Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)

Kategória:

Akció, Szerepjáték / RPG

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Előrendelhető

Megjelenés:

2020

Szállítás:

Digitális terjesztés

A felnőttekre részére történő besorolást kell alkalmazni durva erőszak ábrázolása esetén és/vagy akkor, ha konkrét erőszaktípusok elemei kerülnek ábrázolásra. A durva erőszakot a legnehezebb meghatározni, mivel sok esetben nagyon szubjektíven értelmezhető, de általánosságban olyan erőszakként jellemezhető, amelynek az ábrázolása a nézőben visszatetszést vált ki.

Leírás

Rendeld elő még ma a Vampire: The Masquerade® - Bloodlines™ 2-t, és szerezz exkluzív, korai hozzáférést a First Blood Pack csomaghoz, amelyet a megjelenés napján kapsz meg.

Seattle az 1850-es évek óta Kindred uralma alatt áll. Bár a város megváltozott, a First Blood Pack segítségével visszatérhetsz egy sötétebb, véresebb időbe.

A First Blood Pack csomag ezeket az exkluzív elemeket tartalmazza:

  • Eredeti soundtrack
  • Retro Hunter felszerelés
  • Civil War Saber Weapon Skin (Polgárháborús szablya fegyverskin)
  • Engraved Pistol Weapon Skin (Gravírozott pisztoly fegyverskin)

 


A vámpírok terrorcselekménye által nemzett léted lángra lobbantja a Seattle vérkereskedelméért folytatott háború tüzét. Köss kényszerszövetségeket a várost uraló lényekkel, és deríts fényt egy kiterjedt összeesküvésre, amely Seattle városát a hatalmas vámpírcsoportok közötti véres polgárháborúba taszította.


Légy Te az első számú vámpír!
Merülj el a Sötétség Világában, és éld ki vámpír fantáziádat egy olyan városban, amely hemzseg a döntéseidre reagáló, érdekes szereplőktől. Te és egyedülálló képességeid fegyverek ebben a fejlett, gyors iramú, közelharc-központú harcrendszerünkben. Erőd a történetben előre haladva növekszik, de ne felejtsd el fenntartani a Masquerade látszatát, és azt, hogy megőrizd emberi mivoltodat... vagy nézz szembe a következményekkel.

Merülj alá Seattle sötét szívébe és éld túl a vámpítok elitjét
Seattle-t mindig is vámpírok irányították. Vadászd le zsákmányodat a seattlei helyszíneken, amelyeket hűen alkottak újra a Sötétség Világában. Ismerd meg a város születése óta jelenlévő régi vér alapítókat, és az új vért, amely a technológiából származó pénz révén definiálja újra a várost. Mindenkinek vannak hátsó szándékai, így bölcsen kell megválasztanod a szövetségeseidet.

Köss kényszerszövetségeket
Válassz egy oldalt az egymással versenygő frakciók közül, amelyek mindegyike saját egyedi tulajdonságokkal és történetekkel rendelkezik a Seattle vérkereskedelméért folyó háborúban. A világ a társaságod alapján fog megítélni, de ne feledd, hogy senkinek sem marad örökre tiszta a keze.

Éld át a történetet
Az eredeti Bloodlines mögött álló kreatív elme által írt Vampire: The Masquerade® - Bloodlines™ 2 életre kelti az első játék ambícióit, emellett pedig számos közönségkedvenc szereplő visszatérésének is a tanúja.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Hamarosan...


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás