WWE 2K Battlegrounds (PC) Steam

WWE 2K Battlegrounds (PC) Steam

Kategória:

Arcade / Ügyességi, Sport

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi12

Leírás

Előrendelés
Szeretnél sugározni a vagányságtól, amikor barátaiddal bunyózol a WWE 2K Battlegrounds játékban? Rendeld elő most, és légy a parti lelke a WWE dicsőségcsarnok harcosa, Edge megszerzésével!

 

A WWE világa a csatatered a vadonatúj, eltúlzott stílusú, magával ragadó arcade akciójátékban, melyben kedvenc WWE szupersztárjaid és legendáid összecsapnak a különös, interaktív helyszíneken szerte a világon. Versenyezz a kedvenc meccstípusban vad manőverek, különleges képességek és erősítők arzenáljával, vár a Steel Cage, Royal Rumble, Fatal Four Way és egyebek, ahol kezdődhet, ahogy Mauro Ranallo és Jerry „The King” Lawler mondja, a hirig! Készen állsz, hogy a harctérre lépj?

Bunyó korlátok nélkül!
Vidd csatába kedvenc WWE szupersztárjaidat és legendáidat korlátlan és őrülten magával ragadó tombolással! Hajts végre eltúlzott akciókat, használd különleges képességeidet ellenfeled elpusztítására az interaktív környezetben csatázva!
Csatázz világ körül!
Játszd a képregénykockákon elmesélt történetmódot Paul Heymannal és Stone Cold Steve Austinnal, és vezesd a rohamot, hogy megtaláljátok a következő WWE szupersztárokat! Csatázz egyedi új karakterekkel a jelenlegi WWE-szupersztárok ellen, hogy próbára tedd ügyességed és megmutasd, mit tudsz, miközben új szereplőket és csatatereket teszel elérhetővé.

Ez a te csatatered!
Tedd személyessé a WWE 2K Battlegrounds világát rengeteg testre szabható részlettel, miközben saját karaktereket és csatatereket hozol létre és szerkesztesz át!

RENGETEG meccstípus
Háborúzz különféle kedvenc meccstípusaidban mókás új megközelítésben, amilyen a Steel Cage, a Royal Rumble, a Fatal Four Way és a vadonatúj Battlegrounds Challenge!

Helyi és online csaták!
Versengj az online bajnokságokon vagy légy a csatatér királya, és éld túl az online kézitusát a világ minden tájáról érkező játékosok ellen! Csatázz helyi többszemélyes játékban és győzd le barátaidat!

 

©2020 Saber Interactive. Published and distributed by 2K Games, Inc. Saber Interactive is a trademark of Saber Interactive, Inc. 2K and the 2K logo are trademarks of Take-Two Interactive Software, Inc. All rights reserved. All WWE programming, talent names, images, likenesses, slogans, wrestling moves, trademarks, logos and copyrights are the exclusive property of WWE and its subsidiaries. © 2020 WWE. All rights reserved. Andre the Giant TM licensed by CMG Brands, LLC. Unreal® Engine, Copyright 1998-2020, Epic Games, Inc. All rights reserved. Unreal® is a registered trademark of Epic Games, Inc. The ratings icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are property of their respective owners.

 

A termék használatának feltétele a következő, külső fél által összeállított végfelhasználói licencszerződés elfogadása: http://www.take2games.com/eula/

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

 • Operációs rendszer – Windows 7 64 bites
 • Processzor – Intel Core I3-540 3,06 GHz
 • Memória – 4 GB RAM
 • Videokártya – NVIDIA GeForce GT 710
 • DirectX 11
 • Tárhely 9 GB szabad hely
 • Hangkártya – DirectX 9.0x kompatibilis hangkártya

 

AJÁNLOTT:

 • Operációs rendszer – Windows 7 64 bites Windows 8.1 64 bites vagy Windows 10 64 bites
 • Processzor – Intel Core i5-4690 3,50 GHz-es vagy jobb
 • Memória – 8 GB RAM
 • Grafikus kártya – NVIDIA GeForce GTX 670 vagy jobb
 • DirectX – 11-es verzió
 • Tárhely – 9 GB szabad hely
 • Hangkártya – DirectX 9.0x kompatibilis hangkártya

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás