Sid Meier's Civilization V DLC Wonders of the Ancient World Scenario Pack (PC) DIGITÁLIS

Sid Meier's Civilization V DLC Wonders of the Ancient World Scenario Pack (PC) DIGITÁLIS DLC

Kategória:

Stratégia, DLC

Nyelvi verzió:

Pełna polska

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi12

Leírás

A kiegészítő tartalom használatához szükség van a Sid Meier's Civilization V alapjáték Steam-es változatára.

A Civilization V játék hivatalos kiegészítője!

Wonders of the Ancient World Scenario Pack

A Wonders of the Ancient World Scenario Pack három új csodával gazdagítja a Sid Meier’s Civilization V játékot: a Halikarnasszoszi mauzóleummal, Zeusz szobrával, és Artemisz templomával. Ezen korai csodák mindegyike jelentős előnyökhöz juttatja azt a civilizációt, amely képes megépíteni azokat!

A Wonders of the Ancient World Scenario egy civilizációk közti versengés a történelem hajnalán. Minden civilizáció azért verseng, hogy az Ókori világ legnagyobb csodaépítője legyen. Játssz az öt civilizáció egyikeként, és hagyj kitörölhetetlen nyomot a történelemben, vagy vessz el a múlt porában!© 1991-2010 Take-Two Interactive Software and its subsidiaries. Developed by Firaxis Games. Sid Meier’s Civilization V, Civilization, 2K Games, Firaxis Games, Take-Two Interactive Software and their respective logos are all trademarks and/or registered trademarks of Take-Two Interactive Software, Inc. Fork Copyright © 2010 Fork Particle, Inc. Rapid XML Copyright © 2006-2010 Marcin Kaliciński. Lua Copyright © Lua.org 1994-2010, PUC-Rio. Uses Granny Animation. Copyright © 1999-2010 by RAD Game Tools, Inc. Uses Miles Sound System. Copyright © 1991-2010 by RAD Game Tools, Inc. All other marks and trademarks are property of their respective owners. All rights reserved.

A játék tartalma teljes egészében a képzelet szüleménye, és nem célja, hogy valós eseményeket, személyeket, vagy történelmi korokat jelenítsen meg.

A termék futtatásához szükséges a 2K Games License (a játékbeli utasításoknál illetve a www.take2games.com/eula címen érhető el) valamint a Steam Subscriber Agreement (SSA) elfogadása. A terméket az interneten keresztül kell aktiválni, mely egy Steam fiók regisztrálása és az SSA elfogadása után lehetséges. Kérjük, látogasd meg a www.steampowered.com / agreement címet, hogy megtekinthesd az SSA-t a vásárlás előtt. Amennyiben nem értesz egyet a 2K Games licenc és az SSA rendelkezéseivel, a jótállás értelmében kérjük, ne vásárold meg ezt a játékot. A nem átruházható speciális funkciókhoz, mint például az exkluzív, megnyitható, letölthető vagy online tartalmak, szolgáltatások és funkciók eléréséhez egyszer használatos aktivációs kódra, további díjakra, illetve online felhasználói fiók regisztrációja (13 éves kor felett) lehet szükséges. A speciális funkciók internet-kapcsolatot igényelhetnek, és esetlegesen nem érhetőek el minden felhasználó számára, valamint 30 napos értesítési határidővel bármikor megszűntethetőek, módosíthatóak vagy feltételeikben megváltozhatnak.

A termék használatának feltétele a következő, harmadik félhez kapcsolódó végfelhasználói licencszerződés elfogadása:  http://www.take2games.com/eula/

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

A kiegészítő tartalom használatához szükség van a Sid Meier's Civilization V alapjáték Steam-es változatára.

Minimum rendszerkövetelmények: Operációs rendszer: Windows® XP SP3; Processzor: Intel Core 2 Duo 1.8 GHz vagy AMD Athlon X2 64 2.0 GHz; Memória: 2 GB RAM; Merevlemez: 8 GB szabad hellyel; Videokártya: 256 MB ATI HD2600 XT vagy jobb, 256 MB nVidia 7900 GS vagy jobb, vagy Core i3 vagy jobb integrált grafikus kártyák; Hangkártya: DirectX 9.0c-kompatibilis hangkártya; DirectX®: DirectX® 9.0c; A játék aktiválásához és a többjátékos játékmódokhoz internetkapcsolat szükséges.


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás