Sniper Ghost Warrior 3 Season Pass Edition (PC) DIGITÁLIS

Sniper Ghost Warrior 3 Season Pass Edition (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Akció, Kaland, Shooter / Lövöldözős

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Nem elérhető

Szállítás:

Digitális terjesztés

A felnőttekre részére történő besorolást kell alkalmazni durva erőszak ábrázolása esetén és/vagy akkor, ha konkrét erőszaktípusok elemei kerülnek ábrázolásra. A durva erőszakot a legnehezebb meghatározni, mivel sok esetben nagyon szubjektíven értelmezhető, de általánosságban olyan erőszakként jellemezhető, amelynek az ábrázolása a nézőben visszatetszést vált ki.

Leírás

A Sniper Ghost Warrior 3 Season Pass Edition kiadás az alábbiakat tartalmazza:

 • Sniper Ghost Warrior 3 alapjáték 
 • Szezonbérlet

Készülj fel egy évadnyi fantasztikus tartalomra a Sniper Ghost Warrior 3 SEASON PASS-szal! A Sniper Ghost Warrior 3 Season Pass segítségével a letölthető tartalmak teljes köréhez hozzáférhetsz. 

 


A Season Pass a következő tartalmakhoz biztosít hozzáférést:

 • Két nagyobb, egyjátékos bővítmény:
  • The Escape of Lydia - megjelent
  • The Sabotage - megjelent
 • Két új többjátékos térkép - hamarosan
 • All-terrain Vehicle jármű - megjelent
 • McMillan TAC-338A mesterlövész puska - megjelent
 • Compound Bow (összetett íj) - megjelent

A fentiek mellett exkluzív tartalmakat rejtő havi frissítések, és különleges események várják a játékosokat 2017 végéig.

Szivárogj be az ellenséges vonalak mögé, és bővítsd a Sniper Ghost Warrior 3 élményt a Season Pass-szal.

 


Sniper Ghost Warrior 3 a testvériség, a bizalom, és az árulás történetét meséli el az eddigi legteljesebb mesterlövész élményt nyújtó játékban. Bújj az amerikai mesterlövész Jonathan North szerepébe, akit Észak-Grúziában, mélyen ellenséges területen, az orosz határhoz közel dobnak le. Fedezd fel a hatalmas, nyílt világú pályákat, amelyek időjárási viszonyaikkal, valamint váltakozó napszakokkal valódi kihatással vannak a játékra, és döntéseidre. Szabd testre a fegyvereket, a felszereléseket, a járműveket, valamint drónodat, és használd saját kedvedre a játék címét adó három alappillért: légy mesterlövész (Sniper), szellem (Ghost), és harcos (Warrior)!

Menj az ellenséges vonalak mögé a legjobb modern katonai shooterben! Játssz az orosz-grúz határvidéken tevékenykedő amerikai mesterlövészként. Válaszd meg saját utadat, hogy teljesítsd küldetéseidet ebben a kíméletlen, nyílt világban.

Légy mesterlövész: Iktasd ki célpontjaidat a távolból. Vedd figyelembe a távolságot, a szélsebességet, az irányt, szabályozd légzésedet, és válassz megfelelő fegyvert, töltényt, és pozíciót.

Légy szellem: Cserkészd be ellenségeidet, és hatástalanítsd őket számtalan módon. A komplex és fejlett lopakodós játékmenetben a drónokkal történő felderítés mellett a vertikális navigáció is helyet kapott.

Légy harcos: Forgasd a fejlett fegyverek széles arzenálját, és módosíts őket a küldetsének és a személyes stílusodnak megfelelően. Válassz rohampuskák, sörétes puskák, géppuskák, és akár robbanóanyagok közül. 

Légy mindhárom: Egy amerikai mesterlövész vagy, akit Grúziában, az orosz határ közelében, az ellenséges vonalak mögött dobtak le. Könyörtelen hadurak vették át az irányítást a terület egy része felett, és a te feladatod, hogy megakadályozd, hogy az egész ország a káoszba süllyedjen.

 

 

 

Sniper Ghost Warrior 3 © 2017 CI Games S.A., all rights reserved. Published and developed by CI Games S.A. Sniper: Ghost Warrior is a trademark of CI Games S.A. Portions of this software are included under license © 2016 Crytek GmbH. This software product includes Autodesk® Scaleform® software, © 2016 Autodesk, Inc. All rights reserved. ©2016 Valve Corporation. Steamworks and the Steamworks logo are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation in the U.S. and/or other countries.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

Operációs rendszer: Windows 7/8.1/10 64-bit, Processzor: i3 3240 3.4 GHz/AMD FX-6350 3.9 GHz, Memória: 8 GB RAM, Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 660 2GB/AMD Radeon HD 7850 2GB, DirectX verzió: 11, Merevlemez: 50 GB szabad terület, Egyéb megjegyzés: szélessávú internetkapcsolat

 

AJÁNLOTT:

Operációs rendszer: 64-bit Windows 10, Processzor: AMD FX 8350 Wraith/Intel Core i7 4790, Memória: 16 GB RAM, Videokártya: AMD Radeon™ RX 480 4GB/NVIDIA GeForce(R) GTX 1060 3GB, DirectX verzió: 11, Merevlemez: 50 GB szabad terület, Egyéb megjegyzés: szélessávú internetkapcsolat


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás