Farm Manager 2018 (PC) DIGITÁLIS

Farm Manager 2018 (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Szimulátor, Indie (Független), Stratégia

Nyelvi verzió:

Pełna polska

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi3

Leírás

Vezesd saját farmodat a Farm Manager 2018 játékban! Ahhoz, hogy bővíthesd mezőgazdasági vállalkozásodat, költséghatékonyan kell termelned, és drágán kell eladnod termékeidet. Irányítsd a földművelés folyamatát, foglalkoztasd a legjobb munkaerőt, vásárold meg a legmegfelelőbb mezőgazdasági gépeket, tarts állatokat, és dolgozd fel a betakarított terményeket. A különböző kameramódok lehetővé teszik számodra, hogy a stratégiai nézetből megtekintsd birtokodat, vagy épp egy alkalmazottad szemszögéből nézz a világra. Válaszolj a változó időjárás és évszakok jelentette kihívásokra. Állíts fel egy üvegházat, és vidd piacra terményeidet már kora tavasszal. Vásárolj új és használt speciális mezőgazdasági gépeket, hogy gyorsan betakaríthasd és eladhasd terményeidet, még mielőtt megromlanának. Alkalmazz a betakarítás idején idénymunkásokat, hogy optimalizáld a költségeket. Fogadd el a szomszédok kihívásait, hogy megmutasd, ki a legjobb termelő a vidéken.



Változatos termények
Nem csak sima búzát akarsz vetni, ugye? Esetleg szeretnél egy gyümölcsöst almafákkal, eperrel, vagy épp uborkával? A Farm Manager 2018-ban több mint 20 különböző terményt találsz, melyeket kézzel vagy gépekkel művelhetsz, és minden betakarítás pontos lejárati dátummal rendelkezik. Mielőtt elülteted a palántáidat, először a föld műveléséhez szükséges megfelelő előkészítésre is gondolnod kell. Kísérd figyelemmel növényeidet, amint zöld, törékeny csemeték kivirágzanak, megérnek, végül pedig készen állnak a szüretre. Ne feledkezz meg az aszályos időszakokban az öntözésről sem. Ha nem foglalkozol megfelelően a növényeiddel beteggé válnak, elveszítik minőségüket, végül pedig el is pusztulhatnak.

Különleges gépek
A gépek piacán új és használt mezőgazdasági gépeket is vásárolhatsz. Közel 40 gép közül választhatsz. Gondolj rá, hogy az olcsóbb, korábban már használt gépek gyorsabban elromolhatnak, főleg ha egy tapasztalatlan alkalmazott üzemelteti őket. Az első mezőgazdasági gép vásárlása előtt alakíts ki egy garázst, hogy biztosítsd a megfelelő méretű parkolóhelyet.

Üzemek
Egy igazi farm nem csak a mezőgazdasági földekről szól. Több mint 40 épület közül választhatsz, a farmépületektől és istállóktól egészen a gyártóüzemekig és gyárakig. Elpusztult a termés az aratás során? Lehet, hogy itt az ideje befektetni egy gyárba? Építs egy különleges üzemet, hogy feldolgozd azt, amit sikerült megtermelni. Gyárts gyümölcsleveket és fagyasztott ételeket. Túl sok juh-, kecske-, és tehéntejet termeltél? Vágj bele a sajt vagy vajkészítésbe, hacsak nem akarsz farmoddal a hústermelésre átállni.

Állattenyésztés
A növénytermesztés nem elég? A Farm Manager 2018 lehetővé teszi az állattenyésztést is. Kezdheted a legkisebbekkel, mint amilyenek a méhek, nyulak, vagy pulykák, de kecskéket és teheneket is tenyészthetsz. Bizonyosodj meg róla, hogy megfelelő állati takarmányt, és szakképzett gondozókat biztosíts számukra. Figyelj az újonnan megvásárolt állatokra, még mielőtt tojást vagy tejet adnának. A méhek imádják a hajdinát és a repcét, így célszerű a megfelelő növényekkel rendelkező földek mellett létrehoznod egy méhészetet. Ha az állatok megbetegszenek, ki kell hívnod az állatorvost, ha pedig szaporítani szeretnéd őket, akkor az inszeminátorra lesz szükség.

Eltérő évszakok
Birkózz meg a váltakozó időjárási viszonyokkal - mint amilyen például a szárazság vagy a szakadó eső - és takarítsd be az összes terményt még az első fagyok és a hóesés előtt. Keresd a szivárványt az enyhe záporok idején, és figyeld meg az egyre hosszabbodó árnyékokat, az évszakkal változó napfényt és színeket. Bármikor beléphetsz a fényképezőgép módba, hogy fantasztikus képeken örökítsd meg a meleg őszi színekben fürdő farmodat, vagy éppen egy sötét táj előtt, egy villámcsapással a háttérben.

Kampány, szcenáriók, és szabad játékmód
A Farm Manager 2018 három különböző játékmóddal vár! Egyrész itt a kampány, a 15 szcenárió, és a 'szabadidős' mód. A kampány végigvezet a játék összes fontosabb részén, és megtanít, hogyan menedzseld megfelelően a farmodat. A szcenáriók során megtudhatod, hogyan kezeld a konkrét helyzeteket és feladatokat. A 'szabadidős' módban pedig teljes cselekvési szabadságot kapsz, így bővítheted feladataidat és megbízásaidat. Válaszd ki a kedvenc játékmódodat, és vesd magad a játékba!

Műhely
Hi hiányolnál egy növényt, gépet, vagy épületet, bármikor megalkothatod, egyszerűen hozzáadva a játékhoz, hogy aztán megoszd más játékosokkal is. A megosztott alapkomponensek a célmodell gyorsabb létrehozását teszik lehetővé. Az elvárt objektum-paraméterek egy könnyen átlátható űrlap segítségével adhatóak meg.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

Operációs rendszer: Windows 7/8/10 (64-bit), Processzor: Intel i5-2400, AMD FX-8320, Memória: 4 GB RAM, Videokártya: GTX 560 2GB, AMD Radeon 7850 2GB, DirectX verzió: 10, Merevlemez: 6 GB szabad terület

 

AJÁNLOTT:

Operációs rendszer: Windows 7/8/10 (64-bit), Processzor: Intel i7-2600K, AMD FX-8350, Memória: 8 GB RAM, Videokártya: GTX 970 4GB, AMD R9 290 4GB, DirectX verzió: 11, Merevlemez: 6 GB szabad terület


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás