Hearts of Iron IV: Man the Guns (PC) DIGITÁLIS

Hearts of Iron IV: Man the Guns (PC) DIGITÁLIS DLC

Kategória:

Szimulátor, Stratégia

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Minden olyan játék, amely különben 3 besorolású lenne, de tartalmaz néhány ijesztő jelenetet vagy hangot, ebbe a kategóriába sorolható be.

Leírás

A tartalom használatához szükséges a Hearts of Iron IV alapjáték Steam változatának megléte.

 

Ellenőrizd a tengereket a Hearts of Iron IV: Man the Guns kiegészítőjével!

Az atlanti-óceáni konvojtámadásoktól kezdve a csendes-óceáni front kíméletlen anyahajó-ütközeteivel bezárólag a második világháború során számos - mind taktikai, mind technikai - haditengerészeti innováció mutatkozott be. A Hearts of Iron IV: Man the Guns kiegészítőjében - amely a Paradox Development Studio népszerű stratégiájának új bővítése - a tengeri hadviselés áll a középpontban.

Tervezd meg saját hajóidat és újítsd fel a régebbi modelleket. Módosítsd konvojaid útvonalait, hogy elkerüld az éhes farkasfalkákat. Fogadd el, vagy kerüld meg a haditengerészeti szerződéseket, és viseld a diplomáciai következményeket.

A Man the Guns emellett új, alternatív történeti utakat vezet be a háború demokrata nagyhatalmai számára, valamint nagyobb cselekvési szabadságot biztosít a világ szabadságszerető nemzetei számára a háború kitörése előtti időben.

 

A Man the Guns fő jellemzői:

 • Új alternatív amerikai történelem: Használd az amerikai kongresszust a reformok sürgetésére, de azzal a kockázattal, hogy a nemzetet egy második polgárháborúba taszíthatod.
 • Új alternatív brit történelem: Szorgalmazd a brit birodalom korai dekolonizációját, vagy állítsd vissza a monarchia ősi kiváltságait.
 • Hajótervezés: Fejlessz ki új komponenseket, és újítsd fel az idősebb hajókat az újonnan megszerzett ismeretek kihasználásához. Szereld fel tengeralattjáróidat légperiszkópokkal vagy fejleszd tovább lopakodó képességeiket.
 • Tengernagy tulajdonságok és készségek - Szabd személyre admirálisaidat új tulajdonságokkal és készségekkel.
 • Emigráns kormányok: Üdvözölj demokráciádban egy száműzetésben lévő kormányt, és növelve legitimitását, cserébe több munkaerőt és a hazájuk felszabadításáért küzdő elit harci csapatokat kapsz.
 • Nemzeti fókuszok más nemzetek számára: Új nemzeti fókuszok Hollandia és Mexikó számára.
 • Tengeri aknák: Védd partjaidat az inváziókól és a támadásoktól hajók elleni aknákkal, vagy tisztísd meg az ellenséges aknamezőkön átvezető utat a döntő roham előtt.
 • Hajózási útvonalak ellenőrzése - jelölj ki új útvonalakat a hajózás és haditengerészeted számára azáltal, hogy bejelölöd az elkerülendő területeket.
 • Haditengerészeti szerződések: Küzdj a béke megtartása érdekében a nemzetközileg elfogadott szabályok betartásával, vagy szállj szembe kreatívan a világkonszenzussal, hogy túlléphesd korlátaidat.
 • Kétéltű partraszálló járművek: Adj nyomatékot partraszállásaidnak azáltal, hogy tengerészgyalogosaid számára speciális harcjárműveket fejlesztesz ki és gyártasz le.
 • Új zene: Új, kifejezetten a Man the Guns kiegészítőhöz komponált  eredeti zene.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

A tartalom használatához szükséges a Hearts of Iron IV alapjáték Steam változatának megléte.


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás