Tyranny – Gold Edition (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS

Tyranny – Gold Edition (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS

Kategória:

Kaland, Mac játékok, Linux játékok, Szerepjáték / RPG

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Ezt a besorolást kell alkalmazni akkor, ha az erőszak (vagy szexuális tevékenység) ábrázolása olyan mértékű, hogy az a valós életben várhatóval megegyezik. A PEGI 16 besorolású játékok tartalmazhatnak szélsőségesebben durva nyelvhasználatot, a dohányáru és kábítószerek használatát és a bűnözői tevékenységek ábrázolását. A játék erőszak ábrázolását tartalmazza A játék durva beszédet tartalmaz

Leírás

A Tyranny – Gold Edition a legteljesebb Tyranny élményt nyújtja, és az összes Tyranny kiegészítőt, valamint további DLC-ket tartalmaz. Légy egy történetközpontú szerepjáték része, ahol a Te döntéseid jelentik a gonosz által leigázott világban az egyetlen különbséget.


A Gold Edition tartalmai: 

 • Alapjáték
 • Tyranny - Tales from the Tiers (kiegészítő)
 • Tyranny - Bastard's Wound (kiegészítő)
 • Csengőhangok (három értesítőhang és egy csengőhang)
 • Fórumikon (Paradox Plaza)
 • Fórumavatárok (Paradox Plaza)
 • Exkluzív fórumavatárok (Paradox Plaza)
 • Digitális, kifejezetten a játékhoz írt soundtrack: A Tyranny soundtrack 18 eredeti zeneszámával 57 percnyi zenei élményt nyújt. 
 • A Deluxe Edition digitális soundtrackje
 • A játék nagyfelbontású, digitális térképe 
 • Exkluzív címerek: 
  Adj négy egyedi címert a Fatebinder személyre szabott harci lobogóihoz – mutasd meg hűségedet a Kegyvesztettek (The Disfavored), a Scarlet Chorus, Tunon a Döntőbíró, vagy Kyros a Nagyúr felé.
 • Novellagyűjtemény: 
  Egy 10 történetből álló, gazdag digitális novellagyűjtemény, amely mélyebb betekintést enged az olvasóknak a Tyranny brutális univerzumába és bemutatja a Kyros uralma alatt élő szereplőket. A Tyranny mögött álló kreatív csapat által írt történetekből többeket is megismerhetsz a játékban található kísérők és kulcsszereplők közül. A gyűjtemény számos exkluzív, korábban soha nem látott történetet tartalmaz további hét, eredetileg a hivatalos Tyranny honlapon megjelent elbeszélés mellett.
 • 9 nagyfelbontású, digitális háttérkép: 
  Csatold asztalodat Kyros birodalmához ezekkel a kiváló minőségű, nagyfelbontású Tyranny képekkel. A gyűjtemény tíz képét - melyek egyike a fejlesztők aláírásait is tartalmazza - a Tyranny művészei készítették.
 • Digitális Gyűjtői Útikönyv: 
  Fedezd fel a Tyranny háttértörténetét és titkait ezzel az átfogó útikönyvvel, John Helfers tollából. Merülj el a játék illusztrációiban, a Tierek embereinek és helyszíneinek történeteiben, és fedezd fel a világot, amelyet Kyros térdre kényszerített. Az Obsidian Entertainment előszavával.
 • Digitális művészeti album: 
  A Tyranny háború szaggatta világa téged is beszippant az eredeti rajzok és illusztrációk bőséges gyűjteményével.
 • A játék megjelenésének második évfordulója alkalmából ingyenes Portrait Pack (portrécsomag-patch) és Sword and Armor (kard és páncél) DLC 
  (A Portrait Pack és a Sword and Armor csomagok a meglévő és új PC-s Tyranny felhasználók számára november 8.-tól, a Mac és Linux verziók tulajdonosai számára pedig egy későbbi időpontban válik elérhetővé.)
   


Néha a gonosz győz.

A Tyranny játékban a jó és a gonosz közötti hatalmas háború véget ért – és a gonosz erői, Kyros a Nagyúr vezetésével győzedelmeskedtek. A nagyúr könyörtelen seregei uralják a világot, amely lakóinak meg kell találni új helyüket és szerepüket ebben a háború sújtotta birodalomban... még akkor is, ha a viszály már felütötte fejét Kyros legerősebb arkhónjai között.

A játékos megtapasztalhatja a Nagyúr uralma alatti új világrendet ebben a reaktív szerepjátékban (RPG), ahol a Nagyúr erőinek hatalmas Fatebinder-eként kell a néppel kapcsolatba lépnie - a vidéket járva hűséget vagy félelmet ébresztve, miközben a Tierek világának utolsó ellenszegülői számára is elhozza az uralkodó hatalmát.

 

Főbb jellemzők:

 • Egy eredeti világ szerteágazó, egyedi történetekkel: A jó és a gonosz közti harc már lezajlott, és a gonosz győzedelmeskedett.
 • A döntéseid számítanak - hozz a világot megváltoztató döntéseket, messzemenő következményekkel: A Nagyúr hadseregének egy Fatebinder-eként hatalmas erők állnak rendelkezésedre a Tierek leigázott és megszállt területein. Arra fogod használni, hogy stabilitást és hűséget ébressz? Rettegett leszel? Vagy a saját hatalmadat próbálod kiépíteni?
 • Kihívásokban gazdag, klasszikus RPG harcrendszer: Taktikai valósidejű, megállítható harcok új, csapat-alapú játékmechanikával, modern köntösben.
 • Gazdag, eredeti alapvetés: Ez nem egy újabb "a hős útja" történet. A Tyranny a tipikus RPG történetet a feje tetejére állítja, és lehetőséget biztosít a játékosoknak, hogy egy új nézőpontból ismerjék meg a jót és a gonoszt.

 

 

© 2016 Paradox Interactive®.  Trademarks belong to their respective owners.  All rights reserved.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Windows:

MINIMUM:

Operációs rendszer: Windows 7 64-bit vagy újabb Processzor: Intel Core 2 Quad Q9505 @ 2.80 GHz / AMD Athlon II X4 840 @ 3.10 GHzMemória: 4 GB RAM Videokártya: ATI Radeon HD 5770 vagy NVIDIA GeForce GTS450 1GB VRAM-malMerevlemez: 12 GB szabad terület Hangkártya: DirectX kompatibilis hangkártya

AJÁNLOTT:

Operációs rendszer: Windows 7 64-bit vagy újabb Processzor: Intel Core i3-2100 @ 3.10 GHz / AMD Phenom II X4 955 @ 3.10 GHzMemória: 4 GB RAM vagy több Videokártya: Radeon HD 6850 or NVIDIA GeForce GTX 560 1GB VRAM-malMerevlemez: 12 GB szabad területHangkártya: DirectX kompatibilis hangkártya

Linux:

MINIMUM:

Operációs rendszer: 14.04 LTSProcesszor: Intel Core 2 Quad Q9505 @ 2.80 GHz / AMD Athlon II X4 840 @ 3.10 GHzMemória: 4 GB RAM Videokártya: ATI Radeon HD 5770 vagy NVIDIA GeForce GTS450 1GB VRAM-malMerevlemez: 12 GB szabad terület Hangkártya: DirectX kompatibilis hangkártya

AJÁNLOTT:

Operációs rendszer: 14.04 LTSProcesszor: Intel Core i3-2100 @ 3.10 GHz / AMD Phenom II X4 955 @ 3.10 GHzMemória: 4 GB RAM vagy több Videokártya: Radeon HD 6850 or NVIDIA GeForce GTX 560 1GB VRAM-malMerevlemez: 12 GB szabad terület Hangkártya: DirectX kompatibilis hangkártya

Mac:

MINIMUM:

Operációs rendszer: OSX 10.10Processzor: Intel Core i5 @ 2.9 GHz Memória: 4 GB RAM Videokártya: Radeon HD 6950m 1GB VRAM-malMerevlemez: 12 GB szabad terület Hangkártya: DirectX kompatibilis hangkártya

AJÁNLOTT:

Operációs rendszer: OSX 10.11Processzor: Intel Core i5 @ 2.9 GHz Memória: 8 GB RAM vagy több Videokártya: AMD R9 390m vagy NVIDIA GeForce GTX 750m Merevlemez: 12 GB szabad terület Hangkártya: DirectX kompatibilis hangkártya

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás