Empires Apart (PC) DIGITÁLIS

Empires Apart (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Akció, Stratégia

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Azok a videojátékok, amelyek a fantázia világába tartozó személyekre irányuló, kissé szemléletesebb jellegű erőszakot és/vagy ember-kinézetű vagy felismerhető állatokra irányuló nem szemléletes jellegű erőszakot ábrázolnak, valamint azok a videojátékok, amelyek kissé szemléletesebb jellegű meztelenséget ábrázolnak, ebbe a kategóriába sorolhatók. A durva beszédnek ebben a kategóriában mérsékeltnek kell lennie, és nem tartalmazhat szexuális töltelékszavakat.

Leírás

Empires Apart egy a középkorban játszódó, valós idejű stratégiai játék.

Vezesd a hat, egyedileg megtervezett nép egyikét a kiemelkedő minőségű, procedurálisan generált térképeken. Minden játék teljesen eltérő élményt nyújt, ahogy erőforrásokat gyűjtesz, hadsereget toborzol, és háborút vívsz ellenségeiddel.

Játssz az aztékokat, a kínaiakat, a franciákat, a mongolokat, az arabokat, vagy a bizánciakat irányítva, és küzdj akár hét ellenféllel a ranglistás mérkőzéseken, és a lobbikban. Vagy válaszd a mesterséges intelligencia elleni skirmish-módot, hogy pallérozd képességeidet, mielőtt a barátaid elleni harcokba veted magad a multiplayer módokban. Gyűjts erőforrásokat a nappalok során, hogy felkészülj az ellenslges hordák támadására a túlélő módban.

Gyűjts élelmet, fát, aranyat, és követ. Húzz fel katonai és gazdasági épületeket. Kereskedj szövetségeseiddel, és szerezd meg a relikviákat, hogy erőteljes bónuszokhoz juss. Toborozz lándzsásokból, íjászokból, lovagokból, és katapultokból álló sereget. Válaszd ki hősödet, és vezesd győzelemre civilizációdat!

Ha rajongsz a valós idejű stratégiai játékokért, akkor az Empires Apart kellemes emlékeket fog ébreszteni benned a múlt klasszikus játékairól, miközben egy modern felhasználói felülettel, és a gyors iramú valós idejű stratégiai műfaj új megközelítésével kényeztet el. Ha pedig csak most ismerkedsz a műfajjal, akkor az Empires Apart a végső RTS élmény, amelyre eddig vágytál.

 

Főbb jellemzők:

  • Játssz az aztékokat, a kínaiakat, a franciákat, a mongolokat, az arabokat, vagy a bizánciakat irányítva, mely népek mindegyike egyedi játékmenettel és két hőssel rendelkezik.
  • Online harcok és a mesterséges intelligenciával vívott csetepaték, akár nyolc játékos részvételével.
  • Küzdj meg a mesterséges intelligencia által vezérelt ellenségek hordáival a túléló módban. 
  • Csiszold tökéletesre képességeidet civilizációnként hat egyedi kihívás során.
  • Procedurálisan generált pályák, gyönyörű grafikával és hangulattal.

 

 

© 2018 Slitherine Ltd. All Rights Reserved. Empires Apart, Slitherine Ltd. and their Logos are all trademarks of Slitherine Ltd. All other marks and trademarks are the property of their respective owners. Developed by DESTINYbit and Slitherine.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:
Operációs rendszer: Windows 7 64 bites
Processzor: Intel Core i5 2.7ghz vagy hasonló
Memória: 4 GB RAM
Videokártya: GeForce GTX 560 vagy hasonló
DirectX verzió: 11
Merevlemez: 1170 MB szabad hely

AJÁNLOTT:
Operációs rendszer: Windows 10 64 bites
Processzor: Intel Core i7 3.4ghz vagy hasonló
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: GeForce GTX 960 vagy hasonló
DirectX verzió: 11
Merevlemez: 1170 MB szabad hely


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás