FIFA 20 (PC) Origin

FIFA 20 (PC) Origin

Kategória:

Szimulátor, Sport

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Aktivációs kulcs - Origin

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Az ide sorolt játékok tartalma valamennyi korosztály számára alkalmasnak tekinthető. Némi erőszak ábrázolása komikus kontextusban (pl. a Bugs Bunny vagy Tom & Jerry rajzfilmekre jellemző erőszak-ábrázolás) megengedett. Fontos, hogy a gyermek a képernyőn szereplő személyeket ne azonosíthassa valós életbeli személyekkel, a képernyőn szereplő figuráknak teljesen a fantázia világába kell tartozniuk. A játék nem tartalmazhat olyan hangokat vagy képeket, amelyek kisgyermekek megijesztésére vagy megrémítésére alkalmasak. Durva beszéd nem hangozhat el.

Leírás

FIFA 20 to kolejna odsłona jednej z najpopularniejszej serii gier futbolowych na całym świecie. Produkcja ponownie wrzuca graczy na wirtualne boisko, gdzie w trybie dla pojedynczego gracza będzie mógł rozwijać swoją piłkarską karierę. Produkcja umożliwia również zawody pomiędzy innymi graczami. Już teraz możesz wziąć udział w niesamowicie emocjonujących mistrzostwach. Przeżyj niezwykłe emocje.


Focirajongók és sportolók figyelem az EA Sport népszerű játéka ezt az évet sem hagyja ki FIFA nélkül, így megérkezett a FIFA 20. A játék még több újdonságot és fejlesztést tartalmaz, mely nem csak a grafikára vonatkozik. A fejlesztők újragondolták a labda irányítást és fejlesztettek ennek gravitációján. Ennek eredménye ként most úgy vezetheted is irányíthatod a labdát, mint a profik. Légy Te 2019 új futball sztárja!

 

FIFA 20 az előző részhez képest még több újítást tartalmaz amiért most még élvezetesebb lesz a hálóba lőni a labdákat!

 

A játék legnagyobb újdonsága a Volta, mely lényegében egy kispályás focit jelent. A pálya lehet egy tokiói ház tetején is vagy egy amszterdami aluljáró, de más helyszínek is vannak. A Voltában kétféle mód található meg az egyik a Kick-off, ahol profi klubok játékosaiból hozhatsz létre egy csapatot. A másik a World, itt saját csapatoddal játszhatsz más játékosok ellen a saját illetve az ellenfeled pályáján, ahol a saját szabályaitok szerint rúghatjátok a labdát. A győztes jutalma, hogy fejlesztheti csapatát, ezzel még erősebbé téve. A stadionok most is visszavárják a játékosokat, melyek pályáin az idei év csapatainak hivatalos játékosaival játszhatsz. Lehetőséged van létrehozni saját játékosodat, akit nem csak a meccsek alatt, hanem pályán kívül is fejleszthetsz, hogy a legjobb játékossá váljon, akiért már könyörögnek a szponzorok, hogy saját csapatuknak szerezhessék meg. A játék fizikáját most teljesen újraírták annak érdekében, hogy a lehető legrealisztikusabban irányíthasd a labdát.

 

 • Vár a Volta Football kis pályáival és két új módjával, mely rengeteg izgalmat tartogat a játékosoknak
 • Teljesen új labdavezetéssel és fizikával vár a legújabb rész, melyben élvezet lesz gólokat rúgni
 • Hozd létre saját egyedi karaktered, mellyel megszerezheted a világbajnoki kupát
 • Játssz otthon egy kanapén ülve barátoddal vagy online más játékosok ellen összemérve erőtöket

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

FIFA 20 na PC – minimalna konfiguracja sprzętowa:

 • System operacyjny: Windows 7/8.1/10 (64-bitowy)
 • Procesor: AMD Phenom II X4 965, Intel Core i3-2100 lub równoważny
 • Pamięć RAM: 8 GB
 • Karta graficzna: AMD Radeon HD 7850 2GB, NVIDIA GTX 660 2GB lub równoważna
 • Miejsce na dysku: co najmniej 50 GB wolnego miejsca
 • Wymagania dot. połączenia z Internetem: łącze o przepustowości minimum 512 kb/s. Połączenie z Internetem jest niezbędne do zainstalowania i uruchomienia gry.

FIFA 20 na PC – zalecana konfiguracja sprzętowa:

 • System operacyjny: Windows 10 (64-bitowy)
 • Procesor: AMD FX 8150, Intel i5-3550 lub równoważny
 • Pamięć RAM: 8 GB
 • Karta graficzna: AMD Radeon R9 270X, NVIDIA GeForce GTX 670 lub równoważna
 • Miejsce na dysku: co najmniej 50 GB wolnego miejsca
 • Wymagania dot. połączenia z Internetem: zalecane łącze szerokopasmowe. Połączenie z Internetem jest niezbędne do zainstalowania i uruchomienia gry.

Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás