Dino Dini's Kick Off Revival (PC) DIGITÁLIS

Dino Dini's Kick Off Revival (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Szimulátor, Arcade / Ügyességi, Indie (Független), Sport

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Az ide sorolt játékok tartalma valamennyi korosztály számára alkalmasnak tekinthető. Némi erőszak ábrázolása komikus kontextusban (pl. a Bugs Bunny vagy Tom & Jerry rajzfilmekre jellemző erőszak-ábrázolás) megengedett. Fontos, hogy a gyermek a képernyőn szereplő személyeket ne azonosíthassa valós életbeli személyekkel, a képernyőn szereplő figuráknak teljesen a fantázia világába kell tartozniuk. A játék nem tartalmazhat olyan hangokat vagy képeket, amelyek kisgyermekek megijesztésére vagy megrémítésére alkalmasak. Durva beszéd nem hangozhat el.

Leírás

A Dino Dini's Kick Off™ Revival a Kick Off játékot, és folytatásait, a Kick Off 2-t, valamint a Goal-t hatalmas sikerré tevő elemeket ötvözi a fejlett technológiával: nagyfelbontású grafikákkal, amelyek hűek maradnak a sorozat szellemiségéhez, továbbfejlesztett fizikai modellel, mesterséges intelligenciával, és egy olyan játékmenettel, amely könnyen elsajátítható, ugyanakkor összetett, mély, és szokatlanul intenzív!

A kulcsszavak az erőfeszítés és az odaadás: itt csak te, és a labda vagytok, az ellenfél és a kapus ellen. A győzelem - de a vereség is - csak rajtad múlik. Szerezz gólokat már a kezdőrúgásból!

A Dino Dini’s Kick Off™ Revival emellett lehetővé teszi a világ játékosai számára, hogy online mérkőzzenek meg egymással! Győzedelmeskedjenek a legjobbak!

Jellemzők:

  • Új nagy felbontású grafika, frissített játék-fizika és mesterséges intelligencia
  • Gyors ütemű futball játék, egygombos játékélmény. Könnyű megtanulni, de nehéz a mesterévé válni.
  • Számtalan különböző játékmód, nagyszámú európai labdarúgó csapat
  • Játssz barátaid ellen online

 

 

 

©2016 The Digital Lounge. Developed by Koo Games Ltd and published by The Digital Lounge. Dino Dini’s Kick Off is a trademark. All rights reserved.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Operációs rendszer: Windows 7, 8, 10, Processzor: Dual Core, Videokártya: dedikált videokártya


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás