Endless Space 2 DIGITAL DELUXE (PC) DIGITÁLIS

Endless Space 2 DIGITAL DELUXE (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Szerepjáték / RPG, Szimulátor, Stratégia

Nyelvi verzió:

Polska (napisy)

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi12

Leírás

DIGITAL DELUXE KIADÁS

A Digital Deluxe kiadás tartalmai

  • Az Endless Space 2 játék letölthető változata – Játssz az Endless Space 2-el már a korai hozzáférés során PC-n. Hozzáférést biztosít a játék végleges PC és Mac verzióihoz.
  • Hivatalos digitális soundtrack – Az Endless Space 2 játék FlyByNo által szerzett összes zeneszáma mp3 formátumban. (A játék megjelenését követően nyílik meg.)
  • Pathfinder Academy hősök (látványbeli változás) – „Brunem Berto-Lancellum” és „Kinete Muldaur” karaktereket adja a játék hőseihez. (A játék megjelenését követően nyílik meg.)
  • Pathfinder hős hajóskinek (látványbeli változás) – Választható "Pathfinder" hajóskint ad minden hősűrhajóhoz. (A játék megjelenését követően nyílik meg.)

 

 


Az Endless Space 2-ben egy civilizáció vezetőjének szerepét öltheted magadra, aki épp a csillagközi tér hideg mélységébe vezető első lépések megtételét felügyeli.

 

Utazásod során rejtélyes csillagrendszereket fedezhetsz fel, megismerheted ősi fajok titkait, fejlett technológiákkal elképzelhetetlen erőre tehetsz szert, és természetesen új létformákkal is találkozhatsz, amikkel aztán eldöntheted, hogy szövetségre lépsz, vagy meghódítod őket.

 

 

A történeted egy galaxisban bontakozik ki, amit először az Endless névre hallgató emberek hódítottak meg, akik azonban évmilliókkal ezelőtt emelkedtek fel és buktak el. Mindössze rejtélyes romok, félelmetes erőt rejtő alkotások, és egy misztikus, Dust néven ismert mágikus anyag maradt utánuk.

 

FEDEZD FEL a végtelen univerzumot

 

A teljesen átdolgozott, új Galaxy Generator jóvoltából egyedülálló csillagrendszereket és érdekességeket fedezhetsz fel, különböző bolygótípusokat népesíthetsz be, luxus és stratégiai erőforrásokat hasznosíthatsz, megfejtheted a Dust rejtélyeit, új életformákkal ismerkedhetsz meg, valamint egy halom furcsa, kozmikus anomáliával birkózhatsz meg.

 

TERJESZKEDJ az ismeretlenen túlra

 

Hódíts meg új rendszereket előőrsök létrehozásával, és alakítsd bolygóidat rettegett csillagközi erődökké, vagy csodákkal teli, bámulatos utópiákká. Tanítsd hőseidet, hogy flotta admirálissá, rendszer kormányzóvá, vagy befolyásos szenátorrá váljanak, és a lakosságot vezetve tovább gyarapítsák a galaktikus civilizációdat. 

 

HASZNÁLJ KI minden lehetőséget

 

Gyűjts Dust-ot, valamint luxus és stratégiai erőforrásokat, amiket aztán eladhatsz a piacon, fedezz fel lenyűgöző, új technológiákat és legyél mindig egy lépéssel vetélytársaid előtt a kereskedelmi társaságokon és finom diplomácián keresztül. 

 

SEMMISÍTS MEG minden ellenállást

 

Tervezd meg űrhajóidat, építsd ki flottádat és válaszd meg megfontoltan haditervedet, hogy győzedelmeskedj a legfeljebb hét ellenfél felett az internetes ütközetek során. Figyeld, ahogy kibontakoznak az epikus, valós idejű űrcsaták, és javíts stratégiádon a következő ütközetig.

Megjegyzés: a multiplayer az Early Access során kerül a játékba.

 

ÉLJ ÁT egy galaktikus történetet

 

Ismerd meg mindegyik civilizáció történetét a Sophon elszabadult mesterséges intelligenciájától kezdve, egészen a hagyományos Lumeris családokig, akiknek ambiciózus fiatal feltörekvőkkel kell szembenézniük. Tudj meg többet az Endless halálos műve, a Cravers eredetéről, vagy a Vodyani által üldözött, rejtélyes és bámulatos erővel bíró Heretic karakterről…A galaxis annak a civilizációnak a kezében lesz, aki képes irányítani a Dust-ot, és megfejteni titkait…de vajon az Endless faj tényleg egyedül volt a galaxisban? Valójában honnan származik a Dust? Igazak a misztikus Academy szervezetről szóló pletykák?

 

KITERJESZTETT VALÓSÁG

 

Nyomd meg bármikor a szóközt a Kiterjesztett Valóság nézet aktiválásához, ami részletes, szöveges információkat jelenít meg a rendszeredről, a kereskedelmi útvonalakról, diplomáciai álláspontokról és még az űrhajód állapotáról is harc közben!

 

GAMES2GETHER

 

Kövesd figyelemmel a játék fejlődését és ismerkedj meg a fejlesztői tehetségekkel. Hallasd a hangodat a Korai Hozzáféréssel kapcsolatos visszajelzésekkel, adj ötleteket, és szavazz grafikai és játékelemekre. Vegyél részt nyereményjátékokban, tervezz tartalmakat, melyeket a fejlesztők megvalósítanak, és hozzáadnak a játékhoz!

 

 

 

 

© 2016 Amplitude Studios. All rights reserved. Endless Space, Endless Space 2, GAMES2GETHER, Amplitude Studios and Amplitude Studios logo are registered trademarks of Amplitude Studios in the U.S. and other countries. SEGA and the SEGA logo are either registered trademarks or trademarks of SEGA Holdings Co., Ltd. or its affiliates. All rights reserved. SEGA is registered in the U.S. Patent and Trademark Office.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

Operációs rendszer: Windows (64bit) 7 / 8 / 8.1 / 10, Processzor: i3 4. generációs / i5 2. generációs / A6 sorozat, Memória: 4 GB RAM, Videokártya: AMD Radeon 5800-as sorozat / NVidia 550Ti, DirectX verzió: 11, Merevlemez: 8 GB szabad terület, Hangkártya: DX11 kompatibilis, Egyéb: az Intel HD integrált videokártyák nem támogatottak. Minimális képernyőfelbontás: 1280x720

 

AJÁNLOTT:

Operációs rendszer: Windows (64bit) 7 / 8 / 8.1 / 10, Processzor: i3 5. generációs (vagy újabb) / i5 3. generációs (vagy újabb) / FX4170 (vagy újabb), Memória: 8 GB RAM, Videokártya: AMD Radeon 8000-es sorozat, vagy újabb / NVidia GTX 660 vagy újabb, DirectX verzió: 11, Merevlemez: 8 GB szabad terület, Hangkártya: DX11 kompatibilis, Egyéb: Ajánlott képernyőfelbontás: 1920x1080


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás