Call of Duty: Black Ops (PC) DIGITAL

Call of Duty: Black Ops (PC) DIGITAL

Kategória:

Shooter / Lövöldözős

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

A felnőttekre részére történő besorolást kell alkalmazni durva erőszak ábrázolása esetén és/vagy akkor, ha konkrét erőszaktípusok elemei kerülnek ábrázolásra. A durva erőszakot a legnehezebb meghatározni, mivel sok esetben nagyon szubjektíven értelmezhető, de általánosságban olyan erőszakként jellemezhető, amelynek az ábrázolása a nézőben visszatetszést vált ki. A játék erőszak ábrázolását tartalmazza A játék durva beszédet tartalmaz

Leírás

Minden idők legnagyobb egyjátékos akciósorozata, és a tavalyi év sikerjátékának folytatása, a Call of Duty®: Modern Warfare 2 a Call of Duty®: Black Ops formájában tér vissza.
Call of Duty®: Black Ops az ellenséges vonalak mögé visz el egy elit különleges osztag tagjaként, mely fedett hadviselésben, titkos műveletekben, és robbanékony konfliktusokban vesz részt világszerte. Az exkluzív fegyverzet és felszerelés használatával a te tetteiden múlik, merre billen a mérleg nyelve az emberiség eddigi legveszélyesebb időszakában.

Fő jellemzők:

 • Moziélményszerű egyjátékos hadjárat: Epikus hadjárat és történet, ami változatos helyszínekre és konfliktusba visz el szerte a világban, melyekben elit Black Ops katonaként veszel részt letagadható műveletekben; ha lebuksz, fogságba esel vagy megölnek, országod tagadni fogja, hogy tudott volna a létezésedről.
 • Jellegzetes többjátékos mód: A Call of Duty jellegzetes többjátékos módja visszatér, új tulajdonságokkal és öléssorozatokkal, részletesebb karakter- és fegyver-testreszabással, és vadonatúj módokkal, például:
  • Fogadás-meccsek: One in the Chamber, Gun Game, Sticks and Stones, Sharpshooter
  • Mozi mód: Vedd fel, nézd vissza és vágd meg kedvenc többjátékos-pillanataidat, majd oszd meg azokat barátaiddal
  • Harci kiképzés: Tedd próbára ügyességed egyedül vagy együttműködő módban MI irányítású ellenséges játékosok ellen
 • Zombik!: A rajongók kedvelte zombi mód visszatért, végtelen órákon át tartó zombimészárlásos szórakozást kínálva egyedül vagy együttműködő módban

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

  • Operációs rendszer: Windows® Vista / XP / 7
  • Processzor: Intel® Core™2 Duo E6600 vagy AMD Phenom™ X3 8750 vagy jobb
  • Memória: 2 GB
  • Grafika: Shader 3.0 vagy jobb, 256 MB NVIDIA® GeForce® 8600GT / ATI Radeon® X1950Pro vagy jobb
  • DirectX®: DirectX® 9.0c
  • Merevlemez: 12 GB*
  • Hang: DirectX® 9.0c kompatibilis
  *Call of Duty®: Black Ops letöltéséhez és telepítéséhez összesen körülbelül 24 GB szabad merevlemez-terület szükséges digitális letöltés esetén (8 GB tömörített fájl, 8 GB kibontott fájl és 8 GB telepített fájl). A játék telepítése után 16GB (tömörített és kibontott fájlok) törölhető a merevlemezről. Kérjük, jegyezd meg, hová kerülnek a tömörített és kibontott fájlok a merevlemezeden, hogy később megtalálhasd és eltávolíthasd ezeket az átmeneti fájlokat.

Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás