FootLOL: Epic Fail League (PC) DIGITÁLIS

FootLOL: Epic Fail League (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Akció, Szerepjáték / RPG, Szimulátor, Arcade / Ügyességi, Indie (Független), Sport

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi7

Leírás

Indirekt irányítású focijáték, Worms-szerű elborult fegyverekkel!

Mindannyian imádjuk a focit - de te mi mindent tennél meg a győzelemért? A FootLOL-ban aknákat, pajzsokat, földönkívülieket, teheneket, ágyúkat, és még egy rakás más csalást használhatsz, hogy megtizedeld az ellenfél csapatát, és megvédd a te játékosaidat. Játssz a barátaid, vagy a mesterséges intelligencia ellen.

Menedzserként csapatodat egy pár gyakorlómeccs után máris az új bolygókra szabadíthatod. Útközben új kütyüket nyithatsz meg, fejlesztheted játékosaid teljesítményét, valamint új mezeket és sapkákat aggathatsz rájuk.

Az ellenfeleid ugyanazokat a trükköket használhatják, így itt - szó szerint - meg kell küzdened, ha a labdát a hálóba akarod vágni. Ráadásul minden pályán teljesítened kell a győzelemhez szükséges feltételeket is - ami azt is jelentheti, hogy el kell vesztened a meccset, vagy fordítanod kell a vesztes állásból! Szerencsére az izgalmas akciók, az aranyos szereplők, és focijátékban látott legjobb arzenál az Arsenal óta garantálja az izgalmas meccseket.

Miután befejezted a FootLOL bajnokság módját, játszhatsz a számítógép ellen, vagy online folytathatod a játékot, izgalmas multiplayer meccsekebn. Az a játékos győz, aki a legaljasabb csalásokat használja ebben a mókás játékban!

 

Főbb jellemzők:

  • Négy bolygó, melyek mindegyik többféle játékpályával rendelkezik
  • Multiplayer
  • Vidám labdarúgó káosz
  • Nagyban személyre szabható karakterek és csapatok
  • Hatvan szint
  • Őrült képességek és eszközök

 

 

 

 

 

(c) HeroCraft, 2012-2017. All rights reserved.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

Operációs rendszer: Windows XP/Windows Vista/Windows 7/Windows 8, Processzor: 1.6 GHz, Memória: 1024 MB RAM, DirectX verzió: 9.0, Merevlemez: 107 MB szabad terület

 

AJÁNLOTT:

Operációs rendszer: Windows XP/Windows Vista/Windows 7/Windows 8, Processzor: 3 GHz, Memória: 2048 MB RAM, DirectX verzió: 9.0, Merevlemez: 107 MB szabad terület


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás