daj się pochłonąć niesamowitemu uniwersum Wiedźmina!

 

Wiedźmin to jedna z najpopularniejszych serii gier na całym świecie i zdecydowanie najpopularniejszy tytuł, który powstawał w Polsce. Oto gracz wciela się w tytułowego wiedźmina, Geralta z Riwii, którego zadaniem jest eliminowanie kolejnych potworów i wrogów, a także wykonywanie masy zadań.

 

Akcja gry osadzona jest 5 lat po wydarzeniach przedstawionych w książkowych przygodach Geralta z Rivii, czyli w 1270 roku. Wiedźmin wraca do Kaer Morhen, gdzie czeka go niemiła niespodzianka. Po odparciu napadu biały Wilk postanawia stawić czoła tym, którzy go zlecili.

 

Dlaczego warto kupić w muve.pl:

 • natychmiastowa wysyłka
 • wyłącznie oryginalne kody
 • bezpieczne zakupy

FIGYELEM! A játék aktivációja a gog.com rendszerén keresztül történik.

NINCS JÓ ÉS ROSSZ – CSAK DÖNTÉSEK ÉS KÖVETKEZMÉNYEK.

Legyél te Ríviai Geralt, a legendás szörnyvadász, aki akarata ellenére a világuralomra törő erők intrikáinak hálójába keveredik. Hozz nehéz döntéseket és élj azok következményeivel egy magával ragadó történettel rendelkező játékban, amely semmi máshoz sem hasonlítható. A szerepjátékok történetmesélésének csúcsát képviselő The Witcher alapjában törli el a jó és a rossz közti határmezsgyét egy olyan világban, ahol az erkölcsi kétértelműség az úr. Az élénk világú The Witcher a történetre és a karakterfejlődésre helyezi a hangsúlyt, miközben eddig soha nem látott taktikai mélységű, valós idejű harcrendszerrel is rendelkezik.

 

Az Enhanced Edition-ről

Az Év Szerepjátéka (IGN, PC Gamer, Gamespy) egy extrákkal teli, Prémium Kiadásban tér vissza! A The Witcher: Enhanced Edition az alapjáték számára több mint 90 díjat szerző játékmenetet számos játékbeli és technikai fejlesztéssel tökéletesíti tovább.  

 • Kiváló párbeszédek és átvezetők – A fejlesztők több mint 5000 sornyi – angol nyelvű - párbeszédet írtak és rögzítettek újra, valamint az egységesebb élmény érdekében teljesen átdolgozták a német kiadást. Emellett több mint 200 gesztus animációt adtak a játékhoz, hogy a szereplők viselkedése a párbeszédek és az átvezetők során természetesebb legyen.
 • Továbbfejlesztett inventory – Az új inventory rendszer megkönnyíti a tárgyak használatát és rendszerezését azáltal, hogy az alkímiához szükséges összetevőket egy külön zsákba helyezi, valamint egy egyszerű sort-and-stack funkciót ad a játékhoz.
 • Műszaki fejlesztések – A játék technikai oldalán történt változtatásokat hosszú lenne felsorolni, de néhányat kiemelve: nagymértékben csökkent töltési idők, nagyobb stabilitás, jobb harc közbeni érzékenység, gyorsabban betöltődő inventory, az automata mentés be- és kikapcsolásának lehetősége, és még számos egyéb.
 • A karakterek változatosságát biztosító rendszer – A NPC-k és a szörnyek megjelenésbeli változatosságának érdekében egy új karakter-differenciálási rendszert adtunk a játékhoz, amely több tucatnyi játékbeli karaktermodell megjelenését és színeit teszi véletlenszerűvé.
 • További anyagok -Interaktív képregény, D'jinni Adventure Editor (szerkesztő), két új kaland, amely együttesen több mint 5 órányi szórakozást nyújt, a játék zenéje, „hogyan készült” videó, hivatalos útmutató, két térkép a játék világáról.

 

Főbb jellemzők:

 • Ríviai Geralt - egy különleges főszereplő
  • Egy karizmatikus és egyedi karakterként Geralt egy mutáns kardforgató-mester és hivatásos szörnyvadász...
  • Válassz több mint 250 különleges képesség közül, melyeket a tulajdonságok, harci képességek és mágikus erők határoznak meg, és hozz létre egy olyan karaktert, amely a leginkább megfelel játékstílusodnak és taktikai igényeidnek.
 • Egy gazdag és hihető fantáziavilág
  • A játék világát a neves lengyel író, Andrzej Sapkowski művei ihlették.
  • A tipikus fantasyknél jóval kevésbé meseszerű, felnőtt témák, melyek között olyan társadalmi kérdéseket is megtalálunk, mint a rasszizmus, a politikai intrikák, vagy akár a népirtás.
  • A Witcher világa egy kemény világ, ahol semmi sem fekete-fehér, jó vagy rossz - az előrehaladás érdekében gyakran kényszeríti a játékost arra, hogy a kisebbik rosszat válassza.
 • Nem-lineáris, magával ragadó történet
  • Csavarokban és fordulatokban, valamint a történetre valóban hatást gyakorló, kétértelmű morális döntésekben gazdag játékmenet.
  • A játék összes küldetése többféle módon teljesíthető, valamint három különböző – a játékos cselekedeteitől, valamint a kaland során meghozott döntésektől függő – befejezés.
 • Taktika és akció
  • Vegyél részt komplex, mégis intuitív, valós idejű harcokban, amelyek eredeti középkori kardharci technikákon alapszanak.
  • Az elismert frankfurti Metric Minds stúdióban rögzített, a középkori harc szakértőivel rögzített motion capture révén több mint 600 látványos és valósághű harci animációt láthatunk a játékban.
  • Hat eltérő harci stílus, több tucatnyi főzet, összetett alkímia-rendszer, módosítható fegyverek és erős varázslatok biztosítják a taktikai mélységet a folyamatos, valós idejű élmény mellett.

 

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

FIGYELEM! A játék aktivációja a gog.com rendszerén keresztül történik.

Támogatott operációs rendszerek: Microsoft® Windows® /XP/Vista
Processzor: Intel Pentium 4 2.4 GHz vagy Athlon 64 2800+ (Intel Pentium 4 3.0 GHz vagy AMD Athlon 64 +3000 ajánlott). Az Athlon XP sorozat tagjai - mint például az  Athlon XP +2400 - nem támogatottak
Videokártya: NVIDIA GeForce 6600 vagy ATI Radeon 9800 vagy jobb (NVIDIA GeForce 7800 GTX vagy ATI Radeon X1950 XT vagy jobb ajánlott)
Memória: 1 GB RAM (2 GB RAM ajánlott)
Hangkártya: DirectX 9.0c-kompatibilis hangkártya
DirectX verzió: DirectX 9.0c (megtalálható a játékban) vagy újabb
Merevlemez: 15 GB szabad terület

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás