Sigma Theory: Global Cold War (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)

Sigma Theory: Global Cold War (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)

Kategória:

Stratégia

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Ezt a besorolást kell alkalmazni akkor, ha az erőszak (vagy szexuális tevékenység) ábrázolása olyan mértékű, hogy az a valós életben várhatóval megegyezik. A PEGI 16 besorolású játékok tartalmazhatnak szélsőségesebben durva nyelvhasználatot, a dohányáru és kábítószerek használatát és a bűnözői tevékenységek ábrázolását.

Leírás

FIGYELEM: Ez egy korai hozzáférésű játék, amely nincs készen, és a megjelenésig még változhat.


Az Out There díjnyertes sci-fi játék alkotóitól...

A közeljövőben a világ egy paradigmaváltó tudományos felfedezés küszöbén áll, amely radikálisan új technológiákat ígér. A világ nagyhatalmai rájönnek, hogy megvan a hatalmuk arra, hogy elpusztítsák a globális pénzügyi rendszert, egész országokat töröljenek el, vagy akár halhatatlanná váljanak. 

Azonban ezt a felfedezést - a „Sigma-elmélet” - csak egy maroknyi tudós képes kihasználni. Téged neveztek ki országod Sigma részlegének a vezetőjének. Célod nem más, mint az, hogy nemzeted számára biztosítsd a Sigma-elmélet előnyeit, mielőtt azokat bárki más learathatná. 

Ennek eléréséhez hatalmas erőforrások állnak rendelkezésedre: a világ legelittebb fedett ügynökei, fejlett taktikai drónok, és természetesen saját diplomáciai készségeid és fortélyaid. 

Odakint egy olyan hidegháború zajlik, amelyben az emberiségnek saját jövőjével kell szembenéznie.AZ IGAZI KÉMSZIMULÁTOR

Körökre osztott kémkedés: Használ különleges ügynökeidet, hogy uralmad alá hajtsd a világot. Csábítás, zsarolás, befolyásolás, ipari kémkedés… Itt minden mélyütés engedélyezett és támogatott.
Dinamikus narratíva: Alakítsd ki és menedzseld kapcsolataidat több mint 100 NPC-vel: lobbik, fegyveres csoportok, politikusok… Szövetségek, megtévesztések vagy bérgyilkosságok - te döntesz. 
Terepmunka: Irányítsd célszemélyek elrablását izgalmas üldözések során a világ legnagyobb városaiban. Az óvatos megközelítést, vagy a közvetlen konfrontációt választod? Az ügynököd élete a Te kezedben van.

Toborzás
Első lépésként állítsd össze négy különleges ügynök alkotta csapatodat, melynek tagjait 50 egyedi, feloldható karakterből választhatod ki, hogy támogassanak küldetéseid során. Mindegyik ügynök saját történettel, mozgatórugókkal és személyiségjegyekkel rendelkezik, amelyek meghatározzák viselkedését a küldetések során.
Szerezz hozzáférést a nyomozóhoz, a katonához, a hackerhez, a csábítóhoz és más archetípusokhoz, hogy teljessé tedd Sigma részlegedet, és végrehajtsad saját stratégiádat.

Kémkedés
Amikor csapatod készen áll, rendeld őket a világszerte zajló küldetésekhez, hogy - számos egyéb mellett - összegyűjtsék a tudósokat, vagy épp a helyi politikusokra nézve kompromittáló dokumentumokra tegyenek szert.
Használd ki ügynökeid képességeit, hogy elcsábítsák, manipulálják és megvesztegessék a célszemélyeidet, hogy azok a Te oldaladra álljanak - vagy semlegesítsd őket, ha ellenállnak.

Kémelhárítás
Más nemzetek is kihasználják ügynökeiket, hogy azok beszivárogjanak az országodba, és megszerezzék a tudósaidat. Kövesd nyomon, fogd el és hallgasd ki őket, hogy információt szerezz az ellenségeidről, ha pedig már nem veszed hasznukat, cseréld ki őket váltságdíj fejében.

Kivonás
Utasítsd ügynökeidet, hogy vonják ki a műveleti területről a felvett tudósokat a világ legnagyobb fővárosaiban játszódó, izgalmas, körökre osztott exfiltrációs fázisokban. Válaszd meg óvatosan a drónjaid helyzetét, hogy segítséget nyújtsanak e kényes feladatok során.

Diplomácia
A Sigma Theory-ben a diplomácia kulcsfontosságú a céljaid eléréséhez. Találkozz külföldi vetélytársaiddal, és érd el céljaidat hízelgés, fenyegetések vagy zsarolás segítségével. Emellett visszaszerezheted elfogott ügynökeidet, előmozdíthatja a fejlesztést, és még sok egyébre is lehetőséged nyílik. Fejleszd tovább kapcsolataidat hatalmas lobbiszervezetekkel, valamint fegyveres és befolyásos csoportokkal, hogy az ügyed mellé állítsd őket De légy óvatos, mert ellened fordulhatnak!

Technológiai fa
E hidegháború oka a Sigma-elmélet. Állítsd az ügyed mellé a tudósokat a világ minden tájáról, hogy új technológiákat kutassanak fel, amelyekkel előnyre tehetsz szert, és megváltoztathatod a világot. Tudatkontroll, a világgazdaság destabilizálása, robotkatonák, halhatatlanság… Megtartod ezeket a felfedezéseket magadnak, vagy megosztod őket a világgal?

Játékok, amelyek megihlettek minket:

XCom, Phantom Doctrine, Plague Inc, Pandemic (társasjáték), Rocket Ranger, Tropico, Armello, Civilization, Curious Expedition és számos egyéb játék.

 

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

  • Operációs rendszer: Windows Vista
  • Processzor: 1,3 GHz-es CPU
  • Memória: 1 GB RAM
  • Videokártya: NVIDIA GT 440 vagy AMD Radeon HD 5550 512 MB memóriával
  • Merevlemez: 1 GB szabad terület

 

AJÁNLOTT:

  • Operációs rendszer: Microsoft® Windows® 7
  • Processzor: Kétmagos 2 GHz-es CPU
  • Memória: 2 GB RAM
  • Videokártya: DirectX® 10 kompatibilis grafikus kártya
  • Merevlemez: 1 GB szabad terület

Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás