Faeria (PC) DIGITÁLIS

Faeria (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Kaland, Indie (Független), Stratégia

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi12

Leírás

Egyedülálló élő játéktáblájával a Faeria valódi stratégiai kártyacsatákkal tesz próbára. Állítsd össze a paklidat, alakítsd a csatateret, és harcolj a győzelemért!



FŐBB JELLEMZŐK

Egy valódi stratégiai kártyajáték
Egy stratégiai játék, amilyet még nem láttál. Gyűjts érdekes paklikat, és alakítsd a harcmezőt, miközben epikus csatákat vívsz. Emeld meg a hegyeket, építs erdőket, tölts fel tavakat, vagy használd a sivatag homokjának erejét. Te választod a saját, győzelemre vezető utadat.

Itt nincsenek megvásárolandó kártyacsomagok
Bővítsd gyűjteményedet az egyszerű és megfizethető DLC-ken alapuló üzleti modellünk segítségével. Tapasztalja meg egy kártyajátékot, amely mentes a drága mikro-tranzakciótól. Legyen szó akár egyéni kampányokról, draft-módokról, vagy PVP-ről, az összes kártyát egyszerűen a játékon keresztül szerezheted be azáltal, hogy játszol!

Egyjátékos játékélmény
Élvezze a több mint 100 órányi egyjátékos tartalmat, a kooperatív missziókat és a rejtvényeket! Fedezz fel számtalan változatos kihívást, ami cserébe megjutalmaznak. Utazd be az Oversky-t és győzd le a fondorlatos Világfőnököket - vagy irányítsd akár az ellenséges mesterséges intelligenciát a draft-módban!

Draft-mód
Ismerd meg a Pandorát, a Faeria egyedülálló draft-módját, ahol a pakli-építési képességeid végső próbára kerülnek. Válaszd a mesterséges intelligencia elleni harcot, vagy próbáld ki paklidat a legkeményebb megmérettetésben, a PVP-ben. Szerezz jutalmakat attól függően, hogy mennyire jól boldogulsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy növeld a gyűjteményed, vagy csak kiválóan szórakozz!

Közösségközpontú
Légy egy virágzó, támogató és segítőkész közösségünk tagja, csatlakozz a hivatalos Discord csatornánkhoz, a subredditünkhöz, és fórumainkhoz - vagy csatlakozz a Hubhoz! Több évnyi fejlesztést követően sokat kell keresgélned, hogy egy ennél kedvesebb játékoscsoportot találj.

Aktív esport-szcéna
Versenyezz a rendszeres, nagy nyereményekkel váró, hivatalosan elismert bajnokságokban - vagy nézd őket élőben és tedd rá a kezedet a játékbeli lootra! Esports rendszerünk a kiváló teljesítményért díjazza a játékosokat és lehetővé teszi, hogy mindenki mást nézhesse és élvezhesse a meccseket, miközben ingyen zsákmányhoz jut!

 

Ⓒ 2010 - 2018 ABRAKAM™

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

  • Operációs rendszer: Windows 7 / 8 / 8.1 / 10
  • Processzor: 2.2GHz Dual Core
  • Memória: 4 GB RAM
  • Videokártya: 1Gb VRAM
  • DirectX verzió: 9.0
  • Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat
  • Merevlemez: 3 GB szabad terület

Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás