WWE 2K Battlegrounds Digital Deluxe Edition (PC) Steam

WWE 2K Battlegrounds Digital Deluxe Edition (PC) Steam új megjelenés

Kategória:

Arcade / Ügyességi, Sport

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Azok a videojátékok, amelyek a fantázia világába tartozó személyekre irányuló, kissé szemléletesebb jellegű erőszakot és/vagy ember-kinézetű vagy felismerhető állatokra irányuló nem szemléletes jellegű erőszakot ábrázolnak, valamint azok a videojátékok, amelyek kissé szemléletesebb jellegű meztelenséget ábrázolnak, ebbe a kategóriába sorolhatók. A durva beszédnek ebben a kategóriában mérsékeltnek kell lennie, és nem tartalmazhat szexuális töltelékszavakat.

Leírás

Deluxe
Fejlessz a Digital Deluxe Editionre és bunyózz kedvenc WWE legendáiddal. Zúzz Stone Cold Steve Austinnal, verj gyökeret a The Rock szerepében és garázdálkodj Ronda Rousey-val. A WWE 2K Battlegrounds Digital Deluxe Edition három verziót tartalmaz minden szupersztárból, plusz az előrendelési bónusz Edge és 1100 Golden Buck is a tiéd, mellyel további WWE szupersztárok és legendák, külső megjelenési tárgyak karaktereidnek és arénarészek oldhatók fel.

 

A WWE világa a csatatered a vadonatúj, eltúlzott stílusú, magával ragadó arcade akciójátékban, melyben kedvenc WWE szupersztárjaid és legendáid összecsapnak a különös, interaktív helyszíneken szerte a világon. Versenyezz a kedvenc meccstípusban vad manőverek, különleges képességek és erősítők arzenáljával, vár a Steel Cage, Royal Rumble, Fatal Four Way és egyebek, ahol kezdődhet, ahogy Mauro Ranallo és Jerry „The King” Lawler mondja, a hirig! Készen állsz, hogy a harctérre lépj?

Bunyó korlátok nélkül!
Vidd csatába kedvenc WWE szupersztárjaidat és legendáidat korlátlan és őrülten magával ragadó tombolással! Hajts végre eltúlzott akciókat, használd különleges képességeidet ellenfeled elpusztítására az interaktív környezetben csatázva!
Csatázz világ körül!
Játszd a képregénykockákon elmesélt történetmódot Paul Heymannal és Stone Cold Steve Austinnal, és vezesd a rohamot, hogy megtaláljátok a következő WWE szupersztárokat! Csatázz egyedi új karakterekkel a jelenlegi WWE-szupersztárok ellen, hogy próbára tedd ügyességed és megmutasd, mit tudsz, miközben új szereplőket és csatatereket teszel elérhetővé.

Ez a te csatatered!
Tedd személyessé a WWE 2K Battlegrounds világát rengeteg testre szabható részlettel, miközben saját karaktereket és csatatereket hozol létre és szerkesztesz át!

RENGETEG meccstípus
Háborúzz különféle kedvenc meccstípusaidban poénos új megközelítésben, amilyen a Steel Cage, a Royal Rumble, a Fatal Four Way és a vadonatúj Battlegrounds Challenge!

Helyi és online többfős csaták!
Versengj az online bajnokságokon vagy törj a csatatér királya címre, és éld túl az online kézitusát a világ minden tájáról érkező játékosok ellen! Plusz csatázz helyi többfős játékokban és urald le a haverokat!

Digital Deluxe bónusz
Zúzz Stone Cold Steve Austinnal, verj gyökeret The Rock Attitude Era-verziójával és garázdálkodj Ronda Rousey-val. A WWE 2K Battlegrounds Digital Deluxe Editionben minden szupersztár három verziója és az előrendelési bónusz, Edge található. Tartalmaz még 1100 Golden Buckot további WWE szupersztárok és legendák megszerzéséhez.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

 • Operációs rendszer – Windows 7 64 bites
 • Processzor – Intel Core I3-540 3,06 GHz
 • Memória – 4 GB RAM
 • Videokártya – NVIDIA GeForce GT 710
 • DirectX 11
 • Tárhely 9 GB szabad hely
 • Hangkártya – DirectX 9.0x kompatibilis hangkártya

 

AJÁNLOTT:

 • Operációs rendszer – Windows 7 64 bites Windows 8.1 64 bites vagy Windows 10 64 bites
 • Processzor – Intel Core i5-4690 3,50 GHz-es vagy jobb
 • Memória – 8 GB RAM
 • Grafikus kártya – NVIDIA GeForce GTX 670 vagy jobb
 • DirectX – 11-es verzió
 • Tárhely – 9 GB szabad hely
 • Hangkártya – DirectX 9.0x kompatibilis hangkártya

Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás