F.E.A.R. Gold Edition (PC) DIGITÁLIS

F.E.A.R. Gold Edition (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Akció, Shooter / Lövöldözős

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi18

Leírás

Ez a kiadás a FEAR alapjáték mellett tartalmazza annak két kiegészítőjét is:

  • Extraction Point
  • Perseus Mandate

 

Egy titokzatos fegyveres csoport átvette az irányítást egy több milliárd dollárt érő, titkos kutatásokat végző épület felett, túszul ejtve az ott dolgozókat, mégse követelve értük váltságdíjat. A kormány nem tehet mást, mint hogy fegyverrel, és egy különleges osztaggal válaszol, ám a csapat megmagyarázhatatlan, különös körülmények között életét veszti.

Csak egy remény marad: te. A megmagyarázhatatlan, paranormális jelenségekben szerzett jártasságod, az ezernyi forradalmian új, kísérleti fázisban lévő felszerelésed révén te vagy a túszok egyetlen reménye – csak te vagy képes megoldani a krízist!


F.E.A.R. software © 2006-2010 Warner Bros. Entertainment Inc. Developed by Monolith Productions, Inc. All other trademarks and copyrights are the property of their respective owners. All rights reserved. 

F.E.A.R. and all related characters and elements are trademarks of and © Warner Bros. Entertainment Inc. 
WB GAMES LOGO, WB SHIELD, MONOLITH and MONOLITH logo: ™ & © Warner Bros. Entertainment Inc.
(s06-10)

F.E.A.R.: Perseus Mandate and F.E.A.R. Extraction Point developed by TimeGate Studios, Inc.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Minimum:
Operációs rendszer: Windows® XP, x64 vagy 2000 legfrissebb szervizcsomagokkal; Processzor: Pentium® 4 1.7 GHz vagy egyenértékű processzor ; Memória: 512 MB RAM vagy több; Videókártya: 64 MB GeForce™ 4 Ti vagy Radeon® 9000 videókártya; 4:3-as képarány megjelenítésére képes monitor; DirectX®: 9.0c (August Edition) vagy újabb; Merevlemez: 17 GB szabad terület a telepítéshez; további terület a swap fájlhoz és a mentésekhez ; Hangkártya: 16-bit DirectX® 9.0 kompatibilis hangkártya EAX™ 2.0 támogatással; Többjátékos követelmények: szélessáv vagy LAN

Ajánlott:
Processzor: Pentium® 4 3.0 GHz vagy egyenértékű processor ; Memória: 1 GB RAM ; Videókártya: A 256 MB Radeon® 9800 Pro vagy GeForce™ 6600 vagy egyenértékű; DirectX®: DirectX® 9 kompatibilis videókártya hardware T&L és pixel shader 2.0 támogatással ; Hangkártya: Sound Blaster® X-Fi™ sorozatú hangkártya


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás