muve.hu

Handball 16 (PC) DIGITÁLIS

Handball 16 (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Szimulátor, Sport

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Az ide sorolt játékok tartalma valamennyi korosztály számára alkalmasnak tekinthető. Némi erőszak ábrázolása komikus kontextusban (pl. a Bugs Bunny vagy Tom & Jerry rajzfilmekre jellemző erőszak-ábrázolás) megengedett. Fontos, hogy a gyermek a képernyőn szereplő személyeket ne azonosíthassa valós életbeli személyekkel, a képernyőn szereplő figuráknak teljesen a fantázia világába kell tartozniuk. A játék nem tartalmazhat olyan hangokat vagy képeket, amelyek kisgyermekek megijesztésére vagy megrémítésére alkalmasak. Durva beszéd nem hangozhat el.

Leírás

Játssz a három legnagyobb európai liga mind a 68 csapatával az ELSŐSZÁMŰ kézilabda szimulációban!

Fedezd fel a intuitív játékrendszert, amely játékstílusodhoz alkalmazkodik, ahogy fejlődsz. Használj kombókat, mint az igazi meccseken a 24 támadó és védekező taktikai beállítással, amelyek játékosod a pályán elfoglalt helyének függvényében változnak. Sajátítsd el az összes igazi taktikát és mozdulatot.

Játszd végig a 2015-2016-os szezont a legrangosabb bajnokságok - mint például a Championnat de D1 (Franciaország), a DKB Handball-Bundesliga (Németország) és a Liga Asobal (Spanyolország) - hivatalos statisztikáival, játékosaival és mezeivel.

Versenyezz a számítógép ellen, vagy baráti mérkőzések során online és helyi módban, hozd létre saját játékosodat, és irányítsd fejlődését a karrier módban, játssz végig egy egész szezont, és vezesd győzelemre a csapatodat!

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMÁLIS

Operációs rendszer: Windows®7 / Windows®8 / Windows®10 64-bit, Processzor: AMD Phenom™ 9850 @2.5 GHz, Memória: 4 GB RAM, Videokártya: NVIDIA® GeForce® 8800 GT / AMD Radeon™ 6570, DirectX verzió: 9.0, Merevlemez: 9 GB

 

AJÁNLOTT

Operációs rendszer: Windows®7 / Windows®8 / Windows®10 64-bit, Processzor: Intel® Core i5 4570 @3.2 GHz, Memória: 8 GB RAM, Videokártya: NVIDIA® GeForce® 750Ti / AMD Radeon™ R7 265, DirectX verzió: 9.0, Internet: szélessávú internet kapcsolat, Merevlemez: 9 GB


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás