Grey Goo - Definitive Edition (PC) DIGITÁLIS

Grey Goo - Definitive Edition (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Stratégia

Nyelvi verzió:

Polska (napisy)

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi12

Leírás

A Grey Goo Definitive Edition az alábbiakat tartalmazza: Grey Goo alapjáték, Grey Goo - Emergence Campaign (DLC), Grey Goo - Soundtrack.

HARCOLJ A KÁOSZ ELLEN, VAGY HASZNÁLD AZ EREJÉT!
Több száz évvel azt követően, hogy ez emberiség először elhagyta a Földet, a Tejúton belüli élet békésen alakult. Azonban fellépett egy mutáció. Egy titokzatos organizmus száguld a lakatlan, erőforrásokban gazdag, Ecosystem 9 néven ismert bolygó felé, azzal a céllal, hogy mindent elnyeljen, amivel találkozik. 

 

A Grey Goo egy valósidejű stratégiai (RTS) játék, amely a klasszikus stratégiai játékmechanikát és a kiegyensúlyozott harcrendszert kombinálva a nagyléptékű döntéshozatalra helyezi a hangsúlyt. A túlélésért - és végső soron az Ecosystem 9 feletti uralomért - folytatott taktikus küzdelem sűrűjébe dob. 

 

Parancsolj a három, teljesen egyedi frakció egyikének: az embereknek, akik a védelmi építmények mesterei; a Betáknak, egy büszke, sokoldalú idegen fajnak; vagy a Goonak, a titokzatos, hihetetlenül mozgékony életformának. Küzdj masszív falak mögül, támadj stratégiai helyőrségekből, vagy nyeld el ellenségeidet. De soha ne feledd: a csatatéren hozott döntéseid jelentik a különbséget a dicsőséges győzelem és a gyötrelmes vereség között.

 

Jellemzők:

  • Találd meg a játékstílusodhoz leginkább illő frakciót, és válj a játék mesterévé azáltal, hogy az AI vagy a Grey Goo közösségével szállsz szembe.
  • Tapasztald meg testközelből az Ecosystem 9-en zajló konfliktust az egyjátékos kampányban. 
  • Csatalkozz a steamen dúló csatához, és lelj ellenfelekre a képességalapú matchmaking rendszerrel. 
  • Változtasd meg a csatatéren uralkodó törvényeket az egységeket módosító technikai fejlesztésekkel. 
  • Intézz pusztító csapásokat a játék kimenetelét drasztikusan befolyásoló, epikus egységekkel. 
  • Tedd offline-á a harcot a helyi hálózati játékmódokkal. 
  • Hozd létre saját csatatereidet a Grey Goo pályaszerkesztővel, majd oszd meg őket a közösséggel a Steam Workshopon keresztül.

 

Grey Goo © 2014-2015 Grey Box. All Rights Reserved. Grey Goo, the Grey Goo logo, Grey Box and the Grey Box logo are trademarks or registered trademarks of Redux! Games, LLC. Petroglyph and the Petroglyph logo are trademarks or registered trademarks of Petroglyph Games, Inc. Six Foot and the Six Foot logo are trademarks or registered trademarks of Six Foot, LLC. All other trademarks are property of their respective owners.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Operációs rendszer: 32bit Windows 7, Processzor: 3.5 GHz Intel Core i3 Duel Core vagy hasonló, Memória: 4 GB RAM, Videokártya: 1024 MB VRAM-mal rendelkező, DirectX 11 kompatibilis (GeForce GTX 460 vagy AMD Radeon HD 5870), Internet: szélessávú internet kapcsolat, Merevlemez: 30 GB szabad terület

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás