Counter-Strike: Global Offensive (PC) DIGITÁLIS

Counter-Strike: Global Offensive (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Shooter / Lövöldözős

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

A felnőttekre részére történő besorolást kell alkalmazni durva erőszak ábrázolása esetén és/vagy akkor, ha konkrét erőszaktípusok elemei kerülnek ábrázolásra. A durva erőszakot a legnehezebb meghatározni, mivel sok esetben nagyon szubjektíven értelmezhető, de általánosságban olyan erőszakként jellemezhető, amelynek az ábrázolása a nézőben visszatetszést vált ki. A játék erőszak ábrázolását tartalmazza A játék online játszható

Leírás

A Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) tovább bővítia csapat-alapú akciódús játékmenetet, amellyel 14 éve elsőként debütált.

 

A CS: GO új térképekkel, karakterekkel és fegyverekkel, valamint a klasszikus CS tartalmak (de_dust, stb.) frissített verzióival érkezik. Ezen túlmenően a CS: GO többek között új játékmódokat, matchmaking rendszert és ranglistákat is kapott.

 

„A Counter-Strike teljesen meglepetésszerűen rohanta le a játékipart, amikor a mod 1999-es augusztusi megjelenését követően szinte azonnal az online legtöbbet játszott PC akciójátékká vált." - nyilatkozta Doug Lombardi a Valve-tól. „Az elmúlt 12 év során megmaradt a világ egyik legtöbbet játszott játékának, amelyen profi versenyek és bajnokságok alapszanak, miközben világszerte több mint 25 millió példány talált gazdára a sorozatcímeiből. A CS:GO ígérete, hogy a CS díjnyertes játékmenetére építve elhozza azt a PC, a következő generációs konzolos és a Mac-es játékosok számára.”

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

Operációs rendszer: Windows® 7/Vista/XP Processzor: Intel® Core™ 2 Duo E6600 vagy AMD Phenom™ X3 8750 processzor, vagy erősebbMemória: 2 GB RAM Videokártya: Legalább 256 MB memóriával rendelkező, DirectX 9 kompatibilis videokártya Pixel Shader 3.0 támogatássalDirectX: Verzió: 9.0c Merevelemez: 8 GB szabad hely

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás