Torchlight II (PC) DIGITÁLIS

Torchlight II (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Szerepjáték / RPG

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Azok a videojátékok, amelyek a fantázia világába tartozó személyekre irányuló, kissé szemléletesebb jellegű erőszakot és/vagy ember-kinézetű vagy felismerhető állatokra irányuló nem szemléletes jellegű erőszakot ábrázolnak, valamint azok a videojátékok, amelyek kissé szemléletesebb jellegű meztelenséget ábrázolnak, ebbe a kategóriába sorolhatók. A durva beszédnek ebben a kategóriában mérsékeltnek kell lennie, és nem tartalmazhat szexuális töltelékszavakat.

Leírás

Évekkel ezelőtt a Torchlight hősei megmentették a települést a pusztulástól. Most, hogy az ősi gonosz hatalmának forrása rossz kezekbe került, felbillenhet a hat elem érzékeny egyensúlya. Miután láttad, milyen szörnyű pusztításra képes ez az ereklye, elszánod magad arra, hogy felfeded a cselszövő kilétét és megakadályozod a katasztrófát.
Füves legelőkön, homoksivatagokon és törpe-városok kísértet járta romjain át vezet az út, mielőtt betehetnéd a lábad a birodalomba, ahová halandó évezredek óta nem merészkedett. 

Diadalmasan tér vissza a Torchlight, a nagyszerű akció-szerepjáték, a 2009-es év számos díjjal kitüntetett legjobb újonca! 
A Torchligh II-t készítő emberek olyan jól ismert játékok alkotásában vettek részt, mint a Diablo, a Diablo II, a Mythos és a Fate. A Torchlight második felvonására mindaz jellemző, amiért az elődjét szerették a játékosok: tempós játékmenet, sajátos humor és megszerezhető tárgyak százai. Éld át a kalandot egyedül, vagy játssz barátaiddal online!

Az új játék kulcselemeinek egyike az online játékmód. A Torchlight II-ben ingyen játszhattok kooperatív módban hatalmas nyitott területeket, sötét barlangokat felfedezve, ahol seregnyi szörny hemzseg és még több kincs vár arra, hogy megtaláljátok, valamint küldetések, hogy teljesítsétek. Élvezzétek együtt a napszakok és az időjárás változását, a fordulatokban gazdag cselekményt.

Jellemzők:

  • Offline játék: felejtsd el a szerverleállásokkal járó idegeskedést. Akkor játszol a Torchlight II-vel, amikor csak akarsz.
  • Egyedi tárgyak: Amit kalandozásaid során találsz, nem vásárolható meg sehol. Karddal küzdj, ne bankkártyával!
  • Többjátékos mód: Játssz barátaiddal az interneten előfizetés nélkül, ingyen!
  • Karakterfejlesztés: Négy vadonatúj kaszt közül választhatod ki szabadon módosítható karaktered. A vadonatúj képességek és felszerelési tárgyak segítségével egyedi karaktereket hozhatsz létre. 
  • Egyszerűbb irányítás: A Torchlight II továbbfejlesztett intuitív kezelőfelülete megkönnyíti a kezdő játékosok dolgát és lehetővé teszi, hogy kizárólag a játékra koncentráljunk.
  • Nyitott világ: Végre magunk mögött hagyjuk Torchlight városkáját! Fedezz hatalmas nyílt vidékeket, látogass meg más városokat, harcolj esőbe, hóban, éjjel-nappal!
  • Válj legendává: Vonulj vissza, miután elérted a végső szintet, akaszd szögre a kardod és oszd meg történeted mindenkivel a helyi fogadóban! Hőstetteid könyvek lapjain élnek majd tovább, miközben új karaktereid is részesülnek tapasztalatodból és vagyonodból.

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Operációs rendszer: Windows XP SP3/Vista/Windows 7 ; Processzor: x86-kompatibilis 1.4GHz vagy gyorsabb processzor ; Memória: 1GB RAM ; videókártya: DirectX kompatibilis 3D videókártya min. 256MB memóriával; DirectX®: 9.0c ; Merevlemez terület: 1.2GB szabad hely (módosulhat)


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás