Rugby 15 (PC) DIGITÁLIS

Rugby 15 (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Sport

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi3

Leírás

Az egyetlen rögbijáték, amely a Top 14, Aviva Premiership Rugby és a Pro12 hivatalos licencével rendelkezik .

 

A 15-fős rögbijátékok történetében először csodálhatod meg az új-generációs grafikai megvalósítást, miközben igazi televíziós sportkommentátorok hangján hallgatod a közvetítést*. A könnyen elsajátítható és pontos irányítás, valamint a továbbfejlesztett - a helyzetekhez és játékstílusodhoz dinamikusan alkalmazkodó - mesterséges intelligencia révén élheted át a rögbi izgalmait a Top 14 egyetlen hivatalos szimulációjában!

 

A legnevesebb ligák klubjai és hivatalos csapatai: Aviva Premiership Rugby, Pro 12, és exkluzívan a TOP 14 és a Pro D2 csapatai! Oszd meg a sport iránti rajongásodat a közösségi funkciók és ranglisták révén.

 

Jellemzők:

  • A világ egyik legszélesebb körben közvetített és nézett sporteseménye.
  • A játékot a HB Studios fejlesztette, akik a sportjátékok szakértői (Madden NFL, FIFA ...) és a Rugby World Cup 2011 alkotói.
  • A rögbi videojátékok történetében először használhatsz olyan technikákat, mint például a keresztpassz, az ívelt rúgások, vagy a hát mögötti passzok.
  • A hitelességet egy nemzetközileg is elismert szakértő, Lewis Moody neve garantálja, aki 71-szeres angol válogatott, ötszörös angol bajnok, valamint 2003-ban a világbajnokságon győzedelmeskedett.

 

* Az audiokommentár angol és francia nyelven érhető el

 

 

 

LNR is a trademark owned by the Ligue Nationale de Rugby. TOP 14 and PRO D2 logos and names are protected trademarks of the Ligue Nationale de Rugby.

Logos, names and club jerseys of the TOP 14 and PRO D2 are protected trademarks of the French professional clubs.

An Official Licensed Product of the Aviva Premiership Rugby. The Premiership Rugby logo is a registered trademark of Premier Rugby Limited. The Premiership Rugby logo and competing club logos, emblems, names and kits are all trademarks of Premier Rugby Limited and its clubs. The relevant clubs or associated organisations are used under license from Premier Rugby Limited.

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Operációs rendszer: Windows Vista/7/8/XP, Processzor: Intel Core 2 Duo vagy hasonló, Memória: 2 GB RAM, Videokártya: 1 GB VRAM, DirectX verzió: 9.0c, Merevlemez: 3 GB 

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás