Marvel's Midnight Suns Digital+ Edition Epic

Marvel's Midnight Suns Digital+ Edition  Epic

Kategória:

Stratégia

Védelem:

Epic Game Stores

Elérhetőség:

Előrendelhető

Megjelenés:

2022. október 7.

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi16

Leírás

Száműzd Lilithet stílusosan az alvilágba a Defenders Skin for Doctor Strange segítségével a Marvel's Midnight Suns-ban, amelyet a karakter Defenders képregényben szereplő klasszikus megjelenése ihletett. A Doctor Strange Defenders Skin* a Marvel’s Midnight Suns előrendelési bónuszaként érhető el.

*Az előrendelési ajánlat 2022. október 6-ig érhető el. A Doctor Strange Defenders Skint a játékon belül, a játék elindításakor tesszük elérhetővé. ÁSZF érvényben.

 

A SÖTÉTSÉG LESZÁLL... IDEJE AKCIÓBA LENDÜLNÖD!

Amikor a démoni Lilith és félelmetes hordája egyesül Hydra gonosz seregeivel, ideje segítségül hívni a Marvel univerzumának sötét oldalát. A Vadász szerepében az a küldetésed, hogy győzelemre vezess egy vajmi kevés eséllyel rendelkező, tapasztalt szuperhősökből és veszélyes, természetfeletti képességekkel rendelkező harcosokból álló csapatot. Vajon az olyan legendás hősök, mint a Doctor Strange, a Vasember és a Penge félre tudják tenni nézeteltéréseiket a növekvő apokaliptikus fenyegetéssel szembeni harc érdekében? Ha meg akarod menteni a világot, szövetségeket kell kötnöd, és a legendás Midnight Suns zászlaja alatt csatába kell vezetned a csapatod.

Köszönhetően a fejleszthető tulajdonságok és képességek egész sorának, amelyek lehetővé teszik, hogy létrehozd a Vadász személyre szabott verzióját, te döntesz arról, milyen módon száműzöd Lilith seregét az alvilágba.

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás