Sid Meier’s Civilization VI Digital Deluxe (PC) DIGITÁLIS

Sid Meier’s Civilization VI Digital Deluxe (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Szimulátor, Stratégia

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Azok a videojátékok, amelyek a fantázia világába tartozó személyekre irányuló, kissé szemléletesebb jellegű erőszakot és/vagy ember-kinézetű vagy felismerhető állatokra irányuló nem szemléletes jellegű erőszakot ábrázolnak, valamint azok a videojátékok, amelyek kissé szemléletesebb jellegű meztelenséget ábrázolnak, ebbe a kategóriába sorolhatók. A durva beszédnek ebben a kategóriában mérsékeltnek kell lennie, és nem tartalmazhat szexuális töltelékszavakat.

Leírás

 

Fejleszd birodalmad a Civilization VI Digital Deluxe segítségével! A kiadás tartalmazza a teljes alapjátékot, a 25. évforduló tiszteletére kiadott digitális zenei anyagot, valamint 6 DLC csomagot*, amelyek új civilizációkkal, vezetőkkel, kampányokkal és egyebekkel színesítik a játékot. Most páratlanul kedvező csomagáron!

  • Civilization VI – Vikings Scenario Pack
  • Civilization VI – Poland Civilization & Scenario Pack
  • Civilization VI – Australia Civilization & Scenario Pack
  • Civilization VI – Persia and Macedon Civilization & Scenario Pack
  • Civilization VI – Nubia Civilization & Scenario Pack 
  • Civilization VI – Khmer and Indonesia Civilization & Scenario Pack

 

Főbb jellemzők:

HÓDÍTÓ BIRODALMAK: Figyeld, ahogy nagyszerű birodalmad lassan az egész térképet meghódítja. A városok számos mezőt elfoglalhatnak, így egyedi településeket építhetsz, teljes mértékben kihasználva a helyi adottságokat.

AKTÍV KUTATÁS: Aktív kutatással felgyorsíthatod civilizációd fejlődését a történelem korszakain át. A gyorsabb fejlődés érdekében használd az egységeidet aktív felfedezésre, környezetfejlesztésre és új kultúrák megismerésére. 

DINAMIKUS DIPLOMÁCIA: A más civilizációkkal való kommunikáció sokat változik a játék folyamán, a konfliktusoktól terhes korai korszakok primitív első interakcióitól a játék későbbi szakaszaiban jellemző szövetségekig és tárgyalásokig. 

ÖSSZFEGYVERNEMI HADVISELÉS: Kicsit továbbfejlesztettük a „mezőnként egy egység” elvet, így a támogató egységek más egységekbe ágyazva is megjelenhetnek – például a tankelhárító támogató egységek a gyalogosokkal, illetve egy harcos a telepesekkel. A hasonló egységek emellett ütőképes alakulatokká vonhatók össze.

TOVÁBBFEJLESZTETT MULTIPLAYER: A szokásos többszemélyes módok mellett barátaiddal együttműködve és versengve is játszhatsz – izgalmas helyzetek egész sora vár, amelyek mind könnyedén megoldhatóak egyetlen játszma során. 

EGY CIVILIZÁCIÓ MINDEN JÁTÉKOSNAK: A Civilization VI számos új lehetőséget tartogat a veterán játékosoknak, hogy sohasem látott módokon építsék és vezessék civilizációjukat a dicsőség felé. Az új oktatórendszereknek köszönhetően azonban az új játékosok is hamar megérthetik az egyedi játékvilág fő vezérelveit, és gyorsan belerázódhatnak a játékba.

 

 

*A megtakarítás a DLC csomagok külön történő megvásárlásához képest értendő. Az egyes DLC csomagok önállóan is kaphatók lehetnek. A Digital Deluxe megvásárlása esetén ne vedd meg őket külön, különben kétszer fogod kifizetni őket.

 

A termék használatának feltétele a következő, harmadik félhez kapcsolódó végfelhasználói licencszerződés elfogadása: http://www.take2games.com/eula/ 

A szoftver nem hitelesíthető Európa, a Közel-Kelet és Afrika területén kívül található számítógépeken.

© 2016 Take-Two Interactive Software, Inc. és leányvállalatai. A Sid Meier’s Civilization, Civilization, Civ, 2K, Firaxis Games és Take-Two Interactive Software márkák, valamint a kapcsolódó logók a Take-Two Interactive Software, Inc. védjegyei. Minden más márka és védjegy a bejegyzett jogbirtokosok kizárólagos tulajdonát képezi. Minden jog fenntartva.

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMÁLIS KÖVETELMÉNYEK Operációs rendszer: Windows 7 (64 bites) / 8.1 (64 bites) / 10 (64 bites) Processzor: Intel Core i3 (2,5 GHz), AMD Phenom II (2,6 GHz) vagy erősebb Memória: 4 GB RAM Merevlemez: Legalább 12 GB hely Videokártya: 1 GB DirectX 11-kompatibilis videokártya (AMD 5570, nVidia 450 vagy Intel Integrated Graphics 530)

 

AJÁNLOTT Operációs rendszer: Windows 7 (64 bites) / 8.1 (64 bites) / 10 (64 bites) Processzor: 4. generációs Intel Core i5 (2,5 GHz), AMD FX8350 (4.0 GHz) vagy jobb Memória: 8 GB RAM Merevlemez: Legalább 16 GB hely Videokártya: 2 GB DirectX 11-kompatibilis videokártya (AMD 7970, nVidia 770 vagy erősebb)


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás