Binary Domain Collection (PC) DIGITÁLIS

Binary Domain Collection (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Akció, Shooter / Lövöldözős

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi18

Leírás

A Binary Domain Collection az alapjátékot, valamint 2 kiegészítő DLC-t tartalmaz, a Dan Marshall Pack és Multiplayer Map Pack csomagokat.

 

A Dan Marshall Pack kiegészítő egy vadonatúj fegyvert és képességeket tartalmaz Dan Marshall őrmester számára annak érdekében, hogy fokozza az egyjátékos élményt - rugalmasabbá, erősebbé és gyorsabbá téve őt a harcokban.

Multiplayer Map Pack kiegészítő egy exkluzív pályát, minden csapat számára egy új nindzsa osztályt és két exkluzív fegyvert tartalmaz, melyek mindegyike a Binary Domain különböző többjátékos módjaiban használható.

 

A GÉPEK KORSZAKA ELKEZDŐDÖTT ebben a magával ragadó és hangulatos csapatalapú lövöldözős játékban, amelyben vissza kell szerezned az irányítást a növekvő robotfenyegetés ellenében a futurisztikus Tokióban.

2080-ban a történet akkor kezdődik, amikor Dan Marshallt és csapatát elküldik, hogy vegyék át az irányítást a robotközösség felett, mivel elkezdtek beszivárogni a társadalomba, és lassan észrevétlenül átveszik az uralmat, feleslegessé téve az embereket.

A nagyon intelligens robot ellenségekkel való összecsapások megkövetelik, hogy taktikusan gondolkodj, kihívást jelentő morális döntéseket hozz valós időben és bizalmat építs ki csapattársaidban annak érdekében, hogy biztonságba és sikerre vezesd őket.

JELLEMZŐK:

  • A FUTURISZTIKUS TOKIÓ ÚJ NÉZETBŐL - Tapasztald meg a kétszintű Tokiót, egy lerobbant és elhagyatott alsóvárossal és egy tiszta és gazdag felsővárossal.
  • A KÖVETKEZMÉNY-RENDSZER - A csaták súlya alatt minden tett, döntés és szó hatással van mindenre.
  • DINAMIKUS RONGÁLÓDÁS - A teljes mértékben rongálható és nagyon szívós robotok alkalmazkodtak az elszenvedett rongálódáshoz, arra késztetve téged, hogy kielemezz minden ellenséget, megkeresd gyengeségeiket, és a leghatékonyabb módon szabadulj meg tőlük.
  • FEGYVERÁTALAKÍTÁS ÉS KÉPESSÉGVÁLASZTÁS - Egy teljesen egyedi fegyvertár mellett fektess hangsúlyt azokra a képességekre, amelyek számodra kedvezők.

 

© SEGA. SEGA, logo Binary Domain Sega i są zastrzeżonymi znakami towarowymi lub znakami towarowymi firmy Sega Corporation. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:
Operációs rendszer: Microsoft Windows 7 / Vista / XP
Processzor: Intel Core 2 Duo @ 2.66 GHz vagy egyenértékű AMD
Memória: 2 GB RAM (XP) / 3 GB RAM (Windows 7 / Vista)
Videokártya: NVIDIA GeForce GT220 (512 MB) / ATI Radeon HD 2600 XT (512 MB)
Merevlemez: 8 GB szabad merevlemez-terület

AJÁNLOTT:
Operációs rendszer: Microsoft Windows 7
Processzor: Intel Core i5 @ 2.66 GHz vagy egyenértékű AMD
Memória: 3 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 460 (1 GB) / ATI Radeon HD 5750 (1 GB)
Merevlemez: 8 GB szabad merevlemez-terület


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás