Brigade E5: New Jagged Union (PC) DIGITÁLIS Steam

Brigade E5: New Jagged Union (PC) DIGITÁLIS Steam

Kategória:

Stratégia, Akció

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Azok a videojátékok, amelyek a fantázia világába tartozó személyekre irányuló, kissé szemléletesebb jellegű erőszakot és/vagy ember-kinézetű vagy felismerhető állatokra irányuló nem szemléletes jellegű erőszakot ábrázolnak, valamint azok a videojátékok, amelyek kissé szemléletesebb jellegű meztelenséget ábrázolnak, ebbe a kategóriába sorolhatók. A durva beszédnek ebben a kategóriában mérsékeltnek kell lennie, és nem tartalmazhat szexuális töltelékszavakat. A játék erőszak ábrázolását tartalmazza

Leírás

A Brigade E5: New Jagged Union egy taktikai játék, amely a játékosok a polgárháború szélén álló kis trópusi országba, Palineroba repíti. A küldetésed: toborozz össze egy zsoldoscsapatot, és cedd át az irányítást az egyre romló szituációbanm mielőtt az ország teljesen tönkremegy. 

A történet lehetősége biztosít a játékosok számára, hogy három különböző nézőpontból ismerhessék meg a konfliktust, és a politikai struktúrák kiismerésével érjék el saját világuralmi céljaikat. A játékmenet az innovatív, SPM® (Smart Pause Mode) névre hallgató harcrendszeren alapszik, amely sikeresen ötvözi a valós idejú és a körökre osztott játékok előnyeit.

A hagyományos, körökre osztott játékoktól eltérően a Brigade E5: New Jagged Union nem "akciópontokat" használ a körök során, hanem figyelembe veszi a karakter képességeit és tulajdonságait, így az egységek viselkedése nem csak természetesebb, de jóval változatosabb is. Emellett a játékosok parancsláncolatokat is kiadhatnak, amelyek automatikusan végrehajtásra kerülnek.

A fegyverválaszték több mint 100, valósághűen lemodellezett lőfegyverével, változatos lőszertípusaival, gránátválasztékával, golyóálló mellényeiel és különleges felszereléseivel a legigényesebb rajongók ízlését is kielégíti. A játékosok módosíthatják és fejleszthetik fegyvereiket különböző modulok hozzáadásával, mint amilyenek például a mesterlövész távcsövek, a szuronyok, vagy a mini-gránátvetők, stb. A játék támogatja a helyi hálózatos (LAN) és internetes többjátékos módok széles skálááját: CTF, Deathmatch és dinamikus játékmenetű Fortress módok várnak. Az SPM® a csapat alapú harci stratégiai játékok legújabb funkciója, amely lehetővé teszi, hogy katonáidat egyszerre irányítsd, akár az ellenség lépéseinek szünetében.

 

© 2006 1C Company. Developed by Apeiron. All rights reserved. Uses Bink Video. Copyright (C) 1997-2006 by RAD Game Tools, Inc. Other products and company names mentioned herein are trademarks of their respective owners.

 

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Processzor: Pentium III 1,1 GHz; Memória: 512 MB; Videokártya: 32 MB memóriával rendelkező DirectX kompatibilis; Operációs rendszer: Windows XP/7/8.1/10; DirectX 9.0; Hangkártya: DirectX kompatibilis; Merevlemez: 2GB szabad hely


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás