Ancestors: Legacy (PC) DIGITÁLIS

Ancestors: Legacy (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Akció, Stratégia

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

A felnőttekre részére történő besorolást kell alkalmazni durva erőszak ábrázolása esetén és/vagy akkor, ha konkrét erőszaktípusok elemei kerülnek ábrázolásra. A durva erőszakot a legnehezebb meghatározni, mivel sok esetben nagyon szubjektíven értelmezhető, de általánosságban olyan erőszakként jellemezhető, amelynek az ábrázolása a nézőben visszatetszést vált ki.

Leírás

Vedd át a parancsnokságot sereged felett, és dúld fel a középkori Európát az átfogó kampánysorozatban. A négy rendelkezésre álló nemzet - vikingek, angolszászok, germánok, szlávok - egyikének kiválasztását követően feladatod nem csak a portyázás, és az ellenséges táborok, falvak és városok elfoglalása és kifosztása lesz. Csak a rendelkezésre álló taktikai lehetőségek teljes körének kihasználásával, a környezet jelentette stratégiai előnyök alkalmazásával, valamint az átmeneti bázisok és települések menedzselésével győzedelmeskedhetsz.


Az Ancestors: Legacy egy történelmileg hű, valós idejű stratégiai játék, amelyet a középkor történelmi eseményei ihlettek. A játék kombinálja az erőforrás-menedzsmentet és a bázisépítést a hatalmas harcmezőkön zajló, nagyszabású, csapat alapú csatákkal, amelyek rendkívüli részletességgel kelnek életre a Unreal Engine 4 játékmotornak köszönhetően. Tapasztald meg eddig soha nem látott módon a középkori vérontást a filmszerű akciókamerának köszönhetően, amely egy gombnyomással a csata közepébe repít.

 

Jellemzők:

  • 4 játszható nemzet egy kiterjedt egyjátékos kampányban, amelyet történelmi események ihlettek
  • Fejlett taktikai lehetőségek, amelyek kombinálják a terep, a tapasztalat és a morál használatát
  • Filmszerű csata-kamera nézet, amely közvetlenül a harc sűrűjébe repít
  • Lenyűgöző látványvilág az Unreal Engine 4-nek köszönhetően
  • Intenzív többjátékos csaták
  • Áramvonalasított erőforrás-gazdálkodás és település építés
  • Precíz irányítás és natív kontrollertámogatás

 

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:Operációs rendszer: Windows® 7 (Service Pack 1) , Windows 8.1 és Windows 10 - (kizárólag 64 bites változatok).Processzor: 2.6 GHz Intel® Core™ i5-750 vagy 3.2 GHz AMD Phenom™ II X4 955Memória: 4 GB RAMVideokártya: NVIDIA GeForce GTX 460 vagy AMD Radeon HD5850 (1 GB VRAM)DirectX verzió: 11Hálózat: Széles sávú internetkapcsolatMerevlemez: 8 GB szabad helyHangkártya: alaplapi vagy dedikált DirectX 11 kompatibilis hangkártya

 

AJÁNLOTT:Operációs rendszer: Windows® 7 (Service Pack 1) / Windows® 8 / Windows® 8.1 / Windows® 10 / (kizárólag 64 bites változatok).Processzor: AMD Octa-Core / Intel Quad-Core processzor @ 3.4 GHz (AMD FX X8 8350 vagy Intel Core i5 3570 vagy újabb architektúrák javasoltak)Memória: 8 GB RAMVideokártya: AMD/NVIDIA dedikált videokártya legalább 2048MB dedikált VRAM-mal, és legalább DirectX 11 és Shader Model 5.0 támogatással. AMD Radeon R9 285 / NVIDIA GeForce GTX 670 vagy jobb kártyák használata ajánlott.DirectX verzió: 11Hálózat: Széles sávú internetkapcsolatMerevlemez: 8 GB szabad helyHangkártya: alaplapi vagy dedikált DirectX 11 kompatibilis hangkártya


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás