Sid Meier's Civilization V DLC Civilization and Scenario Pack: Denmark - The Vikings (PC) DIGITÁLIS

Sid Meier's Civilization V DLC Civilization and Scenario Pack: Denmark - The Vikings (PC) DIGITÁLIS DLC

Kategória:

Stratégia, DLC

Nyelvi verzió:

Polska (napisy)

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi12

Leírás

Civilization and Scenario Pack: Denmark - The Vikings

A Denmark Civilization and Scenario Pack a dánok civilizációjával valamint egy új szcenárióval - 1066: Year of Viking Destiny (1066: A Viking sors éve) bővíti a Civilization V élményt. Urald a világot Kékfogú Haraldként, félelmetes berserkereiddel és síelő gyalogságoddal.

Az 1066-os évet írjuk, melyben az angol trón megüresedett. Bújj a négy vezér egyikének szerepébe és ragadd magadhoz a Brit-szigetek feletti hatalmat! A szcenárió különleges szabályai garantálják, hogy az egyetlen út a győzelemhez az erőszak ravasz alkalmazásán keresztül vezet. Be tudod fejezni az Ítéletenapi Könyvet és riválisaid előtt megszilárdítani jogos uralmadat? Használd a frakciók egyedi egységeit ebben a szcenárióban, szerezd meg a trónt és álld ki az idők próbáját!

Kékfogú Harald (i.sz. 920 – 986) közel harminc évig volt Dánia királya. Uralma alatt zászlaja alatt egyesítette Dánia és Norvégia grófjait, és népét megvédte a német és svéd inváziótól. Napjainkban Dánia igazságos és bölcs királyaként tekintenek rá.

 © 1991-2010 Take-Two Interactive Software and its subsidiaries. Developed by Firaxis Games. Sid Meier’s Civilization V, Civilization, 2K Games, Firaxis Games, Take-Two Interactive Software and their respective logos are all trademarks and/or registered trademarks of Take-Two Interactive Software, Inc. Fork Copyright © 2010 Fork Particle, Inc. Rapid XML Copyright © 2006-2010 Marcin Kaliciński. Lua Copyright © Lua.org 1994-2010, PUC-Rio. Uses Granny Animation. Copyright © 1999-2010 by RAD Game Tools, Inc. Uses Miles Sound System. Copyright © 1991-2010 by RAD Game Tools, Inc. All other marks and trademarks are property of their respective owners. All rights reserved.

A játék tartalma teljes egészében a képzelet szüleménye, és nem célja, hogy valós eseményeket, személyeket, vagy történelmi korokat jelenítsen meg.

A termék futtatásához szükséges a 2K Games License (a játékbeli utasításoknál illetve a www.take2games.com/eula címen érhető el) valamint a Steam Subscriber Agreement (SSA) elfogadása. A terméket az interneten keresztül kell aktiválni, mely egy Steam fiók regisztrálása és az SSA elfogadása után lehetséges. Kérjük, látogasd meg a www.steampowered.com / agreement címet, hogy megtekinthesd az SSA-t a vásárlás előtt. Amennyiben nem értesz egyet a 2K Games licenc és az SSA rendelkezéseivel, a jótállás értelmében kérjük, ne vásárold meg ezt a játékot. A nem átruházható speciális funkciókhoz, mint például az exkluzív, megnyitható, letölthető vagy online tartalmak, szolgáltatások és funkciók eléréséhez egyszer használatos aktivációs kódra, további díjakra, illetve online felhasználói fiók regisztrációja (13 éves kor felett) lehet szükséges. A speciális funkciók internet-kapcsolatot igényelhetnek, és esetlegesen nem érhetőek el minden felhasználó számára, valamint 30 napos értesítési határidővel bármikor megszűntethetőek, módosíthatóak vagy feltételeikben megváltozhatnak.

Use of this product requires agreement to the following third party end user license agreement: http://www.take2games.com/eula/

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

A kiegészítő tartalom használatához szükség van a Sid Meier's Civilization V alapjáték Steam-es változatára.

Minimum rendszerkövetelmények: Operációs rendszer: Windows® XP SP3; Processzor: Intel Core 2 Duo 1.8 GHz vagy AMD Athlon X2 64 2.0 GHz; Memória: 2 GB RAM; Merevlemez: 8 GB szabad hellyel; Videokártya: 256 MB ATI HD2600 XT vagy jobb, 256 MB nVidia 7900 GS vagy jobb, vagy Core i3 vagy jobb integrált grafikus kártyák; Hangkártya: DirectX 9.0c-kompatibilis hangkártya; DirectX®: DirectX® 9.0c; A játék aktiválásához és a többjátékos játékmódokhoz internetkapcsolat szükséges.

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás