EA Sports FC 24 Ultimate Edition

EA Sports FC 24 Ultimate Edition

Kategória:

Szimulátor, Sport

Nyelvi verzió:

Polska/Angielska

Védelem:

Aktivációs kulcs - Origin

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi3

Leírás

Ahhoz, hogy a korai előrendelési verzió minden előnyét élvezhesd, a kódot az EA alkalmazásban kell aktiválnod, legkésőbb 2023. augusztus 22-én 23:59-ig.

A kód aktiválása ezen időpont után is lehetséges, de a termék tartalma megváltozik! A termék megvásárlásával elfogadja a fenti feltételeket.

 

A játék megjelenésének dátuma 2023. szeptember 29. 06:00, de a kulcsokat a fizetési visszaigazolás beérkezése után már most kiszállítjuk.

 

CSAK KORLÁTOZOTT IDEIG – Rendeld elő* AZ EA SPORTS FC™ 24 Ultimate Editiont aug. 22-ig, és a tiéd:

 • Nem eladható UEFA Champions League vagy UEFA Women’s Champions League Ultimate Team™ hőslap nov. 27-én
 • Akár 7 napos korai hozzáférés, így szept. 22-én elkezdhetsz játszani
 • 4600 FC Point kredit
 • Szept. 22-től hozzáférés az egyik Nike-kampányhoz az Ultimate Team™ keretein belül.
 • Nike Ultimate Team™-kampány kölcsönjátékos lap (24 meccsre)
 • NIKE x EA SPORTS FC™ Ultimate Team™-felszerelés
 • Nem eladható Ultimate Team™ játékoslap az 1. hét csapatából
 • Plusz az összes Standard Edition-ösztönző

Játssz nov. 1-ig az alapító státusz megszerzéséhez*.

 

 

 

Az EA SPORTS FC™ 24 a világ kedvenc játékának új korszakát jelenti: több mint 19 000 teljesen licencelt játékossal, 700 csapattal és 30+ ligával játszhatsz a valaha létrehozott leghitelesebb PC-s futballélményben.

Kerülj közelebb a játékhoz három modern technológiával, amelyek valamennyi meccsen páratlan valósághűséget biztosítanak: ezek a HyperMotionV, az Opta által optimalizált PlayStyles és a forradalmasított Frostbite™ játékmotor, valamint az új grafikus beállítások, amelyek élénk és optimalizált látványt szavatolnak PC-n.

A HyperMotionV úgy örökíti meg a játékot, ahogyan igazából játsszák: több mint 180 profi férfi és női mérkőzés volumetrikus adatai segítségével biztosítja, hogy a játékban a mozgás pontosan tükrözze azt, ami a valóságban a pályán történik.

A PlayStyles újraalkotja a játékban a játékosokat, jellegzetes képességekké alakítva az Optából és más forrásokból származó adatokat, így fokozva valamennyi játékos valósághűségét és egyediségét.

A forradalmasított Frostbite™ játékmotor élethű részletességgel ruházza fel a világ kedvenc játékát, így minden meccsen eddig nem látott szinten merülhetsz el a játékélményben.

Nevelj ki klublegendákat, és fejleszd játékosaidat a vadonatúj Ultimate Team™ Evolutions segítségével, illetve köszöntsd a női futballistákat is a pályán a férfiak mellett, miközben megalkotod álmaid tizenegyét!

Alakítsd kedvedre saját menedzseri és játékoskarrieredet, és csatlakozz barátaidhoz a pályán a platformok közötti cross-play*** segítségével a Clubs és a VOLTA FOOTBALL™ módban!

 

Az EA SPORTS FC™ 24 a futball innovatívabb jövőjének következő fejezete.

 

A játék virtuális fizetőeszköz opcionális játékbeli vásárlását tartalmazza, amely virtuális játékbeli elemek megvásárlására használható fel, beleértve virtuális játékbeli elemek véletlenszerű válogatását.

A FC Points kreditek Belgiumban nem állnak rebdelkezésre.

 

 

A EA SPORTS FC™ 24 Általános szerződési feltételei

*Feltételek és korlátozások érvényesek. Részletek: https://www.ea.com/games/ea-sports-fc/fc-24/game-offer-and-disclaimers.

**A Cross-play bizonyos játékmódokban engedélyezve van az azonos generációs platformokon. A Cross-play nem érhető el a Switch-verzióban.

 

© 2023 Electronic Arts Inc. Az Electronic Arts, az EA, az EA SPORTS, az EA SPORTS-logó, az EA SPORTS FC, az EA SPORTS FC-logó, a Frostbite, a Frostbite-logó, az Ultimate Team és a VOLTA FOOTBALL az Electronic Arts Inc. védjegye.

 

Internetkapcsolat; EA-fiók; az EA Felhasználói szerződésének elfogadása (terms.ea.com/hu) és az Origin kliensszoftver (origin.com/download) vagy az EA app alkalmazás (ea.com/ea-app) telepítése szükséges a játékhoz. Az EA Adatvédelmi és sütikezelési elvei (privacy.ea.com/hu) érvényesek. Ön hozzájárul az EA szolgáltatásainak használata során gyűjtött adatok Egyesült Államokba való áthelyezéséhez az Adatvédelmi és sütikezelési elvekben bővebben leírt módon. A szoftvertartalmakhoz való hozzáférés egy EA-fiókra korlátozódik, és a hozzáférés a vásárlás után nem ruházható át. Előfordulhat, hogy az online funkciók és az Ultimate Edition-tartalmak elérésének feltétele a betöltött 16. életév (az életkor területenként változhat, részletek: o.ea.com/ea/child-access-hu).

Az EA bizonyos ingyenes járulékos tartalmakat és/vagy frissítéseket biztosíthat. A kötelező tartalomfrissítések automatikusan letöltődhetnek, és további tárhelyet, adatelérési díjakat és további vásárlást igényelhetnek. A termék játékon belüli reklám céljaira adatokat gyűjt. Az EA megszüntetheti az online funkciók támogatását 30 nappal a ea.com/service-updates címen közzétett tájékoztatás megjelenése után. A FIFA Points kreditek Belgiumban nem elérhetők.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

  • Op. rendszer: Windows 10 - 64-Bit
  • Processzor: Intel Core i5-6600K @ 3.50GHz or AMD Ryzen 5 1600 @ 3.2 GHZ
  • Memória: 8 GB RAM
  • Grafika: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4GB or AMD Radeon RX 570 4GB
  • DirectX: Verzió: 12
  • Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
  • Tárhely: 100 GB szabad hely
AJÁNLOTT:
  • Op. rendszer: Windows 10 - 64-Bit
  • Processzor: Intel Core i7-6700 @ 3.40GHz or AMD Ryzen 7 2700X @ 3.7 GHZ
  • Memória: 12 GB RAM
  • Grafika: NVIDIA GeForce GTX 1660 or AMD RX 5600 XT
  • DirectX: Verzió: 12
  • Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
  • Tárhely: 100 GB szabad hely

Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás