The Witcher III: Wild Hunt (PC) DIGITÁLIS

The Witcher III: Wild Hunt (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Akció, Kaland, Szerepjáték / RPG

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

GOG key

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi18

Leírás

Wiedźmin 3: Dziki Gon to trzecia i najbardziej rozchwytywana gra serii. Produkcja ponownie przenosi graczy do fantastycznego świata stworzonego przez Andrzeja Sapkowskiego. Poznajemy kontynuację historii Geralta z Rivii, który ponownie musi chwycić za miecz. W trakcie rozgrywki poszukujemy utraconej miłości Geralta, zajmujemy się inwazją Nilfgaardu na Królestwa Północy i mamy wiele innych, poważnych, wiedźmińskich obowiązków. Zanurz się w świat pełen magii i potworów!

 

Dlaczego warto kupić w muve.pl:

 • natychmiastowa wysyłka
 • wyłącznie oryginalne kody
 • bezpieczne zakupy

FIGYELEM! A játék aktivációja a gog.com rendszerén keresztül történik.

A The Witcher 3: Wild Hunt ingyenes DLC programja 16 teljesen ingyenes DLC-ből áll, melyek minden, a Wild Hunt birtokában levő játékosnak járnak, platformtól és verziótól függetlenül.

Február 25-én a CD PROJEKT RED kiadja az első DLC csomagot – a Temeriai páncélkészletet (lópáncéllal együtt), valamint egy Szakáll- és frizurakészletetGeralt, a játék főszereplője számára. Ezt követően minden héten megjelenik egy két DLC-ből álló DLC csomag, teljesen ingyen. A játékosok jogosultak az ingyen DLC-re, függetlenül attól, hogy példányukat előrendelték vagy a megjelenést követően vásárolták.

Ingyenes DLC-k:

 • Temeriai páncélkészlet – a legkiválóbb harcosok részére fenntartva, akik Temeria királyságát szolgálják: a temeriai páncélkészlet kabátot, kesztyűt, nadrágot, csizmát, lópáncélt, valamint nyerget és táskákat tartalmaz.
 • Szakáll- és frizurakészlet – szabd testre Ríviai Geraltot kedved szerint e nagyszerű szakáll- és hajválasztékkal.
 • Megbízás: Eltűnt bányászok – egy kis skelligei faluban nyoma veszett néhány bányásznak. Nyomozd ki, mi áll emögött!
 • Alternatív külső Yennefer számára – tekintsd meg e teljesen új külsőt a nagy varázslónő, Vengerbergi Yennefer számára!

 

A The Witcher: Wild Hunt történetközpontú, új generációs, nyílt világú szerepjáték. Lenyűgöző fantasy-univerzumban játszódik, amely lépten-nyomon fajsúlyos döntések és komoly következmények elé állítja a játékost. A The Witcherben Ríviai Geralt, a hivatásos szörnyvadász bőrébe bújsz, akinek fel kell kutatni a megjövendölt gyermeket egy óriási, nyílt világban, ahol temérdek kereskedőváros, viking kalózsziget, veszélyes hágó és elfeledett barlang vár felfedezésre.

 

Jellemzők:

Játssz a magasan képzett, felbérelhető szörnyvadász képében

A witchereket gyerekkoruktól arra képzik ki és alakítják mutációkkal, hogy emberfeletti ügyességük, erejük és reflexeik birtokában szembeszállhassanak a világ szörnyetegeivel.

 • Mészárold le ellenségeidet a hivatásos szörnyvadász ügyességével számtalan fejleszthető fegyverrel, mutációs főzettel és harci mágiával.
 • Vadássz le rengeteg különféle egzotikus szörnyet, a hágókban portyázó vadaktól a népes városok árnyaiban ólálkodó, agyafúrt természetfölötti ragadozókig.
 • A megszerzett jutalmakból fejleszd a fegyverzeted és vásárolj egyedi páncélt, vagy csak tékozold el lóversenyre, kártyára, ökölvívásra vagy az éjszaka egyéb gyönyöreire.

Fedezd fel a kíméletlenül nyers, nyílt, fantasy világot

A The Witcher végtelen kalandokhoz tervezett, hatalmas, nyílt, fantasy világa új értelmet ad a méret, mélység és bonyolultság szavaknak.

 • Járj be egy fantasztikus, nyílt világot: fedezz fel elfeledett romokat, barlangokat és hajóroncsokat, kereskedj kofákkal és törpe kovácsokkal a városokban, és vadássz a tágas mezőkön, a hegyekben és a tengereken.
 • Végezz sötét és veszélyes szolgálatokat áruló tábornokoknak, körmönfont boszorkányoknak és korrupt uralkodóknak.
 • Hozz a jó és a rossz fekete-fehér világán túlmutató döntéseket, és nézz szembe a messzire gyűrűző következményekkel!

Kutasd fel a megjövendölt gyermeket

Indulj el a valaha volt legfontosabb küldetésre, és kutasd fel a megjövendölt gyermeket, a világ megmentésének vagy elpusztításának a kulcsát.

 • Találd meg a gyermeket az ősi tünde legendákban megjövendölt, élő fegyvert egy háború dúlta világban.
 • Küzdj meg vérengző hadurakkal, a vadon kísérteteivel és a fátyol mögül közelgő fenyegetéssel, akik mind a világ fölötti uralmat akarják megszerezni.
 • Válaszd meg a végzetedet egy olyan világban, amit talán nem is érdemes megmenteni.

Tökéletesen megvalósított következő generációs játék

 • Kizárólag újgenerációs hardverre tervezve: a REDengine 3 páratlanul részletes és valószerű megjelenítést tesz lehetővé, életre keltve a játék gazdag fantázavilágát.
 • A valósághű nappal–éjszaka-ciklusok és a dinamikus időjárás befolyásolja a világot, valamint a városok lakóinak és a vadon szörnyeinek viselkedését.
 • A fő és a kiegészítő cselekményszálak is bővelkednek az izgalmas döntéshelyzetekben – a játék összetett, nyílt világát a játékosok minden eddiginél teljesebb mértékben alakíthatják.

 

 

The Witcher® is a trademark of CD Projekt S. A. The Witcher game © CD Projekt S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on a novel by Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

 

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Operációs rendszer: 64-bites Windows 7 vagy 64-bites Windows 8 (8.1)Processzor: Intel CPU Core i5-2500K 3.3 GHz vagy AMD CPU Phenom II X4 940 3.7 GHzMemória: 6 GB RAMVideokártya: Nvidia GPU GeForce GTX 660 / AMD GPU Radeon HD 7870 vagy jobb, 2 GB VRAM-mal. Kérjük vegye figyelembe, hogy hivatalosan kizárólag az asztali videokártyákat támogatja a játék.Merevlemez: 35 GB szabad terület DirectX verzió: 11  FIGYELEM! A játék aktivációja a gog.com rendszerén keresztül történik.


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás