Sid Meier’s Civilization VI Platinum Edition (PC) Steam

Sid Meier’s Civilization VI Platinum Edition (PC) Steam promóció

Kategória:

Stratégia

Nyelvi verzió:

Pełna polska

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi12

Leírás

Odkryj Epokę Cywilizacji w Sid Meier’s Civilization VI Platinum Edition na Muve.pl!

Przygotuj się na przygodę epickich rozmiarów. Wciel się w rolę przywódcy cywilizacji i prowadź swoją nację przez wieki, od pradziejów po przyszłość, w walce o dominację na arenie globalnej.

Sid Meier’s Civilization VI Platinum Edition to niezapomniana podróż przez historię, gdzie budujesz swoje imperium, rozwijasz kulturę, prowadzisz dyplomację i walczysz z wrogami. Każda decyzja ma wpływ na losy Twojej cywilizacji, a Twoje umiejętności strategiczne są kluczem do sukcesu.

Czy zdołasz stworzyć imperium, które przetrwa próbę czasu i zapisać swoje nazwisko w historii?

Odkryj to już dziś na Muve.pl i rozpocznij swoją niezapomnianą podróż w Sid Meier’s Civilization VI Platinum Edition!


 


TARTALMA: ALAPJÁTÉK + 6 DLC CSOMAG + 2 KIEGÉSZÍTŐ

 

A Sid Meier’s Civilization VI: Platinum Edition tökéletes belépő azon PC-s játékosok számára, akik még nem tapasztalták meg a híresen lebilincselő, addiktív játékmenetet, amely minden idők egyik legnagyszerűbb sorozatává tette a Civilizationt. A csomag tartalma: Sid Meier’s Civilization VI, hat DLC-csomag, valamint a Rise and Fall és Gathering Storm kiegészítők.

 

A legendás játéktervező, Sid Meier kreálta Civilization körökre osztott stratégiai játék, melyben a játékosok olyan birodalom létrehozásán munkálkodnak, ami kiállja az idők próbáját. Fedezz fel új területeket, fejlessz ki technológiákat, győzd le ellenségeidet, mérkőzz meg a történelem legismertebb vezetőivel és hozd létre a leghatalmasabb civilizációt, amit valaha látott a világ.

A Civilization VI jóvoltából új módokon formálhatod világodat: a városok immár láthatóan terjeszkednek a térképen, a technológiai és kulturális kutatások új lehetőségeket teremtenek, a rivális vezetők pedig valós jellemvonásaik által meghatározott célok mentén törnek az ötféleképp kivívható győzelemre.

A Sid Meier’s Civilization VI: Platinum Edition tökéletes belépő azon PC-s játékosok számára, akik még nem tapasztalták meg a híresen lebilincselő, addiktív játékmenetet, amely minden idők egyik legnagyszerűbb sorozatává tette a Civilizationt. A csomag tartalma: Sid Meier’s Civilization VI, hat DLC csomag, valamint a Rise and Fall és Gathering Storm kiegészítők.

A Platinum Edition tartalma:

  • Sid Meier’s Civilization VI
  • Civilization VI – Vikings Scenario csomag
  • Civilization VI – Poland Civilization & Scenario csomag
  • Civilization VI – Australia Civilization & Scenario csomag
  • Civilization VI – Persia and Macedon Civilization & Scenario csomag
  • Civilization VI – Nubia Civilization & Scenario csomag
  • Civilization VI – Khmer and Indonesia Civilization & Scenario csomag
  • Civilization VI: Rise and Fall kiegészítő
  • Civilization VI: Gathering Storm kiegészítő

 

 

A VILÁG LEGHÍRESEBB VEZETŐI: Játssz a világtörténelem és a civilizáció 45 legemlékezetesebb vezetőjének egyikeként! Építs jövedelmező kereskedelmi útvonalakkal rendelkező birodalmat az egyiptomi Kleopátrával, használd ki légióid erejét a római Traianusként, vagy hozz létre pompás kultúrát a japán Hojo Tokimune nyomdokain! Minden vezetővel tetszésed szerint játszhatsz, egyedi képességeiket, egységeiket és épületeiket latba vetve a győzelemért.

 

TERJESZKEDŐ BIRODALMAK: Figyeld, ahogy nagyszerű birodalmad csodái az egész térképet meghódítják. A városok számos mezőt elfoglalhatnak, így egyedi településeket építhetsz, teljes mértékben kihasználva a helyi adottságokat.

 

AKTÍV KUTATÁS: Felgyorsíthatod vele civilizációd fejlődését a történelem korszakain át. A gyorsabb fejlődés érdekében használd az egységeidet aktív felfedezésre, környezetfejlesztésre és új kultúrák megismerésére.

 

DINAMIKUS DIPLOMÁCIA: A más civilizációkkal való kommunikáció sokat változik a játék folyamán, a konfliktusoktól terhes korai korszakok primitív első interakcióitól a játék későbbi szakaszaiban jellemző szövetségekig és tárgyalásokig.

 

NAGY KORSZAKOK: Ahogy civilizációd fejlődik és gyarapodik, időről időre történelmi pillanatokat érhetsz el, és tehetsz egy újabb lépést a sötét kor vagy az aranykor felé, melyek mindegyike saját kihívásokat vagy bónuszokat kínál a döntéseidtől függően. Emelkedj ki diadalmasan a sötét középkorból, és a következő aranykorod még nagyobb hatású lesz – hősi korszak következik.

 

HŰSÉG: A városok mostantól egyedi lojalitási szinttel rendelkeznek – ha túl alacsonyra süllyed, számolnod kell a bevételcsökkenéssel, a lázadásokkal és azzal, hogy egy másik civilizáció elhappolja tőled, vagy a város kikiáltja függetlenségét. Az egyik civilizáció vesztesége a te nyereséged lehet, ha lojalitást keltesz a környező városokban, és tovább terjeszkedsz a térképen.

 

KORMÁNYZÓK: Fogadj fel, jelölj ki és léptess elő nagy hatalmú karaktereket egyedi specializációs bónuszokkal és előléptetési fával, hogy egyedivé tedd a városaidat, és megerősítsd lojalitásukat.

 

KOMBINÁLT FEGYVERNEMEK: Továbbfejlesztettük a „mezőnként egy egység” elvet, így a támogató egységek más egységekbe ágyazva is megjelenhetnek, például a tankelhárítók a gyalogosokkal, illetve egy harcos a telepesekkel. A hasonló egységek emellett ütőképes „hadtestekké” vonhatók össze.

 

VÉSZHELYZETEK: Ha egy civilizáció túl erős lesz, más civilizációk összefoghatnak ellene, és jutalmakat vagy levonásokat kaphatnak a vészhelyzet elmúltával.

 

IDŐVONAL: Nézd át civilizációd történelmét bármikor az új idővonal funkció segítségével, amely vizuális útmutatást kínál a történelmi pillanataidon keresztül.

 

KÖRNYEZETI HATÁSOK: Vulkánok, viharok (hó- és homokviharok, tornádók, hurrikánok), klímaváltozás, áradások és aszályok keltik életre a bolygót eddig sosem látott módon. Településeid helyének kiválasztása fontossá vált, meg kell találnod az egyensúlyt a kockázatok és előnyök között.

 

FORRÁSOK ÉS FOGYASZTHATÓ NYERSANYAGOK: A stratégiai nyersanyagok további szerephez jutnak. Ezeket a nyersanyagokat erőművekben használhatod fel, hogy áramot termelj a városaidnak. A legfejlettebb épületeidet először szénhidrogén-alapú nyersanyagok elégetésével (szén, olaj) láthatod el árammal, de az idő előrehaladtával megújuló energiaforrások is megjelennek. A nyersanyaghasználattal kapcsolatos döntéseid közvetlenül hatással lesznek a világ hőmérsékletére, és a jégsapkák olvadásához, illetve a tengerszint emelkedéséhez vezethetnek.

 

MÉRNÖKI PROJEKTEK: Alakítsd a világot magad körül, és birkózz meg a hátrányos földrajzi feltételekkel: építs ki csatornákat, gátakat, alagutakat vagy vasútvonalakat. A városok alapításánál gondolj az áradásveszélyre, de tartsd észben az olyan, később megjelenő technológiákat, mint a gátak vagy duzzasztók, amelyekkel megvédheted a településeidet.

 

VILÁGKONGRESSZUS: Hallasd a hangodat a világ vezetői közt. Szerezz diplomáciai előnyöket szövetségek kötésével, városállamok befolyásolásával, világversenyeken való részvétellel és egyebekkel. Használd a diplomáciai előnyödet, hogy ígéretet csikarj ki más vezetőkből, szavazz meg határozatokat, hívj össze különleges gyűléseket vészhelyzet esetén, és növeld a szavazatod súlyát, hogy elérd az új, diplomáciai győzelmet.

 

XXI. SZÁZADI TECHNOLÓGIA ÉS TÁRSADALOM: Új korszakot adtunk a technológiai és társadalmi ágrajzokhoz. Küzdj meg az új környezeti hatásokkal spekulatív ötletek, például a népesség mesterséges szigetekre való átköltöztetése vagy levegőtisztító technológiák segítségével.

 

TOVÁBBFEJLESZTETT TÖBBSZEMÉLYES MÓD: A szokásos többszemélyes módok mellett barátaiddal együttműködve és versengve is játszhatsz – izgalmas helyzetek egész sora vár, amelyek mind könnyedén megoldhatóak egyetlen játszma során.

 

 

 ©2016-2019 Take-Two Interactive Software, Inc. A Sid Meier’s Civilization, Civilization, Civ, 2K, Firaxis Games és Take-Two Interactive Software márkák, valamint a kapcsolódó logók a Take-Two Interactive Software, Inc. védjegyei. Minden más márka és védjegy a bejegyzett jogbirtokosok kizárólagos tulajdonát képezi. Minden jog fenntartva.

 

A termék használatának feltétele a következő, külső fél által összeállított végfelhasználói licencszerződés elfogadása: http://www.take2games.com/eula/

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM

Operációs rendszer: Windows 7 64-bit / 8.1 64-bit / 10 64-bit

Processzor: Intel Core i3 (2,5 GHz), AMD Phenom II (2,6 GHz) vagy jobb

Memória: 4 GB RAM

Merevlemez: 17 GB vagy több

Videokártya: 1 GB DirectX 11 videokártya (AMD 5570 vagy nVidia 450)

 

AJÁNLOTT

Operációs rendszer: Windows 7 64-bit / 8.1 64-bit / 10 64-bit

Processzor: 4. generációs Intel Core i5 (2,5 GHz), AMD FX8350 (4.0 GHz) vagy jobb

Memória: 8 GB RAM

Merevlemez: 17 GB vagy több

Videokártya: 2 GB DirectX 11 videokártya (AMD 7970 vagy nVidia 770 vagy erősebb

 

©2016-2019 Take-Two Interactive Software, Inc. A Sid Meier’s Civilization, Civilization, Civ, 2K, Firaxis Games és Take-Two Interactive Software márkák, valamint a kapcsolódó logók a Take-Two Interactive Software, Inc. védjegyei. Minden más márka és védjegy a bejegyzett jogbirtokosok kizárólagos tulajdonát képezi. Minden jog fenntartva.

 

A termék használatának feltétele a következő, külső fél által összeállított végfelhasználói licencszerződés elfogadása: http://www.take2games.com/eula/


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás