Empire: Total War - Definitive Edition (PC) DIGITÁLIS

Empire: Total War - Definitive Edition (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Stratégia

Nyelvi verzió:

Polska/Angielska

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi16

Leírás

Az Empire a Creative Assembly által fejlesztett Total War sorozat ötödik tagja, amelyből világszerte több mint öt és félmillió példány kelt el. Az epikus cím a valaha megalkotott legátfogóbb stratégiai játék, amely egy vadonatúj, sokak által várt funkcióval - a teljes egészében irányítható tengei csatákkal - bővült.

Az Empire: Total War minden szempontból forradalmi. Tökéletesen kombinálja a körökre osztott stratégiát a valós időben levezényelt csatákkal, miközben az eddigi legnagyobb játék a Total War sorozatból. A legnagyobb hadjárat-térkép, a leglenyűgözőbb grafika és részletgazdagság a Total War stratégiai sorozat történetében korábban soha nem látott fejlesztést és bővítést képvisel.

Jellemzők:

  • Bemutatkoznak a tengeri csaták: az Empire legfontosabb és legerőteljesebb újítása és megszemélyesítője. A Total War sorozat rajongói által legjobban várj újítás, mely jó eséllyel az RTS játékok utolsó, eddig kiaknázatlan területe.
  • Egy teljesen új környezet… - A XVIII. század a birodalmak alakulásának és a forradalmak kezdetének kora. Az Amerikai Egyesült Államok születése, a gyarmatbirodalmak egész világra történő kiterjedése, a zavargások és változások, amelyek alapjában változtatták meg a világot, és vezettek az első, valódi világhatalmak felemelkedéséhez.
  • …amely teljesen új stratégiákat követel meg – A puskaporral megindult a fegyverkezési verseny. Hatalmas hajók, fedélzetükön ágyúkkal fognak egymás ellen, óriási flottákba verődve harcolni, miközben Európa, Amerika, és India csataterein a tábori tüzérséggel támogatott muskétások tömött sorai ütköznek meg.
  • Epizodikus kampánymód – A hagyományos, nyitott játékmenetű „Nagykampány” mellett egy teljesen új mód, a „Road to Independence” is helyet kapott, amely tradícionálisabb, lineáris, valós idejű stratégiai élményével fokozatosan vezeti be a játékosokat a Total War sorozat gazdag világába.
  • Korábban nem látott többjátékos mód – A Total War sorozat legfontosabb újítása a többjátékos játékmódban. A választható módok elképesztő változatossága, továbbfejlesztett játékmechanizmus.

 

© SEGA. The Creative Assembly, Total War, Empire: Total War and the Total War logo are trademarks or registered trademarks of The Creative Assembly Limited. SEGA and the SEGA logo are registered trade marks or trade marks of SEGA Corporation. All rights reserved.

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Core 2 Duo 2.4 GHz, 2 GB RAM, 512 MB memóriával rendelkező grafikus kártya (GeForce 8800 vagy jobb), 15 GB HDD, Windows XP SP2/Vista


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás