Dead In Vinland (PC) DIGITÁLIS

Dead In Vinland (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Szerepjáték / RPG, Kaland, Szimulátor, Indie (Független), Stratégia

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi18

Leírás

A DEAD IN VINLAND egy túlélő/menedzser játék, amely szerepjáték és kaland elemekkel vegyül, és egy viking családról szól, akik legjobb tudásuk szerint próbálnak túlélni egy titokzatos szigeten.

Vezesd Eiriket és családját a túlélésért folytatott küzdelmükben, miután száműzték pket egy messzi, ismeretlen vidékre.
Menedzseld testi és mentális egészségüket, fedezd fel a szigetet, szervezd meg a táborodat, és foglalkozz az utadba kerülő más emberekkel is. Néhányan segítőkészek lesznek, mások pedig kevésbé lesznek... barátságosak.
Deríts fényt Vinland ezoterikus titkaira, amelyek megmenthetik életedet... de akár pusztulásodat is okozhatják.

Főbb jellemzők:

 • Komplex túlélés-menedzsment szimuláció: találd meg és gyűjtsd össze az erőforrásokat, biztosítsd az élelem-ellátást, ügylelj karaktereid testi és mentális állapotára, küzdj a betegségekkel és a sebesülésekkel, oszd be a vízkészleteidet, viseld el a természeti elemek (vihar, szárazság, eső...) csapásait
 • Kihívásokban gazdag: a játék körökre osztott, így van időd meghozni a legjobb döntéseket, de a kihívás így is kemény! Saját indokaiddal kell alkalmazkodnod kell a krízishelyzetekhez, amelyekbe a játék hoz.
 • 3 nehézségi szint: ha csak a történetet szeretnéd élvezni akkor a játék könnyű módját ajánljuk. A fanatikus őrülteket pedig az extrém nehézség, és az iron man mód várja, amivel még a játék fejlesztői sem tudtak megbirkózni!
 • Építsd meg a táborodat: bővítsd ki menedékedet 18 tevékenység állomással, melyek mindegyike sajátos mechanikával rendelkezik. Craftolj több mint 130 fejlesztést és tucatnyi tárgyat, hogy értékes bónuszokhoz juss. Válassz okosan, mivel nem craftolhatsz mindent!
 • Menedzseld a közösséget: 14 játszható szereplő, amelyek mindegyike saját erősségekkel, hibákkal, és előtörténettel rendelkezik. Befolyásold kapcsolataik alakulását a jelentőségteljes párbeszédválasztási lehetőségekkel, ismerd meg a hét lehetséges románc egyikét, rúgd ki táborodból a bosszantó alakokat, és toborozz újakat helyettük. És még néhány meglepetés is vár!
 • Fedezd fel a szigetet: 150 felfedezésre váró terület, több száz tárgy, amelyekkel interakcióba léphetsz. Fedezd fel a sziget számtalan titkát, és a gyönyörű, kézzel festett tájakat.
 • Ne csak túlélj, telepedj le: vadászhatsz, gyűjtögethetsz, és halászhatsz... de akár kertedet is művelheted, és juhokat tenyészthetsz! Haladó táborhelyek különleges játékmechanikákkal.
 • Éld át saját, személyes kalandodat: teljesíts 70 non-lineáris küldetést a játék végének eléréséhez. A játék végét követően megismerheted a szereplők további - meghozott döntéseid által alakított - sorsát.
 • Viszály- és hűbérrendszer: "üdvözöl" a sziget hírhedt zsarnoka Björn Headcleaver, és vidám rablóbandája. Hajts térdet előtte, és fizesd ki a heti sarc, vagy lázadj... és nézz szembe a következményekkel.
 • Teljes szerepjáték mechanika: 5 figyelemmel kísérendő egészségi állapot, 20 fejleszthető képesség, több mint 600 karaktervonás, 100 összegyűjthető tárgy, valamint 30 betegség, és 20 sérülés, amely halálodat okozhatja...
 • Szabd testre karaktereidet: minden egyes szintlépésnél 5 darab, véletlenszerűen generált különleges képesség közül választhatsz.
 • Körökre osztott taktikus harc: gyors és halálos 3v3 harcok Björn szolgái ellen. 5 egyedi, játszható karakterosztály, amelyek mindegyike saját harci készségekkel bír, valamint 5 passzív osztály.
 • HATALMAS tartalom: több mint 150.000 szó - az első Harry Potter könyv szövegmennyiségének duplája - amely egy felnőtt, ugyanakkor humoros történetet mesél el.

 

A DEAD IN VINLAND a “Dead In…” univerzum második játéka a DEAD IN BERMUDA után. Bár a két játék különálló cím, de kicsivel többet tudhatsz meg a furcsa szigetek titkairól, valamint a sorozat két játékának általános hátteréről.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

Operációs rendszer: Microsoft® Windows® 7 SP1, Processzor: AMD Athlon II X4 640 3.0GHz, Memória: 512 MB RAM, Videokártya: GeForce GTS 450, DirectX verzió: 9.0, Merevlemez: 2 GB szabad terület, Egyéb követelmények: 1280x720-as minimum képernyőfelbontás


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás