Borderlands 2 (PC) DIGITÁLIS

Borderlands 2 (PC) DIGITÁLIS promóció

Kategória:

Akció, Szerepjáték / RPG, Shooter / Lövöldözős

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

A felnőttekre részére történő besorolást kell alkalmazni durva erőszak ábrázolása esetén és/vagy akkor, ha konkrét erőszaktípusok elemei kerülnek ábrázolásra. A durva erőszakot a legnehezebb meghatározni, mivel sok esetben nagyon szubjektíven értelmezhető, de általánosságban olyan erőszakként jellemezhető, amelynek az ábrázolása a nézőben visszatetszést vált ki.

Leírás

A Borderlands 2 a Borderlands folytatása – kifejezetten négy játékosból álló osztagra kihegyezett saját szemszögű lövöldözős játék filmszerű jelenetekkel. A Borderlands 2 Premiere Club tagjaiként az előrendelők extra játékbeli tárgyakat és bónuszokat kapnak.

A Borderlands 2 vadonatúj szereplőket és karakter-osztályokat, változatos helyszíneket, eredeti küldetéseket és ellenfeleket, valamint több izgalmas fegyvert és felszerelést képes felmutatni, mint valaha. Mindezekkel azt követően ismerkedik meg az egyedül, vagy három barátja társaságában érkező játékos, hogy Pandora bolygójának felszínére lépett azzal a nem titkolt céllal, hogy eltegye láb alól a Hyperion vállalat gátlástalan vezetőjét, Handsome Jack-et.

A Borderlands 2-t osztott képernyőn, és online is játszhatod barátaiddal, akik bármikor csatlakozhatnak a partihoz, illetve tetszés szerint kijelentkezhetnek belőle. A szinte észrevétlen kooperatív módnak hála a Borderlands 2 ugyanúgy játszható egyedül, mint négyfős csapatként.

Jellemzők:

  • Vadonatúj szereplők és karakter-osztályok: Az előző részből ismert Siren (Maya) és Commando (Axton) mellett már Assassin (Zer0) és Gunzerker (Salvador) is választható. Utóbbi egyszerre két fegyvert is tarthat a kezében. Ráadásul erre a képességére gyúrva mindent megvalósíthatsz, amiről álmodtál. Két géppuska? Állat! Két rakétavető? Sima ügy! Két mesterlövészpuska? Megoldható! Vagy kipróbálnál valami mást? Esetleg a taktikusabb megközelítést? Válassz a különféle karakter-osztályok közül!
  • Dinamikus kooperatív mód: Oszd meg kalandjaidat barátaiddal online, vagy helyi hálózatban! A Borderlands 2 észrevétlen lehetősége lehetővé teszi, hogy valaki anélkül ugorjon be a játékba, vagy lépjen ki abból, hogy újra kellene indítani azt. Ráadásul a megszerzett felszerelést akadálytalanul átviheted egyik játszmából a másikba.
  • Szinopszis: Magadra hagyatva kezded kalandos Pandora fagyos tundráján, miközben a bosszú lebeg szemeid előtt. Fedd fel a Hyperion vállalat gaztetteit, és szabadítsd meg a világot a cég vezetőjétől, Handsome Jack-től, aki nem mellesleg azzal dicsekszik, hogy ő nyitotta ki a páncéltermet.
  • 87 csillió... minden: Az új fegyverrendszeren túl procedurálisan generált pajzsok, gránátok ereklyék, osztály-módosítók és egyéb nyalánkságok után csoroghat a nyálad. És még azt hitted, hogy az eredeti Borderlandsben volt sok zsákmány.
  • Pandora eddig nem látott részei: Vadássz Pandora vadonatúj területein, amelyek élettel telibbek, mint valaha! A jeges tundrától a veszedelmes sztyeppén át a rejtelmes korrozív barlangokig, sőt még azokon is túl megannyi kiszámíthatatlan meglepetést tartogat számodra Pandora.
  • Vadonatúj ellenfelek: Egy rakás új ellenfél utazik a skalpodra a Borderlands 2-ben. Például tagbaszakadt, gorrila-szerű Bullymongok, vérszomjas Stalkerek, a Hyperion mechanikus hadserege Handsome Jack-kel az élén. És ez még csak a kezdet...


(C) 2012 Gearbox Software, LLC. All rights reserved. Logos Borderlands, Gearbox and Gearbox Software are registered trademarks, and logos Borderlands is a trademark, all trademarks of Gearbox Software, LLC, used under license. Borderlands 2 is issued and distributed by 2K Games, a sub-unit of Take-Two Interactive Software, Inc.. 2K Games, Take-Two Interactive Software and their logos are trademarks and / or registered trademarks of Take-Two Interactive Software, Inc.

Use of this product requires agreement to the following third party end user license agreement: http://www.take2games.com/eula/

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Minimum:
Operációs rendszer: Windows XP SP3 ; Processzor: 2.4 GHz Dual Core processzor; Memória: 2 GB(XP)/ 2 GB(Vista); Merevlemez terület: 13 GB szabad terület; Videókártya: NVIDIA GeForce 8500 /ATI Radeon HD 2600 256MB memóriával; Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis ; Egyéb követelmények: az első telepítés egyszeri internet kapcsolatot igényel; a telepítéshez szükséges a következő programok installálása: Steam Client, DirectX 9, Microsoft .NET 4 Framework, Visual C++ Redistributable 2005, Visual C++ Redistributable 2008, Visual C++ Redistributable 2010, and AMD CPU Drivers (Csak XP és AMD esetén)

Ajánlott:
Operációs rendszer: Windows XP SP3/Vista/Win 7 ; Processzor: 2.3 GHz Quad Core processzor ; Memória: 2 GB ; Merevlemez terület: 20 GB szabad merevlemez terület; Videókártya: NVIDIA GeForce GTX 560 / ATI Radeon HD 5850 512MB memóriával; Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis; Egyéb követelmények: az első telepítés egyszeri internet kapcsolatot igényel; a telepítéshez szükséges a következő programok installálása: Steam Client, DirectX 9, Microsoft .NET 4 Framework, Visual C++ Redistributable 2005, Visual C++ Redistributable 2008, Visual C++ Redistributable 2010, and AMD CPU Drivers (Csak XP és AMD esetén)

 

DLC


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás