Aliens Colonial Marines Collection (PC) DIGITÁLIS

Aliens Colonial Marines Collection (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Shooter / Lövöldözős

Nyelvi verzió:

PL/ANG (napisy)

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi18

Leírás

 

A Aliens Colonial Marines Collection tartalmai:

 • Aliens Colonial Marines alapjáték
 • DLC Aliens Colonial Marines - Stasis Interrupted 
 • DLC Aliens Colonial Marines: Bug Hunt
 • DLC Aliens Colonial Marines: Reconnaissance Map Pack
 • DLC Aliens: Colonial Marines - Collector's Edition Pack
 • DLC Aliens: Colonial Marines - Double-Barrelled Shotgun
 • DLC Aliens: Colonial Marines - Limited Edition Pack
 • DLC Aliens: Colonial Marines - Movie Map Pack
 • DLC Aliens: Colonial Marines - Sharp Sticks

 

Aliens Colonial Marines

Te és a barátaid a galaxis legfélelmetesebb, legrátermettebb gyilkosaival szemben: egy újabb csodás nap a seregben!

Csatára fel, katona! Üdv az Aliens: Colonial Marines-ban, a díjnyertes Borderlandset jegyző Gearbox csapatának új játékában, ahol te és a barátaid a galaxis legelitebb csapatának tagjaként a feladatod nem csak a túlélés lesz, de a xenomorf fertőzés megállítása, pont, ahogy James Cameron kultikus filmjében, A Bolygó Neve: Halálban!

 • A filmtörténelem legfélelmetesebb lénye rád és a csapatodra vadászik. Éld túl a hihetetlen kihívást egy szinte sérthetetlen ellenféllel szemben, amely képes a szellőzőkben közlekedni, a plafonon és a falakon mászni,.
 • Autentikus ábrázolás: A film kultikus helyszínei, az LV-426 bolygó könyörtelen telepe olyan életszerűen elevenedik meg, mintha csak a legendás filmbe csöppentél volna - vigyázz, nehogy elragadjon a halál...
 • Válj igazi tengerészgyalogossá! A második Alien film teljes kelléktára arra vár, hogy bevesd, kezdve a klasszikus gépfegyverrel az automata ágyún át egészen a lángszóróig és a mozgásérzékelőig.
 • Kooperatív mód: akár menet közben is csatlakozhatsz barátaidhoz! Túl nehéznek találsz egy harcot? Nem bírsz egy ellenféllel? Csak hívd be az ismerőseid, hiszen akár négyen is végigjátszhatjátok az egész kampányt!
 • Karakter- és fegyverfejlesztés: Hozd létre a tökéletes gyilkológépet, ahol olyan irányba fejlesztheted a főhősöd és az eszközeid, amilyenbe csak akarod. 

 

Aliens Colonial Marines - Stasis Interrupted 

A 'Stasis Interrupted' az Aliens™: Colonial Marines utolsó DLC-je, amelyből megtudhatod, hogy mi történt Hicks-szel az Aliens™ és az Alien³™ filmek között.

Ebben az új kampányban három különböző karaktert irányíthatsz egy összekapcsolódó történet során.
A hiperálomból váratlanul felébresztett Lisbeth-nek és a többieknek rá kell jönniük, hogy a Legato - az űrhajó amelyen tartózkodnak - pályája miértt került módosításra, hogy elfogja a Sulaco-t, amely épp elhagyni készül az LV-426 orbitját.

Küzdd át magad az idegenek által megfertőzött hajón, derítsd ki, hogy mit keres Michael Weyland, és fedezd fel, hogy igazából mi történt Hicks-szel.

 

Aliens Colonial Marines: Bug Hunt

Ezzel a csomaggal négy barát játszhat együtt, három pályán, egy teljesen új többjátékos módban - ez a Bug Hunt. 

A Bug Hunt egy objektíva-alapú horda mód, ahol a pontosság és a csapatmunka kulcsfontosságú ahhoz, hogy túléld az egyre nagyobb kihívást jelentő idegenek és ellenséges Weyland-Yutani katonák 30 támadó hullámát. Küzdj a félelem ellen a 3 vadonatúj térképen: Broadside, Mercenary és Tribute. Költsd az Alienek és az ellenséges katonák megölésével szerzett pénzt extra fegyverekre, lőszerre és életerőre, valamint szerezz hozzáférést a térkép újabb területeihez és verd vissza az ellenség támadásait a jeladó pontok elfoglalásával.

 

Aliens Colonial Marines: Reconnaissance Map Pack

Küzdj meg a többi játékossal az 'Aliens: Colonial Marines - Reconnaissance Pack' négy vadonatúj pályáján, és lopj félelmet az ellenséges tengerészgyalogosok szívébe a rémisztő idegenek új testreszabását lehetővé tevő tartalmaival. 

Főbb jellemzők:

 • Három új Team Deathmatch/Extermination térkép, köztük a 'Shipwreck', egy többszintes pálya, ahol a környezet "érzése" kulcsfontosságú az ellenség legyőzése szempontjából. 
 • Egy új 'Off the Grid' nevű Survivor pálya, amelynek középpontjában a Weyland-Yutani katonai bázison kívül található, legendás Elhagyott hajó található. 
 • Az idegenek további testreszabását az új skinek, kivégzések és fejek biztosítják az összes idegen kaszthoz.

 

Aliens: Colonial Marines - Collector's Edition Pack

A Collector's Edition Pack a következőket tartalmazza:  

 • Plazma impulzuskarabély - Ez a különleges puska, amely feltöltött plazmagolyókat lő, elpusztítva minden útjába kerülő ellenséget. 
 • Elektronikus szónikus gömbmegszakítók - A földre érkezve ez a különleges, csúcstechnikás gránát néhány láb magasságra felpattan a levegőbe, mielőtt egy hatalmas elektromos kisülést okozva mindent megsüt a közelében.
 • Egyesült Államok Gyarmati Tengerészgyalogos Akadémiájának lőtere - Tedd próbára a U.S.S. Sephora fedélzetén gyorsaságodat és pontosságodat bármely fegyverrel, különböző körülmények között, és küzdd le a többszobás akadálypályákat, melyeken az ártatlan civilektől hemzsegő pályákon kell ártalmatlanná tenned az ellenséget.

 

Aliens: Colonial Marines - Double-Barrelled Shotgun

Használd ez a sörétes puskát, és szedd le ellenfeleidet a nosztalgia robbanékony erejével.

  

Aliens: Colonial Marines - Limited Edition Pack

A Limited Edition Pack tartalmai:  

 • 4 szereplő a filmből: Játsz az Aliens filmben szereplő Apone, Hicks, Hudson vagy Drake szerepében a kompetitív multiplayer csatákban
 • Ripley lángszórója: Szabadítsd a poklot ellenfeleidre ezzel az impulzuskarabély és lángszóró kombóval 
 • További testreszabási lehetőségek a Tengerészgyalogosok számára: Álítsd be tengerészgyalogosod megjelenését az online többjátékos módokban

 

Aliens: Colonial Marines - Movie Map Pack

Harcolj fej-fej mellett, más játékosok ellen az Alien™, Aliens™ and Alien 3™ filmekből ismert helyszíneken, ezen a 4 izgalmas és új pályán. 

A Movie Map Pack a következőket tartalmazza:

 • Két új térkép a Team Deathmatch és Extermination módokhoz, amelyek egyike a 'Fury 161' amely az Alien 3™ filmben látott, lerobbant börtönkomplexumban játszódik. 
 • Egy új 'Nostromo' névre hallgató Survivor térkép, ahol a tengerészgyalogosoknak az Alien™ klasszikus űrhajójának a belsejében kell védekezniük az idegenekkel szemben. 
 • Az új 'Exodus’ Escape térkép a halálra ítélt Sulaco belsejében található. A kriogenikus álomból felébresztett tengerészgyalogosoknak az idegenek támadása közepette kell eljutniuk a mentőkapszulákhoz.

 

Aliens: Colonial Marines - Sharp Sticks

A Hudson által az Aliens™ filmben is megemlített, tüzérségi lövedéket kilövő, távvezérelt szónikus-szigony puska (S.H.A.R.P.) puska késleltetett, robbanó-hegyű nyílakat lő ki, amelyek mélyen beágyazódnak az ellenségbe, vagy a terepbe.

 

 

Aliens: Colonial Marines, Alien, Aliens, Alien 3 TM & © 2012 Twentieth Century Fox film Corporation. All rights reserved. Twentieth Century Fox, Alien, Aliens, Alien 3 and their associated logos are registered trademarks or trademarks of Twentieth Century Fox Film Corporation. Aliens: Colonial Marines game software, excluding Twentieth Century Fox elements © 2011 SEGA. SEGA and the SEGA logo are registered trademarks or trademarks of SEGA Corporation. © 2012— Gearbox Software, LLC. All rights reserved. Gearbox and the Gearbox Software logos are registered trademarks of Gearbox Software, LLC in the U.S. and/or other countries and used here under license.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Minimális hardverkövetelmények:
Operációs rendszer: Windows XP (SP3), processzor: 2 GHz Intel Dual Core, memória: 2GB RAM (XP), 2GB RAM (Vista), videokártya: NVIDIA GeForce 8500/ATI Radeon HD 2600 (minimum 256 MB VRAM), DirectX: 9.0c, Szabad merevlemez terület: 20 GB, videokártya:DirectX 9.0c kompatibilis, Egyéb követelmények: a kezdeti telepítés internet kapcsolatot, valamint a Steam program futtatását igényli a játék autentikálásához; A játék telepítéséhez a következők szükségesek (a játékkal együtt megtalálhatóak): Steam kliens, DirectX 9, Microsoft .NET 4 Framework, Visual C++ Redistributable 2005, Visual C++ Redistributable 2008, Visual C++ Redistributable 2010, valamint AMD CPU (csak XP/AMD esetén) illesztőprogramok.


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás