muve.hu

NBA 2K18 (PC) DIGITÁLIS

NBA 2K18 (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Szimulátor, Sport

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Az ide sorolt játékok tartalma valamennyi korosztály számára alkalmasnak tekinthető. Némi erőszak ábrázolása komikus kontextusban (pl. a Bugs Bunny vagy Tom & Jerry rajzfilmekre jellemző erőszak-ábrázolás) megengedett. Fontos, hogy a gyermek a képernyőn szereplő személyeket ne azonosíthassa valós életbeli személyekkel, a képernyőn szereplő figuráknak teljesen a fantázia világába kell tartozniuk. A játék nem tartalmazhat olyan hangokat vagy képeket, amelyek kisgyermekek megijesztésére vagy megrémítésére alkalmasak. Durva beszéd nem hangozhat el.

Leírás

Újra itt a legelismertebb* éves sportjáték! Az NBA 2K18 páratlan hitelességgel és játékmenet-fejlesztésekkel érkezik. 

*A metacritic.com 2008–2016 közötti időszaka szerint.

 

Jellemzők:

RUN THE NEIGHBORHOOD 
A sportkarriermódok jövője megérkezett, lehetővé téve, hogy úgy játssz, ahogy te szeretnél. Építsd a karriered NBA-meccseken, játssz a The Playground Park pályáin, csatlakozz a Pro-Am megmérettetéseihez, vagy fedezd fel a boltokat és helyszíneket egy teljesen új, nyílt környezetben. Új MyPLAYER-fejlesztési és ajánlási rendszer, az eddigi legnagyobb karakterválaszték NBA-játékosokkal, valamint sok más újdonság vár.

Cél: 99
Átfogó metajáték, amely jutalmazza a felhasználókat, ha fejlesztik a MyPLAYER játékosuk általános értékelését, függetlenül attól, melyik játékmódot választják. Egységes jelvényrendszer az egész Pro-Am-, Park- és NBA-karriered során MyCAREER módban, a tulajdonságaid, animációid és jelvényeid mind együttesen határozzák meg a játékstílusod a 99-es összesített értékelésig vezető utadon. 

Frissített Create A Player funkció
Hozz létre egyedi MyPLAYER játékost: szkenneld be az arcod a MyNBA2K18 mobilalkalmazással, vagy indulj ki a sablonokból, és alakítsd át őket kedved szerint. Frissítettük a frizurákat, így számos új lehetőség közül választhatsz. Emellett pontosítottuk a testtömeg és a magasság megjelenítését, hogy biztosítsuk MyPLAYER játékosod egyedi külsejét. 

MyTEAM
Gyűjtsd a tegnap és a ma legendás NBA-játékosait felvonultató kártyákat, és versenyezz a különféle online és offline módokban.

Super Max
Hozz létre csapatot fizetési sapka beállítása mellett, és versenyezz hasonló képességű más felhasználókkal az új idénymódban. A 13 játékos között elosztandó, korlátozott fizetési sapkával jó stratégának kell lenned a felállás kiválasztásakor minden fordulóban. A díjak teljesítmény alapján kerülnek kiosztásra minden fordulóban, biztosítva, hogy minden meccs számítson.
 
Pack & Playoffs
Teljesen új toborzási mód, amelynek során a lehető legjobb 5 fős csapatot kell felépítened az egyes körök előtt kinyitott csomagokból. Versenyezz a többi felhasználó által összeállított csapatok ellen, és fejlődj, hogy jobb díjakat szerezz. A Pack & Playoffs módban új felállás és új élmény vár minden körben.

Schedule Challenges
Játszd végig a 30 mérkőzéses meccsnaptárat mind a 30 NBA csapattal. Szerezz MyTEAM pontokat és díjakat, ahogy a végigküzdöd magad a 2017–18 NBA meccsnaptárra alapozott 900 egyedülálló kihíváson.

ELIT JÁTÉKMENET

 • Új mozgásrendszer
  Az új mozgásrendszer az élethűség új szintjét hozza el a játékosok irányítása során. A cselezést és a labda nélküli mozgást már nem automatizmusok vezérlik. Ez az úttörő technológia dinamikusan alakítja ki az animációkat, hogy a lehető legjobb játékélményt nyújtsa. Most a teljes irányítás a tiéd.
 • Továbbfejlesztett dobásmutató
  Sokkal következetesebben dobhatsz kosárra a továbbfejlesztett dobásmutatónak köszönhetően, amely több ponton ad visszajelzést a pontosabb dobásidőzítéshez. 


GRAFIKA ÉS MEGJELENÉS

 • Továbbfejlesztett játékospontosság
  Számtalan munkaórát fektettünk abba, hogy minden NBA-játékos megjelenése teljesen valósághű legyen, az olyan apró részletekig, mint a hegek, a striák, sőt még az elhalványult tetoválások is. A játékosok testrendszerét teljesen átterveztük, hogy pontosan megfeleljen a ligában játszó összes játékos fizikumának, és az arcokat is újra felépítettük, hogy több részletet mutassanak és valósághűbben reagáljanak a fényre.
 • Lézerszkennelt mezek és tartozékok
  A lézerrel beszkennelt mezek mind a 30 NBA-csapat esetében a legapróbb öltésig pontosan ábrázolják a kialakítást. A True Color technológia használatával a csapatszínek még soha nem voltak tisztábbak és hitelesebbek, és a fehérek még soha nem ragyogtak ilyen fényesen. Az átalakított játékostest-megjelenítési rendszerrel a mezek ráadásul pontosan illeszkednek minden egyes testtípusra. Az NBA-játékosok valósághű megjelenésére a beszkennelt cipők és kiegészítők minden eddiginél nagyobb gyűjteménye teszi fel a koronát, amely példátlan az NBA 2K történetében.
 • Különleges vendégkommentár
  A sportvideojátékok történelmének legnagyobb kommentátori névsora még hosszabb lesz. A Hall of Fame jövendő tagjai és a korábbi NBA 2K-borító sportolói, Kobe Bryant és Kevin Garnett felváltva lépnek be a sajtófülkébe, hogy a szakértelmükkel járuljanak hozzá a közvetítéshez, így összesen 13 kommentátor kíséri a játékot.


LEGENDÁS CSAPATOK

 • All-Time csapatok
  A NBA történelmének legnagyobb, mind a 30 csapatból toborzott játékosai most először együtt szerepelnek az All-Time sorozat játékoskeretében. Versenyezz Play Now módban, hogy megtudd, melyik franchise All-Time csapata kerekedik felül, vagy hívd ki mind a 30 All-Time csapatot a MyTEAM All-Time Domination módban. 
 • Klasszikus csapatok
  Játssz az NBA történelmének 62 legjobb csapatával, köztük 17 új együttessel. Állítsd ki a kedvenc klasszikus játékoskereted a jelenlegi NBA-csapatok ellen, játssz újra legendás döntőket, derítsd ki, hogy Shaq és Kobe versenybe szállhat-e a múlt nagy Lakers-csapataival, vagy állítsd szembe a '97–98-as évad Bulls-csapatát a '15–16-os évad Warriorsaival, hogy egyszer és mindenkorra lezárd a vitát. A lehetőségek korlátlanok.


MyGM/MyLEAGUE

 • MyGM: A következő fejezet
  A sportjátékok történetében most először a MyGM bevezeti a narratívavezérelt, történetalapú franchise-élményt, amely továbbra is biztosítja a teljes felhasználói kontrollt és a csapatépítésre helyezett hangsúlyt, amit a rajongók annyira megszerettek az évek során. Az utadat a választásaid és a narratíva kulcsfontosságú pontjain hozott döntéseid határozzák meg. Tedd sajátoddá a történetet, és szerezz dicsőséget!
 • MyLEAGUE
  A rajongók kedvenc 2K franchise módja lehetővé teszi, hogy a felhasználók teljesen testre szabják a ligájukat. Válaszd ki a mérkőzések és csapatok számát, add meg a ligabeállításokat, és alkalmazd az egyéni beállításokat egy vagy több idényre, illetve az online élményre. Vagy ugord át az alapszakaszt, és vesd bele magad egyből a rájátszásba. 
 • Valósághű ligafelépítés és szabályok
  A MyGM és a MyLEAGUE egyaránt számos fejlesztést kínál, hogy megfeleljen a valós NBA-szabályoknak, köztük az új Collective Bargaining Agreement rendelkezéseinek. Alkudj ki olyan játékosszerződéseket, amelyek a legjobbak neked és minden játékosnak – Super Max és „Bird-jogokon” alapuló alkuk az elit játékosoknak, „Over-38” szerződések az idősebb játékosoknak, és kétirányú szerződések a fiatalabb játékosoknak. Kezeld a játékoskereted a Stretch Provision segítségével, hogy minimalizáld a fizetési sapkát, ha elküldesz egy játékost, fiatalabb tehetséget gondozol a G-ligában, vagy tengerentúlra küldöd a játékosaidat. Összefoglalva: ez legrészletesebb és legvalósághűbb franchise-élmény a piacon, amely példátlan hitelességgel mutatja be az NBA-menedzserek izgalmas munkáját.

A termék használatának feltétele a következő, külső fél által összeállított végfelhasználói licencszerződés elfogadása: http://www.take2games.com/eula/ 


© 2005–2017 Take-Two Interactive Software, Inc. és leányvállalatai. Minden jog fenntartva. A 2K, a 2K logó és a Take-Two Interactive Software a Take-Two Interactive Software, Inc. védjegye, illetve bejegyzett védjegye. Az NBA és az NBA-csapatok ismertetőjelei az NBA Properties, Inc. és az érintett NBA-csapatok szellemi tulajdonát képezik. © 2017 NBA Properties, Inc. Minden jog fenntartva.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMÁLIS KÖVETELMÉNYEK: 
Operációs rendszer: Windows 7 (64 bites), Windows 8.1 (64 bites) vagy Windows 10 (64 bites) 
Processzor: Intel® Core™ i3-530 @ 2,93 GHz / AMD Phenom™ II X4 805 @ 2,50 GHz vagy jobb
Memória: 4 GB RAM 
Videokártya: NVIDIA® GeForce® GT 450 1 GB / ATI® Radeon™ HD 7770 1 GB vagy jobb
DirectX: DirectX 11
Lemezterület: 70 GB szabad hely 
Hangkártya: DirectX 9.0x-kompatibilis 
További megjegyzések: Dual-analog gamepad; További megjegyzések: A telepítés során internetkapcsolatra van szükség a Steam-alapú hitelesítéshez; a szükséges szoftvertelepítések (a játékhoz mellékelve) a következők: DirectX és Visual C++ Redistributable 2012.

AJÁNLOTT KONFIGURÁCIÓ: 
Operációs rendszer: Windows 7 (64 bites), Windows 8.1 (64 bites) vagy Windows 10 (64 bites) 
Processzor: Intel® Core™ i5-4430 @ 3 GHz / AMD FX-8370 @ 3,4 GHz vagy jobb
Memória: 8 GB RAM 
Videokártya: NVIDIA® GeForce® GTX 770 2 GB / ATI® Radeon™ R9 270 2 GB vagy jobb
DirectX: DirectX 11 
Lemezterület: 70 GB szabad hely 
Hangkártya: DirectX 9.0c-kompatibilis hangkártya 
További megjegyzések: Dual-analog gamepad


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás